Tajné mužské prianie: Dámy do postele sa nevyzúvajte

19.09.2016 |
Tajné mužské prianie: Dámy do postele sa nevyzúvajte

 

Sex je záležitosť pudov a inštinktov. Muži sú evolučne predisponovaní hľadať plodnú samicu, ktorá sa vyznačuje dominantnými pohlavnými znakmi. Preto sa ľahko vzrušia pod vplyvom vizuálnych podnetov. Pohľad na krásne ženské telo ladne kráčajúce na vysokých podpätkoch je pre mužský rozkrok priamym povelom na akciu. Inak povedané, v každom mužovi drieme ľahký fetišista, ktorého dokážu lesklé lodičky na ihličkovom podpätku priviesť do varu.

Topánky ako súčasť milostných hier

 

Teórií, prečo drvivú väčšinu mužov rajcuje pohľad na ženské nohy v sexi topánkach, je hneď niekoľko. Odborníci tvrdia, že žena v topánkach pôsobí dominantnejšie a agresívnejšie, čo môže imponovať predovšetkým ľahko masochisticky ladeným pánom alebo mužom obľubujúcim submisívnejšie úlohy v sexuálnych hrách. Kto by nechcel zažiť sex so skúsenou dominou, ktorá presne vie, čo robí? Ďalšia z teórií tvrdí, že žena kráčajúca v sexi lodičkách viac pohybuje panvou, čím dáva najavo, že je pripravená na sexuálny styk. Je to ako samičie vábenie pred párením. Potentný samec mu jednoducho musí podľahnúť. Väčšina mužov nedokáže celkom zadefinovať prečo, ale pohľad na zvodné lodičky v nich jednoducho budí sexuálny apetít. Je to ako vôňa chutného jedla, keď ste hladní. Pre dámy majú lodičky tiež svoje výhody. Okrem toho, že opticky predĺžia nohy a dodajú ich krivkám sexi pôvab, zodvihnú im sebavedomie. Niesť sa ladne a zvodne v sexi topánkach je oveľa jednoduchšie ako tľapkať na boso.

Nie sú topánky ako topánky

 

Základom nie je byť obutá, ale napochodovať sebaisto a zvodne v tom správnom sexi kúsku. Papuče, balerínky alebo tenisky, ak nie sú súčasťou obľúbených scénok, vášeň skôr pochovajú ako prebudia. Sexuálny náboj sa prisudzuje hneď niekoľkým druhom topánok. Zo všetkých najobľúbenejšie sú lodičky na vysočiznom ihličkovom podpätku a lesklé kožené čižmy. Populárne sú však aj vysoké remienkové sandále. Do postele jednoducho patrí všetko, čo podčiarkne sexi krivky a tým zdôrazní ženskú sexualitu.

S topánkami v hlavnej úlohe

 

Topánky máme vybraté, ale čo s nimi? Ak sa v nich dáma dovlečie k posteli s ovisnutými ramenami a lenivo sa zvalí pod paplón, pravdepodobne s nimi veľkú parádu neurobí. Sexi lodičky by mali zo ženy vytiahnuť jej sexuálne fluidum. Žena sa stáva na vysokom opätku dámou, ktorá túži po obdive a dvorení. Lodičky ako jediný kus oblečenia prípadne v kombinácii so zvodným negližé prebudia mužskú predstavivosť, ak v nich dáma napochoduje hrdo a dominantne akoby sa túžby všetkých mužov sveta upierali len na ňu. Nezaškodí ani nadradený, mierne opovrhujúci výraz. Dáma v lodičkách musí dávať najavo, že je niečo viac. Ak sa už topánky dostali až do postele, netreba na ne zabúdať. Využiť sa dajú naozaj rôzne. Partnerka môže opätkom ležiacemu mužovi prechádzať po najrôznejších častiach tela, jemne sa ho dotýkať alebo drsnejšie škriabať. Mnohí muži ocenia ak môžu z polohy ležmo pozorovať dominantnú ženu prechádzajúcu sa okolo nich na vysokánskych lodičkách. Páni s masochistickejšími chúťkami iste nebudú proti ak sa im nejaká tá rana podpätkom občas ujde, prípadne ak žena postúpa priamo po ich nahom tele. Aj pri samotnom styku im môžete nechať vyniknúť. Jednoducho sa nimi zaprite o stenu alebo si ich vyložte na partnerove plecia pri dorážaní. Nedopusťte, aby sa na ne zabudlo a nechajte ich na očiach.

Ako dámu motivovať

 

Ak vaša partnerka patrí k ženám, ktoré preferujú starú dobrú misionársku polohu s paplónom vytiahnutým až ku krku, vyrukovať na ňu s nejakým druhom ľahkého fetišu prípadne ešte podčiarknutého sado-maso chúťkami by bola trochu silná káva. Najskôr by sa vám ušlo poriadne zaucho a pár mesiacov sexuálnej abstinencie. V prvom rade pred ňou nespomínajte slová ako fetiš a sado-maso. Choďte na ňu postupne a nepriamo. Pochváľte jej nové topánky, hovorte jej ako sa vám v lodičkách páči a sem-tam naznačte, že by sa vám páčilo vidieť ich aj vo svojej spálni. Postupne ju iste spracujete. Každá dáma v kútiku duše túži byť žiadaná a sexi. Ďalšou možnosťou je využiť príležitosť narodenín, Valentína alebo výročia a nejaké sexi topánočky jej kúpiť. Ak ju milo prekvapíte a darček sa jej zapáči, v tej správnej atmosfére iste neodolá pokušeniu predviesť sa vám. Väčšina žien potrebuje zlomiť iba raz. Ak zistia, že dokážu priviesť muža do varu, nabudúce už neodolajú.

Topánkami sa rozkoš nekončí

 

Sexi lodičky zďaleka nie sú jediným kusom odevu, ktorý zdôrazňuje krásu ženských nôh a dodáva im želaný sexepíl. Okrem sexi čipkovaných podväzkov si nejeden pán potrpí aj na obyčajné silonky. Nevedno prečo, ale množstvo mužov rajcuje pohľad na ženské nohy v silonkách a do varu ich privádza dotyk ich tkaniny na pokožke. Ďalším, nemenej zriedkavým stimulom mužskej vášne, sú samotné chodidlá. Masáž tela nohami, stúpanie na rôzne časti tela alebo stimulácia penisu chodidlami je v mnohých spálňach obľúbená. Nejedného muža rajcuje už samotný pohľad na chodidlo, nie ešte možnosť cítiť jeho dotyk na vlastnej koži. Dámy, využite to vo svoj i partnerov prospech! Podliehať predsudkom a klásť si absurdné hranice vo vlastnej spálni je len na škodu vás dvoch.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.