Viete, ako si vybrať zo sex ponuky na internete?

18.05.2016 |
Viete, ako si vybrať zo sex ponuky na internete?

Nie je jedno, s kým spíte. Sex ponuka na internete je tak rôznorodá, že pri nedôkladnom výbere môžete byť veľmi sklamaní. Čím sa teda riadiť, ako si vybrať správne?

 

V prvom rade je potrebné vedieť, čo očakávate. Potrebujete jednoznačne nejakú sexi babu poriadne pošukať? Lákajú vás tantrické zmyselné masáže, vonné olejčeky a nejaké to vyvrcholenie na konci? Alebo chcete ženu, ktorá vás iba pohladí a budete si jej môcť vyliať svoje utrápené srdce? Vyjasnite si túto otázku, lebo od nej sa bude odvíjať zvyšok vášho akčného plánu.

Poď si pokecať

Nikomu netreba zvlášť predstavovať veľkú zoznamovaciu sieť – pokec, cez ktorý si môžete nájsť aj sexuálnu známosť. Nevýhodou je, že idete cez pokus-omyl, lebo nie je isté, že dotyčná má v albumoch uvedené pravdivé fotky. A vôbec nie je isté, že sa okrem kecania dostanete aj k niečomu osobnejšiemu a intímnejšiemu.

Facebook – (nielen) sex ponuky

Sociálne siete sú pre vás správnym spôsobom, ako sa zoznámiť, ak máte čas na spoznávanie dievčiny a keď hľadáte niečo viac ako iba sex na jednu noc. Ale prečo nie, aj návrhy na rýchly sex sa na Facebooku objavujú. Napríklad na tejto zoznamke môžete zverejniť svoj profil a očakávania, ktoré máte od novej známosti. Medzi nimi nie sú len seriózne ponuky na vzťah, ale aj priame ponuky na sex.

 

Ak ste ostýchaví, pridajte sa do uzamknutej skupiny, kde môžete komunikovať vo vymedzenom kruhu ľudí. Vašu aktivitu nebude vidieť mama, babka ani vaši kamaráti, ktorí by si vás začali doberať :)

 

„Zoznamka” cez kameru alebo osobne

Niečo medzi osobným stretnutím a virtuálnym chatovaním je sex cez kameru. Všetci máme skype, cez ktorý sa dajú zažiť štipľavé pikantné chvíľky s neznámou. Budete ju vidieť a zároveň nemusíte byť vyčančaní od hlavy po päty, lebo s ňou nebudete v priamom kontakte. Aj to by stálo za to, nie?

 

Máli sa vám chatovanie alebo skype a radšej by ste šli rovno do akcie? Prečo nie! Navštívte inzertný portál, ako je Privatportal.sk, a vyberte si zo sex ponuky priamo na stránke. Nájdete tu dievčatá, ale aj zrelé ženy, ktoré vám ponúknu polhodinku či hodinku sexuálneho vzrušenia, hlbový orál, masáže či fetiš. Všímajte si to, čo majú uvedené v inzeráte a podľa toho si vyberte tú svoju dračicu.

Neznižujte z nárokov...hľadajte ihlu v kope sena :)

Keď viete, že plnoštíhle brunety sa vám nepáčia, tak darmo si vyberiete hnedovlásku a ešte navyše s kilečkami navyše. Takisto sa zamerajte pri výbere na údaje, ktoré si uvádza v profile na stránke alebo na sociálnej sieti. Ako sa s ňou komunikuje? Je to bezproblémové alebo zo všetkého robí drahoty? Aj toto môžu byť indikátory, či sa s ňou budete cítiť dobre.

 

Nejdete spolu chodiť, ale bolo by fajn, keby vám zapasovala nielen výzorom, ale aj povahou Neznižujte zo svojich nárokov. Aj keď áno, niekedy nie je možné napasovať svoje preferencie úplne na mieru. Avšak kto hľadá, nájde :)

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.