Trenčín: Z mesta módy mesto futbalu a erotiky

21.08.2016 |
Trenčín: Z mesta módy mesto futbalu a erotiky

 Dňom, kedy sa Mekka stredného Považia mohla popýšiť prívlastkom "mesto módy" pred pár rokmi definitívne odzvonilo. V očiach väčšiny pánov však zatvorením dverí výstaviska za posledným módnym veľtrhom Trenčín nijako nestratil na popularite. Predsa mesto, v ktorom sa stretávajú dve najväčšie mužské vášne, šport a ženy, nemôže byť častované iným prívlastkom ako obľúbené. Zatiaľ čo hodnotenie úspechov a neúspechov miestneho futbalového klubu nám neprislúcha, na erotické služby v Trenčíne zaostriť môžeme.

Hoci ponuka klubov a sex privátov v Trenčíne sa, pochopiteľne, s hlavným mestom porovnať nedá, má jednu obrovskú výhodu: pružne sa prispôsobuje dopytu. Výsledok je taký, že Trenčania i návštevníci mesta nájdu presne to, čo hľadajú. Na prvom mieste je, ako všade, klasika. Teda sex na každý spôsob najčastejšie osviežený orálom. Trenčania však, prekvapujúco, nie sú žiadne konzervy. Medzi často vyhľadávané služby patria aj skutočné erotické lahôdky. Čím teda ožíva sex v Trenčíne?

Erotická masáž

Trenčania sa nechávajú za svoje peniaze skutočne rozmaznávať. Medzi najčastejšie vyhľadávané služby patria masáže každého druhu. Hlavne páni v stredných rokoch si potrpia na tento druh vzrušenia a relaxu, pri ktorom idú šteklivé zimomriavky nielen po chrbte. V kurze je erotická masáž celého tela, masáž prsiami aj masáž penisu. Často všetko spolu. Väčšina slečien na sex privátoch má tieto služby v štandardnej ponuke a páni sa ich nežným a láskyplným dotykom s vášňou oddávajú.

Pissing

Prekvapivé zistenie, čo poviete? Trenčania svoj sexuálny život obohacujú aj takou kontroverznou praktikou akou je pissing. Robia to spravidla z troch druhov pohnútok. Tí prví sa nechajú omočiť, pretože ich vzrušuje pohľad na ženu vykonávajúcu malú potrebu. Ak sa vám to zdá úchylné, vedzte, že takéto praktiky majú niekoľko storočnú tradíciu. Mnohí odborníci dokonca považujú sledovanie opačného pohlavia pri vykonávaní malej potreby za korene ľudskej sexuality, pretože to robia už deti. Ale vráťme sa k návštevníkom sex privátov. Druhá skupina preferujúca pissing sú vyznávači S/M praktík. Títo si obyčajne žiadajú možnosť omočiť slečnu, čím jej dávajú najavo svoje dominantné postavenie. Pohľad na podriadeného sexuálneho partnera ich jednoducho privádza do tranzu. Tretiu, nemalú skupinu "pisserov" tvoria páni, ktorých láka možnosť vyskúšať niečo nové. Zatiaľ čo partnerky sa bežne k tejto praktike stavajú odmietavo u dievčat na sex privátoch obyčajne nájdu nielen pochopenie, ale aj nemalé skúsenosti.

Lesby show

Fakt, že sa teší obľube táto praktika je už o niečo pochopiteľnejší. Snáď sa nenájde muž, ktorého by nevzrušoval pohľad na dve ženy, ktoré sa navzájom dotýkajú, hladkajú, bozkávajú či dokonca uspokojujú. Trenčania nie sú výnimkou. Sex priváty sú v skutočnosti na takéto služby ako stvorené. Dievčatá nemajú problém spoločne sa povenovať sebe navzájom a tým zároveň klientovi. Za pomoci erotických pomôcok si to dokážu pred očami muža poriadne užiť. Nečudo, samy predsa najlepšie vedia, čo si žiada ženské telo. Pánov láka predstava tohto predstavenia, ktoré môžu sledovať s vedomím, že dámy uvítajú ich spoločnosť. Podobnej obľube sa teší aj sebauspokojovanie často spojené so striptízom. Klient má v tomto prípade možnosť sledovať jedno dievča, ktoré sa venuje samo sebe.

Hlboký orál

Ďalšia z praktík typu "muži ju milujú, ženy nenávidia". Česť výnimkám, milé dámy. Z tohto uhla pohľadu je však celkom zrejmé, prečo si páni tak často chodia po tento druh služieb právne do sex privátov. A pravdepodobne nie len tí v Trenčíne. Mužov jednoducho vzrušuje predstava "vraziť ho až do krku". Partnerky doma im túto rozkoš nielenže nechcú, ale v mnohých prípadoch ani nevedia poskytnúť. Už len predstava penisu skúmajúceho oblasť hrdla v nich totiž vyvoláva pocit na zvracanie. Oproti tomu, dievčatá na sex privátoch obyčajne nemajú s touto praktikou žiaden problém. Obľúbenými obmenami, ktoré si páni často žiadajú, je možnosť riadiť si prirážanie pri orálnom uspokojovaní, orál bez kondómu, výstrek do úst, na tvár alebo iné časti tela. Väčšina dievčat má už vo svojom inzeráte uvedené, či takéto služby poskytuje.

Pánsky anál

Zdá sa, že páni v Trenčíne naozaj v ničom nezaostávajú. Objaviť sexuálny potenciál svojho konečníka dá zabrať nejednému heterosexuálne orientovanému mužovi. Prinajmenšom to aspoň otrasie jeho chlapským egom. Ak však raz pocity spájajúce sa s dráždením tohto otvoru objavíte, nebudete sa ich chcieť vzdať. Ak nenájdete pochopenie u partnerky, vzrušujúcou cestou análom vás budú ochotne sprevádzať dievčatá na sex privátoch v Trenčíne, kde o praktiky tohto druhu skutočne nie je núdza. Veľkou výhodou je, že väčšina dám poskytujúcich služby zaFO má už s niečím podobným nemalé skúsenosti. A ak sa jedná o váš vlastný konečník, veľmi rýchlo si uvedomíte, že sa oplatí zaplatiť za kvalitu. Zručnosti a dostatok lubrikačného gélu sú jednoducho na mieste. Začína sa obyčajne jemným dráždením otvoru prstami či jazykom a jeho postupným rozťahovaním. Na samotný akt sa používa vibrátor často s možnosťou upínania na telo, takzvaný strap on, aby bol celý akt autentický. Tak čo páni, trúfnete si tiež?

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.