Večer s transkou

19.07.2016 |
Večer s transkou

Tento príbeh sa udial celkom náhodne a je zvláštny. Bol horúci letný večer a s partiou kamarátov sme sa vybrali do erotického klubu vyskúšať služby ktoré slečny ponúkajú. Nikdy by som si však nepredstavil, že strávim večer s Transkou, ktorá sa mi nakoniec bude tak páčiť.

 

Veľký výber, no jedna možnosť ktorá ma dostala

Ako v každom klube, aj tu bolo kopec nádherných slečien , ktoré doslova žiadajú vašu pozornosť. Do oka mi hneď vpadla dlhovlasá blondínka s krásnymi štíhlymi nohami a celkom rozkošnou tváričkou. Na vyše na očiach mala okuliare, čo ma ešte viac rajcovalo. Rozhodol som sa preto, že strávim noc s ňou.

Vzala ma do akéhosi V.I.P salónika, kde sme spolu začali flirtovať a ona mi povedala, že je transka. Ostal som ako obarený a nevedel som, či mám ujsť alebo mám ostať. Jej tvár vyzerala tak dievčensky a tie črty....Nemohol som uveriť že je naozaj transka.

 

Správne rozhodnutie?

Nakoniec som sa ale rozhodol, že ostanem a bolo to naozaj správne rozhodnutie. To, čo bolo potom bolo jednoducho fantastické a páčilo sa mi to aj napriek tomu, že som o tom spočiatku pochyboval. Rozhodol som sa, že o tomto zážitku naozaj nikomu nepoviem a ostane to také naše malé tajomstvo.

Keď sa ma kamoši spýtali ako bolo , povedal som že fantasticky, no keď sa ma spýtali na meno dievčaťa, s ktorým som strávil noc neodpovedal som. Večer s transkou bol jednoducho fantastický .

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.