Thajské masáže: áno alebo nie?

13.01.2017 |
Thajské masáže: áno alebo nie?

 

 

Keď sa povie slovo masáž, každý si okamžite vybaví relax, oddych a s ním spojené aj príjemné masírovanie chrbta či ramien. Masáže sú však skvelé aj ako alternatívna medicína, pre vaše zdravie a vďaka nim môžete predchádzať mnohým chorobám. Jedným druhom z nich sú aj thajské masáže, ktoré vám uvoľnia celé telo.

Thajská masáž patrí medzi jedny z najstarších druhov masáži, ktoré sa robili už pred niekoľkými stovkami rokov. Vyvinutá bola v Thajsku a je skĺbená s medicínou z Indie, Číny a juhovýchodnej Ázie. Šikovné ruky thajských masérok vám vyčaria úsmev na tvári a to nehovoríme o tom, ako sa budete cítiť. V čom sa však thajská masáž od tých druhých líši a prečo je taká skvelá?

 

Čo je Thajská masáž?

 

Thajská masáž je jedinečný typ masírovania, ktorý vám premasíruje dokonale každý kúsok tela vrátane svalov. Charakteristická je najmä naťahovaním tela a intenzívnou hĺbkovou masážou. Práve toto odlišuje thajské masáže od tých druhých. V dnešnej dobe sa tento druh masáže používa aj v lekárstve a medicíne, takže sa môže stať, že vám doktor predpíše niečo takéto. Niektoré druhy chorôb sa jednoducho vyliečiť liekmi nedajú a budete sa musieť dať na takúto, alternatívnu medicínu, ktorá vám môže pomôcť hneď na prvýkrát.

Rokmi zdokonaľované a preverené účinky thajskej masáže vás vyvedú z omylu. Stláčanie tých pravých miest, ktoré vás bolia alebo sú spúšťačmi bolestí, ktoré máte, dokáže urobiť naozajstné zázraky. Okrem tohto všetkého však tieto masáže nepremasírujú len telo, kĺby či svaly, ale vďaka správnej metóde dokážu vyliečiť aj vnútorné orgány.

 

Ako funguje?

 

Ak chcete byť pripravení na všetko a vedieť, ako prebieha a funguje thajská masáž, je to naozaj veľmi jednoduché. Pri masáži sa vyvíja jemný tlak na energetické dráhy. Tieto dráhy sa nachádzajú dva centimetre nad telom a stláčaním správnych bodov sa takto liečia vnútorné orgány, ktoré by ste inak obyčajnou masážou nevedeli alebo nemohli vyliečiť. Spolu s pomalými pohybmi z jogy pomaly prichádza k úplnému uvoľneniu tela. Nemusíte sa však báť, že by vás nikto nemasíroval a všetko by sa „dialo“ niekoľko centimetrov nad vaším telom. V thajskej masáži prichádza ku kombinácií strečingu, jogy, meditácie a akupresúry. Dochádza tak k obnoveniu a načerpaniu novej energie, ktorú ste určite potrebovali.

Pri thajskej masáži neprichádza k bolesti, ako pri iných, klasických masážach. Aj tie najstuhnutejšie svaly sa jemne rozmasírujú a budete sa cítiť skvelo aj po tom, ako masáž skončí. Masérka si počas svojej práce bude vaše telo otáčať do takých polôh, pri ktorých bude vedieť masírovanie skvelo predviesť a urobiť. Všetky vaše polohy budú viesť k uvoľneniu zlej energie, bolesti a chorôb, ktoré v tele máte. Urobí sa vám tak miesto pre novú, čistú energiu, ktorá prichádza ruka v ruke so zdravím.

V thajských masážach sa stretnete aj s prírodnými masážnymi olejčekmi, ktorými vás bude masérka natierať. Tie voňajú veľmi príjemne a vďaka nim budete cítiť na tele príjemné teplo. Okrem toho vám tieto oleje rozprúdia krv a energiu v tele.

 

Výhody thajskej masáže

 

Výhod thajských masáži je naozaj nespočetne veľa. Mnohí chodia na tieto masáže najmä kvôli zdraviu, iní kvôli oddychu či relaxu. Okrem tohto všetkého vám masírovanie ponúkne detoxikáciu celého organizmu, takže sa vaše telo zbaví nečistôt a chorôb, ktoré malo vo vnútri seba. Tým pádom sa posilní aj imunitný systém, ktorý je veľmi vyťažený najmä v chladných zimných mesiacoch. Zlepší sa vám krvný obed a zníži krvný tlak, takže ak máte problémy s vysokým tlakom, určite by ste na takúto masáž mali zájsť. Vďaka prijemným pohybom rúk masérok budete mať uvoľnené svalstvo a zlepšenú flexibilitu. Už vás nikdy nič nezabolí, keď sa budete musieť predkloniť trochu nižšie. Pri thajských masážach sa naučíte aj správne dýchať a zlepšíte si držanie tela.

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.