Šteklivý vianočný darček: Tantra masáž Bratislava

20.12.2016 |
Šteklivý vianočný darček: Tantra masáž Bratislava

S darčekmi je to ako so sexom. Čím viac sa snažíte, tým horšie to dopadne. Spontaneita a kreativita sú v oboch prípadoch tými najlepšími vodítkami. V dobe, keď je už čas pomaly drahší ako ropa, je na mieste prestať si konečne lámať hlavu a dať na intuíciu. Pre partnera, ktorý miluje intimitu, telesnú rozkoš a relax potrebuje ako soľ, je jedným z najlepších darčekov tantra masáž. Zahoďte zbytočné predsudky a obdarujte svojho milovaného zážitkami, na ktoré nezabudne.

 

Tantra masérky pod vianočný stromček

 

Ponožky, pyžamo, kniha... A vy sa čudujete, že sa neteší na Vianoce? Po období predvianočného zhonu si všetci potrebujeme trochu vydýchnuť. S výnimkou zarytých domasedov si však väčšina z nás predstavuje vytúžený relax trochu inak ako vysedávanie pri Popoluške. Každý muž potrebuje v tomto období odbúrať nahromadený stres a pulzujúce napätie, aby mohol spokojný a plný síl vstúpiť do nového roka. Nie že by niečo podobné nepotrebovali aj ženy. Tantra maséri dokážu urobiť zázraky aj s ich telom. Alebo túžite zažiť trinástu komnatu vzrušenia spoločne? Sexualita nadobúda v oázach pokoja a rozkoše úplne nový rozmer a tantra masáže pomáhajú významne zlepšiť kvalitu milostného života partnerov. Ešte stále váhate? Ponúkame vám malú ochutnávku toho, čo môžete v bratislavských štúdiách tantry zažiť na vlastnej koži.

 

Erotický kúpeľ

 

Tlmené osvetlenie, príjemná hudba a vaše telo sa postupne uvoľňuje v obklopení horúcej vody a jemných bubliniek. Nahota vám pripadá úplne prirodzená, oddávate sa len svojim telesným pocitom. Celým procesom vás sprevádza skúsená masérka, ktorá sa plne sústredí na vaše prežívanie. Jedinečnú atmosféru obohacuje presne mierenými dotykmi, ktoré robia s vašim telom zázraky. Každučký sval máte príjemne uvoľnený, len v rozkroku cítite mierne napätie. Vychádza z neho teplo, ktoré sa rozlieva brušnou dutinou do celého vášho tela. Keď si už myslíte, že ste dosiahli vrchol uvoľnenia, presuniete sa na japonský futon, kde je pre vás pripravená celotelová olejová masáž. Bez štipky pochýb sa plne oddávate do rúk sprevádzajúcej masérky. Vaše zmysly sa postupne prebúdzajú a vy sa len poddávate telesným pocitom. Všetko prebieha prirodzene a samo až k úplnému vrcholu, ktorým je masáž pohlavných orgánov. Vaša pozornosť sa zaostruje do ohniska rozkoše, z ktorého vychádza drásajúca horúčava. Ruky masérky rozvádzajú nahromadenú energiu do celého tela a vy prežívate niečo neopísateľné. Záplavu energie v každej bunke vášho tela, ktorej energizujúci náboj vás spája s vašou masérkou.

 

Body to body

 

Vstúpite do miestnosti a okamžite viete, že na toto miesto nikdy nezabudnete. Príjemné osvetlenie, nádherná vôňa a relaxačná hudba sú len jemným podmazom toho, čo sa bude diať na futone. Sprevádzajúca masérka s vami urobí úvodný rituál, ktorý vám pomôže odhodiť aj posledné zábrany a pohodlne vás uloží na lôžko. Uvoľňujúca olejová masáž vaše telo plne pripraví na vrcholné zážitky. Oddávate sa dotykom masérky a cítite ako sa vaše zmysly otvárajú novým sféram. Jemnú olejovú masáž striedajú lávové kamene, šteklivé pierka a horúce uteráčiky. Keď už máte pocit, že ďalej sa ísť nedá, ucítite na sebe nahé telo masérky. Vaša pokožka sa dotýka tej jej a vaše telá akoby splývali v jedno. Pulzujúca energia spaľuje vaše vnútro. Vrcholným zážitkom je však až dráždivá masáž intímnych partií, bez ktorej by ste nahromadenú energiu neboli schopní uvoľniť. Tá pod rukami masérky doslova exploduje a blahodarne uvoľnenie zaplaví každý kúsok vášho tela. V sprievode masérky sa potom môžete oddávať pocitom dovtedy, pokým vám to bude príjemné. Váš návrat do reality bude postupný a citlivý. Na Body to body tantra masáž v Bratislave nikdy nezabudnete.

 

Partnerská tantra masáž

 

Spoločná tantra masáž predstavuje zdieľanie vrcholných zážitkov partnermi. Ide o zmyselný až mystický zážitok, ktorý podnecuje vzájomné intímne zblíženie, porozumenie a otvorenie nových obzorov v sexuálnom živote dvojice. V doprovode maséra a masérky vstupujete spoločne do oázy najhlbších telesných zážitkov. Odkladáte si odev a obaja sa oddávate hýčkajúcim dotykom svojho maséra. Po boku svojho sexuálneho partnera sa postupne uvoľňujete. Nevnímate zábrany a otvárajú sa vám nové obzory spoločného intímneho bytia. Obaja ste zrazu celkom odviazaní a popri vlastnej rozkoši vnímate aj rozkoš toho druhého. Zdieľate spolu tie najhlbšie zážitky vášne. Vnímate, ako sa vás po rukách masérky dotýkajú aj horúce uteráčiky, pierka a kožušinky a ako sa i posledné zvyšky napätia vytrácajú z vášho tela. Vyvrcholením je opäť masáž intímnych partií. Zatiaľ čo sa masérka venuje hýčkaniu jeho lingamu, masér pracuje s energiou jej joni. Horúčava prechádzajúca intímnymi partiami je takmer sálajúca a pod dotykmi masérov príjemne energizuje vaše telá. Rozkoš je prípustným vyvrcholením zážitku vo dvojici. Potom nasleduje už len spoločná relaxácia, pri ktorej sa nerušene oddávate svojim telesným pocitom a zážitkom, ktoré medzi vami pulzujú. Vaša sexualita získala rozmer, aký ste si doteraz ani nedokázali predstaviť.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.