Túžite po tvrdom sexe? Erotický privát je na to ideálny

08.08.2016 |
Túžite po tvrdom sexe? Erotický privát je na to ideálny

Všetky tie nežnôstky pred a po sexe vás nielenže nevzrušujú, ale aj nudia? Na erotickom priváte so spoločníčkou môžete zažiť čokoľvek, na čo si len spomeniete.

 

Mávate časté sny o tom, že vás partnerka priviaže o posteľ a že ako jej poddaný psík budete plniť všetky jej priania? Alebo sa vám viac pozdáva byť v roli toho drsňáka, ktorý ju bičíkom vypláca po zadku a „vykmása” ju za vlasy?

 

Niektoré ženy takéto praktiky vyhľadávajú podobne ako vy. Sado maso má veľa odtieňov a možností, ako sa pri ňom vyblázniť. Od tých jemnejších až po naozaj drsné, ktoré prinášajú krv aj modriny a sú naozaj vhodnými iba po dôkladnej dohode medzi vami a ženou. V každom prípade sme len ľudia a k trvalým úrazom za cenu sexuálneho uspokojenia prichádzať nechceme, preto zostaňme pri tých miernejších praktikách.

Techniky ľahkého sado maso – ako na ne

Povedali ste si, že tvrdý sex je presne to, čo hľadáte? Potom vás určite budú zaujímať aj techniky, ktoré táto špeciálna sexuálna odnož zahŕňa. Poďme sa na ne pozrieť.

 

K ľahkým sado maso pomôckám patria bičíky, putá, laná, páska na oči či sviečka.

 

  • Ako prvú využite pásku a zaviažte jej oči, aby bola vaša spoločníčka každou novou aktivitou prekvapená.

 

  • Putami ju priviažte o posteľ alebo radiátor a dívajte sa na jej podriadené telo, ktoré sa len tak prirodzene hýbe pod drsným zasúvaním vášho penisu. Najlepšie je priviazať toho druhého tak, aby nemohol hýbať rukami ani nohami. Ona pekne vzdychá a vy si s ňou robíte, čo len chcete. Stisnite ju za vlasy alebo k vlasom priblížte horúcu sviečku s voskom.

 

  • Predstavte si, že vašej kurvičke sa bude lano zarezávať do riťky namiesto nohavičiek. Aj s touto jednoduchou pomôckou sa môžete vyhrať do zbláznenia, avšak iba do tej miery, aby sa z toho ten druhý submisívny človek cítil uspokojene. Druhou možnosťou je obviazať jej lanom prsia.

 

  • Popritom, ako jeden leží nehybne pripútaný, ten druhý môže skúšať ďalšie pomôcky. Vyplieskajte šľapku bíčíkom po zadku. Keď chcete zažiť ešte niečo štipľavejšie, aplikujte jej vosk zo sviečky do vagíny. Bolesť to spôsobí nielen jej, ale aj vám pri šukaní.

 

No a ak by vám tieto techniky nepostačovali, nájdete ich ešte omnoho viac. Nepochybne sa v našej ponuke nájde taká žena, ktorá vám túžbu ohľadom sado maso splní. Na erotickom priváte to bude ten najvzrušujúcejší zážitok, na ktorý budete ešte dlho spomínať.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.