Tradičné polohy trochu inak.

24.05.2016 |
Tradičné polohy trochu inak.

Aj tradičný misionár si môžete užiť tak trochu inak.

 

Keď sa povie klasický misionár, väčšina z nás si predstaví tradičnú nudnú polohu pri ktorej nie je až toľko zábavy. Avšak, v jednoduchosti je krása a my vám ukážeme, ako si aj z takejto klasickej posteľnej polohy, môžete vyrobiť luxusný zážitok na ktorý nezabudne ani váš partner alebo partnerka.

 

Začiatok sa začína klasicky. Partner je v pozícií iniciatívneho vodcu , partnerka si môže užívať pomalé vnikanie a spojenie dvoch tiel. Ako ale zmeniť túto polohu na dokonalé vyvrcholenie na ktoré tak skoro nezabudnete?

 

Dvojitá nádielka rozkoše

Vo chvíli ak partner prenikne do partnerky dostatočne hlboko, by mal partner umožniť sex partnerke, aby si spojila stehná. V takejto polohe dochádza k stimulácii zvonku aj z vnútra. Partner môže uspokojovať svoju partnerku nielen zvnútra, ale takisto aj zvonku tým, že dráždi jej klitoris. Vyvrcholenie je tak oveľa viac silnejšie a dlhšie.

Obľúbený motýlik

Táto poloha je veľmi obľúbená , či už pre muža alebo ženu. Partnerka si pri misionárskej polohe zdvihne nohy na partnerove plecia a jemne si nadvihne zadok. Pomôcť si môžete napríklad aj klasickým vankúšom.

Vďaka tomu, že partnerkina panva je nadvihnutá je stimulácia ešte viac intenzívnejšia. Pri hlbšom náklone a prieniku partnera dochádza navyše k dráždeniu bodu G a tak je vyvrcholenie ešte intenzívnejšie.

 

Dokonalá súhra

Skvelou alternatívou je aj to, ak si partner sadne na skrčené kolená, partnerku ktorá leží na chrbte si pritiahne k sebe, pričom je partnerka v ľahu nadvihnutá na partnerových kolenách. Ideálna poloha pre intenzívne vyvrcholenie oboch partnerov.

Nebojte sa experimentovať. Aj keď si možno myslíte, že misionár patrí len do filmových scénok romantických filmov, môžete byť prekvapení. Práve pri tejto polohe môžete zažiť úplne iné vyvrcholenie ,na aké ste boli doteraz zvyknutí.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.