Už nikdy nebudem mat pochybnosti o sexzoznamkách.

25.10.2016 |
Už nikdy nebudem mat pochybnosti o sexzoznamkách.

 

Dlhšiu dobu som si prezeral inzeráty na sexzoznamke. Sú to naozaj ženy, ktoré sú nafotené na fotkách? Často krát mladé, dá sa povedať amatérky, ktoré si vraj nevedia nájsť priateľa, či partnera ale potrebujú uspokojiť svoje potreby, túžby a vášne.

 

Vyskúšal som jedno sexi dievča

 

V sobotu minulý týždeň som si povedal, že to predsa len skúsim. Bola to Andrea. 21 ročné dievča, ktoré hľadalo partnera na jednorazové stretnutie. V inzeráte písala, že si chce užiť nezáväzný sex bez toho aby sa na niekoho viazala. Mala tam len tri fotky, no tie fakt stáli za to. Blondínka s takmer ideálnou postavou. Pevné a dobre formované dvojky a zadok, ktorý doslova chce aby ste ju po ňom pľasli. Mala tam aj číslo tak som to riskol a zavolal som jej. V telefóne mala hlas ako dievča, ktoré v podstate ani nevie čo chce, bola to asi fakt amatérka.

Trocha sme sa zarozprávali a hneď sa mi na nej niečo zapáčilo. Vraj nemala muža už dlhšie a už jej chýba vášnivý a neviazaný sex, nič viac a nič menej. Podľa nej sa vieme stretnúť aj pri nej, no žije na internáte, tak by radšej nechcela aby si spolubývajúce všimli, že tu má neznámeho muža. Ja som mal voľný byt, tak som jej ho navrhol s čím aj vrelo súhlasila a dohodli sme sa na nedeľu poobede o tretej.

Od rána som rozmýšľal len o tom, či som neurobil chybu. Príde vôbec? Bude to tá perfektná žena z obrázkov pri inzeráte? Prečo som jej vlastne zavolal, je to úplne cudzie dievča. Toto sa mi mihalo v hlave od rána dokola a dokola až prišli tri hodiny a nič sa nestalo. Určite nepríde. Tri pätnásť a stále nič. Už som začal strácať všetky nádeje a zmierovať sa s tým, že z toho nič nebude, keď pri dverách niekto zazvonil.

Otvoril som a ostal som stáť vo dverách ako nemý. Stála tam nádherná blondínka s úsmevom, ktorý ma lákal k bozku a postavou ako modelka z časopisov. Je to skutočne ona? Nieje to len nejaký omyl?

 

Sex nám obom chýbal

 

„boli sme dohodnutý na stretnutí.“ Povedala, ospravedlnila sa, že tak mešká no nevedela nájsť adresu, čo som jej dal ale predsa len dorazila. Nevedel som z nej odrhnúť oči. Začala mi hovoriť o tom ako sa rozišla s priateľom, je sklamaná a nechce v dohľadnej dobe priateľa, no chce si trocha užiť a sex jej jednoducho chýba. Rozprávali sme sa pri poháriku vínka asi pól hodiny a bol som až prekvapený, čo všetko mi o sebe povedala, čo všetko som jej o sebe povedal ja.

Nebol som si istý ako prejsť k tomu, prečo sme sa vlastne stretli a zrazu to prišlo začala ma hladiť po stehne sama od seba. Prekvapilo ma to ale nebol som proti. Prehrnul som jej vlasy a riskol som to s bozkom. Na moje prekvapenie ho opätovala. Ach jej jazyk som cítil asi všade. Prešla mi pomaly zo stehna o niečo vyššie a bolo hneď vidieť po čom ide. Stiahla mi zips a rozopla gombík na nohaviciach a vytiahla ho. Najskôr ho hladila a potom prešlo od bozkov k asi tomu najlepšiemu oralu, čo som kedy zažil. Potom som ju začal pomaly vyzliekať, pod tričkom schovávala tie najkrajšie pevné dvojky aké som kedy videl. Stiahol som jej sukňu. No toto je na ostro, verí si. S radosťou som jej opätoval oral jazyk som zapojil minimálne tak intenzívne ako ona. Teraz som sa presvedčil o tom, že je to skutočne amatérka, ktorej chýba sex. Jej stony a vzdychy nemali konca kraja.

Neodolal som a vrazil som jej ho tam, prirážal a prirážal tak intenzívne ako som len dokázal. Nevedela čo so sebou. Oči sa jej prevracali celá sa zvíjala, lapala po dychu. Bol to taký intenzívny orgazmus, aký som u ženy ešte nezažil. Po tom ako mi naznačila, že je dokonale spokojná a blažená pokračovala oralikom, ktorý sa mi na začiatku tak zapáčil, ach ale som sa spravil. To bolo niečo úžasné.

Pochybnosti o sexzoznamke? Už nikdy viac. Aj keď je pravda, že ja ju teraz asi nepotrebujem. Nezáväzné stretnutie sa mi ponúklo aj samé. Po tomto zážitku som si pridal vlastný inzerát že hľadám dievča na príležitostné stretnutie a mal som šťastie. Jediné čo ma zaskočilo je to, že kto mi zavolal ako prvý. Andrea je už na ceste, každú chvíľu je tu a dnes asi meškať nebude vie kde bývam. Neviem sa jej dočkať.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.