Štyri dôvody, kvôli ktorým nezbalíš muža na sexzoznamke

30.09.2016 |
Štyri dôvody, kvôli ktorým nezbalíš muža na sexzoznamke

Máte chuť na nezáväzný sex s mužom, ktorý hľadá presne to isté, čo vy? Najistejšou voľbou je zaregistrovať sa na erotickej zoznamke a vydať sa na lov. Avšak ani ten nemusí vždy skončiť poriadnym úlovkom, ba dokonca sa môže stať, že odídete z neho naprázdno. Spísali sme štyri chyby, kvôli ktorým pravdepodobne prídete o divokú noc plnú sexu.

1. Nekvalitná fotografia

 

Môžete byť akokoľvek príťažlivá a sexy, no ak to pokazíte zlou fotografiou v zlej polohe, budete pôsobiť ako amatérka. Žiadne kúpeľňové zrkadlo v pozadí, žiadne tukové vankúšiky vytŕčajúce spod príliš malej spodnej bielizne. Samozrejme, nie každá z nás sa môže pochváliť krivkami a la modelka, avšak každá si snáď vie v obchode kúpiť správnu veľkosť. Takže, prvým krokom k úspechu je skutočne kvalitná fotografia v príjemnom prostredí a v peknej spodnej bielizni. Sexponuky sa vám budú len tak hrnúť.

 

2. Fake fotka

 

Nedostali ste do vienka súmerné črty tváre a štíhle telo? No a čo! Klasicky nudne krásne dievčatá sa ani zďaleka nepáčia všetkým chlapom a najväčšiu chybu v hľadaní si partnera na nezáväzný sex spravíte vtedy, ak si zvolíte do profilu fotku, na ktorej nie ste vy. Na to zabudnite a s pravdou von!

3. Moralizovanie

 

Ozve sa vám váš potenciálny partner a vaša prvá otázka znie, či je ženatý alebo má nejaké záväzky? Keď vás to zaujíma, tak na čo sa vôbec na sexzoznamke nachádzate? Uvedomte si, že tam muži hľadajú sex, a to rovnako ako vy. Na ich rodinnom stave vôbec nezáleží.

4. Vymýšľanie si

 

Vieme, že ženy majú veľmi bujnú a bohatú fantáziu, no radšej ju kroťte. Nevymýšľajte si, že ovládate tantra masáž, keď ste o nej prečítali jeden článok. Alebo že máte skúsenosti so sex privátmi a inými erotickými službami, keď ste práve prišli o panenstvo. Klamstvo sa nevypláca, a to ani na sexzoznamkách.

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.