Vedci zistili, prečo muži potrebujú erotické služby

09.07.2017 |
Vedci zistili, prečo muži potrebujú erotické služby


Veľký sexuálny apetít je v drvivej väčšine prípadov výsostnou doménou mužov. Česť výnimkám, milé dámy! Množstvo zástupcov silnejšieho pohlavia však má doma polovičky, ktoré ich potrebe jednoducho nestačia. A tak stále viac mužov klope na dvere dievčat ponúkajúcich erotické služby zafo. Ak si myslíte, že ide len o neviazanú zábavu bez nohavíc a bez zábran, ste na omyle. Výskumy vedcov totiž potvrdili, že sex má veľký význam z hľadiska fyzického zdravia muža. Erotické zážitky na pravidelnej báze, rozumej niekoľkokrát týždenne, sú vraj výbornou prevenciou nebezpečných srdcovo-cievnych ochorení. Zradné je, že toto pravidlo platí len pre silnejšie pohlavie.

 


Homocysteín – neznámy zabijak

 


Homocysteín je málo známa organická zlúčenina, ktorá patrí medzi základné stavebné jednotky bielkovín. Okrem toho sa však úzko viaže aj so vznikom závažného ochorenia ciev – aterosklerózy. Ide vlastne o degeneratívne zmeny na stenách ciev, ktoré majú za následok ich zúženie a následné nedostatočné prekrvenie orgánov. Stav môže viesť až k infarktu myokardu alebo k mozgovej mŕtvici. Hladiny homocysteínu je možné znižovať pravidelným a dôsledným užívaním vitamínov skupiny B alebo... Ako s tým všetkým vlastne súvisí sex? Podľa zistení vedcov veľmi významne. Aspoň v mužskej populácii.

 


Sex ako prevencia infarktu

 


Vedci z Taiwanu výskumne potvrdili, že existuje významný negatívny vzťah medzi pravidelným uspokojivým sexom a rizikom mozgovej mŕtvice a infarktu. To znamená, čím viac sexu, tým nižšie ohrozenie srdcovo-cievnymi ochoreniami. Za týmto vzácnym zistením vraj stojí úžasná schopnosť sexuálnej aktivity redukovať hladinu homocysteínu v krvi a tým chrániť srdce a cievy. Tento princíp však funguje len u mužov, u ktorých je sexualita a samotná schopnosť vykonať súlož – potencia – úzko prepojená s krvným obehom. Muži, u ktorých sa už vyvinulo závažné ochorenie srdca alebo ciev, majú často v tomto smere veľké problémy. Postupne sa u nich rozvíja impotencia, pretože prekrvenie orgánu už nie je dostatočné pre jeho stoporenie. Na prevenciu preto treba myslieť včas a páni by svoj sexuálny život v žiadnom prípade nemali zanedbávať. Išlo o vôbec prvú veľkú štúdiu, ktorá sa zamerala na súvislosť medzi hladinami homocysteínu v krvi a frekvenciou sexuálnej aktivity a jej zistenia boli zarážajúco jednoznačné: páni, ktorí sa oddávajú sexuálnym radovánkam pravidelne, majú významne nižšie riziko vzniku srdcovo-cievnych ochorení.

 


Odporúčania: zvýšte svoju sexuálnu aktivitu

 


Z uvedeného jednoznačne vyplýva, že páni by sa mali v záujme vlastného zdravia zamerať na skvalitnenie svojho sexuálneho života. Veľký problém však spočíva v tom, že protektívny účinok sexu sa nevzťahuje na ich nežnejšie polovičky. U tých sa totiž vzťah medzi frekvenciou súlože a hladinami homocysteínu nepotvrdil. Vedci zatiaľ rozdiely medzi princípmi vplyvu sexuálnej aktivity na zdravie u mužov a žien podrobne nepopísali. Jedno je však zrejmé: pokiaľ ženám záleží na zdraví svojich silnejších a sexuchtivejších polovičiek, mali by sa im intenzívne venovať minimálne 3-4 krát do týždňa. Inak povedané, čím častejšie, tým lepšie. V opačnom prípade sa nemôžu čudovať, ak ich manželia a partneri zalovia medzi inými ponukami na sex. Hoci aj na internetových sex zoznamkách a dostupných erotických portáloch. Ide im predsa o zdravie, milé dámy. Takže zatiaľ čo vy sa budete dopovať vitamínmi B, váš partner by si mohol niekde príjemne užívať. Existuje však ešte jedna alterantíva: čo keby ste sa o jeho zdravie postarali vy sama? Pre motiváciu si pripomeňme, že bolo popísaných množstvo ďalších zdravotných výhod milovania, ktoré sa väčšinou vzťahujú na obe pohlavia.

 


Sex pre zdravie

 


V dnešnej uponáhľanej dobe, plnej stresu a napätia, pôsobí sex ako skutočný ventil. Redukuje totiž telesné i psychické dôsledky stresu, prináša uvoľnenie, pocity šťastia a zlepšuje náladu. To všetko funguje na chemickej, lepšie povedané hormonálnej úrovni. Počas sexu sa totiž v organizme vyplavujú endorfíny, ktoré vás nielenže naplnia šťastím a pohodou, ale dokonca vraj prinášajú úľavu od bolesti. Sex teda môže blahodarne pôsobiť aj pri chronických či akútnych bolestiach svalov, kĺbov, hlavy či dokonca zubov. Bolesť sa pravdepodobne vráti, ale chvíľková úľava v dobrej spoločnosti môže byť na nezaplatenie.
Je všeobecne známe, že nielen bozkávanie, ale aj pravidelná sexuálna aktivita podporuje imunitu. Hovorí sa o tom, že partneri si vymieňajú choroboplodné zárodky, proti ktorým sa postupne stávajú imúnni. Sex má však vzhľadom na obranyschopnosť organizmu ešte jednu obrovskú výhodu. Pravidelná aktivita vraj zvyšuje hladiny imunoglobulínu, ktorý je priamo zodpovedný za identifikáciu a zneškodnenie baktérií a vírusov.
Sex okrem iného pôsobí aj ako prevencia rakoviny. Páni majú v tomto smere opäť navrch. Je totiž všeobecne známe, že pravidelná sexuálna aktivita, dokonca i autoerotika pôsobí ako významná prevencia rakoviny prostaty. Chránená však nie je len mužská žľaza. Spomínaný homocysteín totiž zvyšuje nielen riziko srdcovo-cievnych ochorení, ale aj vzniku rakoviny. Keďže sexuálna aktivita znižuje jeho hladiny v krvi, pôsobí tiež preventívne voči rakovine vo všeobecnosti.
Sexom k zdraviu teda nie je len fráza a hoci nežnejšie pohlavie v tomto smere ťahá za kratší koniec, dobrý, chránený, sex nikdy nemôže byť zdraviu na škodu. V záujme zachovania zdravej populácie odporúčame všetkým pánom: dajte tento článok prečítať svojej partnerke. Určite jej záleží na zdraví vášho srdiečka a prostaty.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.