Veľký či malý? Každý penis dokáže v posteli zázraky!

03.11.2016 |
Veľký či malý? Každý penis dokáže v posteli zázraky!

 

Mýtus, že za nezabudnuteľný sex vďačíme nadmernej veľkosti mužovho penisu už dávno neplatí. Stačí, aby ho jeho majiteľ zaradil do správnej veľkostnej kategórie a s partnerkou zvolil výhodnú polohu.

Tak ako s maxi, tak aj s mini môžeme zaručene zažiť perfektný sex, ba dokonca aj viac než perfektný. Pri sexe nie je dôležitou len veľkosť partnerovho penisu, ale rovnako aj jeho obvod či prípadné zakrivenie a v neposlednej rade i stavba partnerkinej vagíny. Ideálny stav: Nielen samotní aktéri, ale aj ich pohlavné orgány si dobre rozumejú. Hoci, ak si chceme obaja vychutnávať sex plnými dúškami, v prvom rade si musíme objektívne uvedomiť svoje či partnerove zbrane. Ľútosť nad vlastným vybavením v posteli nemá miesto, a preto energiu treba skôr venovať horúcemu testovaniu polôh. Samozrejme, môžete skúšať rôzne a všetky. Každý si príde na chuť. Základom receptu na úspech je výber adekvátnej polohy, ústretový partner a prax.

 

Malý, ale šikovný

 

Muži nemusia nosiť hlavu v smútku, ak ich matka príroda neobdarila veľkosťou, ktorú si napozerali v porno videách. Penis, menší ako 13 cm vo vzrušenom stave dokáže žene poskytnúť rovnakú, ak nie lepšiu rozkoš. Stačí vedieť, ako na to. Medzi zaujímavé polohy patrí aj véčko.

Pri tejto polohe žena leží pohodlne na chrbte s nohami zdvihnutými až za hlavu. Muž sa nad ňou skláňa v kľačiacej póze a bedrami sa opiera o jej stehná. Vnikne do jej rozpáleného vnútra, chytí ju za oba členky a plynulo sa v nej môže hýbať húpavými pohybmi. Partnerkine nohy sú v tvare písmena V, vďaka čomu sa mu podarí vniknúť maximálne hlboko a tak ženu uspokojiť plnohodnotne, rovnako ako s dvojnásobnou výbavou.

Navyše, polohu si možno uľahčiť. Pokiaľ pár leží na posteli alebo na zemi pri stene, oprie sa o rukami o stenu. Získa tak rovnováhu a zároveň vytvorí priestor na pleciach, na ktorý položí nohy partnerky, aby sa mohol dostať, čo najhlbšie a dopriať obom želané vyvrcholenie.

Ak má muž obavy z uspokojenia, nie je na škodu venovať čas zmyselnej predohre. Ženu môže dráždiť prstami alebo jazykom. Atraktívnu polohu, v ktorej sa obaja uspokoja navzájom orálne, predstavuje praktika 69. Známa poloha láka mnohých milencov, ktorí majú chuť v posteli experimentovať a vyskúšať si vzájomné stimulovanie intímnych partií ústami. Prepletené telá pripomínajú tvar číslic, podľa ktorých poloha získala svoj notoricky známy až legendárny názov.

Vyžaduje minimálne skúsenosti s orálnym sexom, keďže ani jeden z partnerov v tejto fixnej polohe nemá veľa priestoru na pohybovanie a pri vyvrcholení jedného z nich je náročne predvídať pohyby tela. Dokázať zareagovať pri predčasnej ejakulácii promptne alebo udržať zmietanie ženského zadku je na mieste. Predsa len, nie každého vzrušuje dusenie sa lepkavým penisom až v hrtane alebo facka ženskými pyskami priamo do tváre. Pre muža sa táto poloha stáva príjemnejšou, ak leží na chrbte, partnerku si pevne pridržiava za zadok a prijíma jej láskanie ústami. Aj pre partnerku je táto poloha zaujímavou, keďže môže kontrolovať nielen svoje pohyby ale aj vyvrcholenie partnera a predísť možným posteľovým trapasom.

 

Veľká nálož, veľký ohňostroj?

 

Viac ako 20 centimetrov. Aj to je realita, s ktorou sa môžu stretnúť aj Európania či Slováci. Nepatrí medzi najbežnejšie, ale jeho majiteľa určite poteší. Hoci, niektoré partnerky môžu mať na nadpozemské vybavenie rozdielny názor. Túžba po veľkolepom ale zároveň bolestivom sexe nie je bohviečo.

V tomto prípade nič nepokazíme starou dobrou obohratou platňou. Misionárom, ktorý si pár prispôsobí svojim potrebám. Odporúča sa, aby žena pri sexe roztiahla nohy na úroveň partnerových bokov a tak znemožnila jeho penisu bolestivo vniknúť do jej vagíny. Tá je síce dostatočne elastická, ale odtiaľ potiaľ. Mužovi poloha poskytuje dostatok priestoru pre vzrušenie a žena sa pri partnerovej ohľaduplnosti nebude sťažovať. Popri milovaní sa obaja môžu hladka, dráždiť a bozkávať.

Aj keď dĺžka je častým dôvodom na predsudky, o nič menej nezaostáva ani hrúbka penisu, ktorá má čo povedať pri kategorizácii penisu medzi veľké alebo tie menšie kusy. Hrubý žilnatý alebo tenký úd si vybral medzi sexuálnymi polohami tiež obľúbených favoritov, ktorým sa oplatí venovať pozornosť. Samozrejme, ak sa vás daný prípad týka.

Hrubý penis môže na prvý pohľad ohromiť, ale ani tu nie je na zahodenie najprv sa patrične rozohriať šteklivou predohrou alebo oddychom v horúcom kúpeli. Hoci, aby ste sa odreagovali a zabudli na patričné obavy či už z hrúbky alebo veľkosti, nebojte sa siahnuť po osvedčenom erotickom filme, v ktorom nechýba napríklad lesby show. Rozprúdi krv v žilách obom partnerom ešte viac.

Výborným zakončením môže byť práve poloha, v ktorej si partnerka krúživými pohybmi vlní na partnerovi . V tempe, rýchlosti a hĺbke, ktoré jej vyhovujú.

Naopak, ak sa mu v trenkách ukrýva tenký, za zmienku aj vyskúšanie stojí poloha, kedy sa žena položí na bruško, čelom oprie o posteľ a jemne roztiahne nohy, ale len do tej miery, aby ju partner mohol obkročmo uväzniť medzi svoje stehná a pohodlne do nej vniknúť. Aby obaja rozkoš maximalizovali, žena môže pevne stisnúť obe stehná. Obaja môžu vďaka jemnému treniu stimulovať vzrušenie až k vyvrcholeniu.

Možností, ako si spríjemniť sexuálny život s penisom rôznych veľkostí nájdeme mnoho. Niektoré sú odvážne menej, niektoré viac. Ak ich budeme praktizovať so zodpovedným, spoľahlivým a v ideálnom prípade milujúcim partnerom netreba sa vôbec báť či hanbiť. Veľkosť vo vzťahu a sexe nehrá žiadnu významnú rolu, ak ju dokážete oklamať správnou polohou a chuťou užívať si jeden druhého.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.