V zarábaní si sexom sme úplne amatérky

11.11.2016 |
V zarábaní si sexom sme úplne amatérky

 

 

Prvý deň mal prísť, ako každá žena aj ja som mala poriadne zmiešané pocity, ale niekde vo vnútri som vedela, že to bude v poriadku. Ja aj Lucia, sme upratali byt, nahodili na seba tie najkrajšie šaty a lodičky aké sme mali (veď, nechceme vyzerať ako lacné ženské z bordelov) a čakali sme prvých klientov. Ja som mala dohodnutého jedného na 10:00 a Lucia na 13:00. Obe sme úplné amatérky, čo chlapov vážne vzrušuje. Sex s amatérkou je pre chlapa, ako sex s dievčaťom, ktoré spozná niekde vonku, nie je tam tá profesionálna bariéra, ktorá úplne všetko kazí.

 

Prišiel den D

 

Blížila sa desiata hodina, stále viacej som pozerala na hodinky, ktoré viseli na stene u mňa v spálni. V duchu som si hovorila, že je to iba biznis, nič viac, nič menej. Predstavovala som si tie peniaze, to uspokojenie a to ma nesmierne upokojilo. Dala som si ako pomoc pohárik šampanského, upravila som si pri zrkadle make-up a v tom brnkol mobil. Na druhej strane bol ten milý hlas klienta, na ktorého som čakala. Volal mi, že je na ceste za 5 minút bude u nás, či ho počkám dolu, lebo sa tu nevyzná a je z iného mesta. Super, pomyslela som si, nie je odtiaľto aspoň sa nikto nedozvie čo robím. Verte, či nie, začínala som sa na toho klienta tešiť, podľa hlasu bol mladý, inteligentný, žiadna spodina, ktorá by mi chcela ublížiť, či urobiť zlé meno.

 

Fotky sa mu páčili

 

Desať hodín odbilo, v tom utekám dolu čakať toho môjho „pána-dokonalého” . V tom postálo auto, čierne, celkom pekné a moderné a z neho vykukol mladý chalan, ktorý sa ma spýtal, či čakám na neho. Skoro som odpadla, takýto chlap… takého by som zbalila aj samá v bare. Ako sme išli hore schodmi predstavil sa mi, volal sa Lukáš, veľa cestuje tak nemá čas na priateľku, ale svoje potreby má stále a preto si vybral mňa. Podľa fotiek som bola jeho typ, mladučká a ešte aj neskúsená. Sám ma opísal, ako sen každého muža! Nehanbil sa mi povedať, že dlho prehľadával sexponuky aby si vybral. Musím povedať, že sa mi páčil, bol vtipný, múdry a ešte mal aj skvelé telo. Ach tie svaly… a ten úsmev! Ako sme prišli do izby išiel sa osprchovať, ja som sa zatiaľ nahodila do sexy prádla a mojich lodičiek, nech sa mu páčim, keď už išiel taký kus sveta za mnou.

Otvoril dvere a povedal mi, že som krásna a presne tak si ma predstavoval. Jemne ma chytil za bok a začal ma bozkávať na krk. Bolo to, ako keby som mala milenca a nie, že by som to robila za peniaze. Potom ma mierne odsunul a povedal : „Prepáč, na niečo som zabudol.” Dobehol ku jeho nohaviciam a s úsmevom mi podal obálku, v ktorej boli peniaze. Nevedela som, či ich mám prerátať, alebo ani nie. Nazrela som sa teda do obálky a odložila ju do šuplíka na nočnom stolíku. Potom som sa vrhla na Lukáša, ako šelma a zhodila som ho do postele. Bozkávala som ho úplne po celom tele a bolo vidno, že sa mu to páči. Ako som mu zahryzla do uška prehodil ma na druhú stranu postele a stiahol mi dolu nohavičky, v tom som už vedela, čo bude nasledovať. Možno mi neveríte, ale bola som vážne vzrušená. Lukáš bol niekto viacej, ako iba obyčajný klient, bol krásny milý a dokázal sa dokonale bozkávať. Jednoducho som vedela, čo chcem a to bolo poriadne sa urobiť, uspokojiť seba, ale aj jeho a potom zaspať, ako také drevo. Vnikol do mňa veľmi dravo, vedel že to chcem tak, ako aj on – rýchlo, drsno a poriadne. Nehral sa so mnou, celým telom mi prechádzalo vzrušenie a vzdychala som ako o život. Úplne som zabudla na celý svet naokolo nás, aj na to, že mal prísť klient ku mojej spolubývajúcej. Čert to ber, chcem si to poriadne užiť a nedám sa odradiť úplne ničím! Lukáš bol jednoducho dokonalý, obratný a vedel ako to má žena najradšej. Orgazmus som mala intenzívny, Lukáš sa urobil až neskôr. Po sexe sme si ešte dali spolu dlhú a horúcu sprchu aby sme sa uvoľnili. Lukáš sa obliekol usmial a dohodol si termín so mnou na budúci týždeň. Zabuchol dvere a bolo po celom stretnutí.

Sex netrval ani hodinu, ale zaplatil mi ju celú a dal mi ešte aj 20 EUR extra, načo som prišla pri jeho odchode. Takúto prácu by som dokázala robiť snáď celú svoju mladosť. Orgazmus, sex a ešte k tomu aj peniaze = sen každej mladej ženy!

 

 

 

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.