Viete, prečo muži milujú mrchy? Môžu za to aj sex ponuky, ktoré od nich dostávajú!

11.12.2016 |
Viete, prečo muži milujú mrchy? Môžu za to aj sex ponuky, ktoré od nich dostávajú!

 

 

Byť milou a vernou priateľkou, ktorá vždy vyhovie mužovi môže byť niekedy naozaj skvelé a pre neho aj dosť výnosné, no vedeli ste, že muži vyhľadávajú skôr mrchy a ženy, ktoré sú trochu horšie? Znie to možno až vtipne, no pri mnohých prieskumoch sa už dávnejšie zistilo, že muži milujú mrchy a ženy, ktoré patria do skupiny „zlé“. Tieto dievčatá totižto vedia so silnejším pohlavím robiť divy a im sa to páči.

Máte vytipovaného muža svojich snov, dávate mu najavo svoju priazeň a možno by aj z toho niečo bolo, nebyť tej mrchy? Zrazu len prestane javiť záujem o vás a o pár dní je vo vzťahu s potvorou, ktorú ste v kategórií „hrozba“ ani nemali. Splniť každé jeho želanie a všetko po čom túži sa síce môže zdať pre niekoho skvelé, no pre niektorých mužov je to veľmi nudné a radšej vyhľadávajú dobrodružstvo. Chcete vedieť, prečo sú muži skôr na potvory? My vám to dnes objasníme.

 

  1. Dobrodružné ženy majú vyhraté!

Mnohí muži vyhľadávajú dobrodružstvo a nechcú v živote nudu. Či už máte v hľadáčiku vytipovaného staršieho alebo mladšieho muža, ani jeden na začiatku vzťahu nechce niekoho, kto by im po večeroch štrikoval ponožky alebo si spolu v posteli čítali knihy. Možno sa vám to zdá divné a myslíte si, že keď mužovi splníte aj to posledné, ako napríklad sex ponuku aj keď vám sa práve práve nechce, a bude vás chcieť, opak je pravdou. Každý jeden muž hľadá dobrodružstvo, ktoré by chcel spolu so svojou novou priateľkou zažiť a to nielen cez deň, ale najmä v noci a v posteli. Doprajte mu to a uvidíte, že vyhráte nad každou!

 

  1. Mrchy sú väčšinou ťažšie dostupné

Na začiatku vzťahu musí byť niekto, kto urobí prvý krok. S modernou dobou sa nevynovuje iba elektronika a jej podobné veci, ale aj možnosti vo vzťahoch a s budúcimi priateľmi. Ešte v nedávnej minulosti bolo úplne normálne, ak muž žiadal o ruku rodičov alebo boli partneri predurčení k svadbe. Dnešná doba je už úplne iná a ženy sa pomaly dostávajú na rovnakú priečku ako muži. Mnohokrát sú to práve ony, ktoré sa prihovoria mužovi alebo spravia prvý krok. Niektorým mužom to vyhovuje, pretože sú buď hanbliví alebo im to je komfortné. Iní muži sú však neradi, keď ženy preberú ich funkciu a sú ľahko dostupné alebo robia prvý krok oni. Nedajte sa hneď na prvom rande jednoducho zbaliť. Buďte tajomná, ťažšie dostupná a udržujte si od chlapa odstup. Najhoršia možná chyba, ktorá sa stáva, býva keď ženy hneď na prvom rande vyklopia o sebe úplne všetko. Skúste to trochu inak a uvidíte, že sa mužom budete omnoho viac páčiť.

 

  1. Vysoké sebavedomie? Určite áno!

Muži milujú sebavedomé ženy, ktoré vedia, čo od života chcú a majú jasný cieľ. Ak práve k takýmto ženám nepatríte a sebavedomie nemáte úplne vysoko, začnite na ňom pracovať! Nemusíte okamžite dostávať od mužov sex ponuky alebo nejaké návrhy na viac ako rande. Stačí, ak si sama o sebe budete myslieť, že máte všetky schopnosti na to, aby ste zbalili chlapa, ktorého máte už dlhšie vytipovaného. Predsa len, ak si stanovíte niečo, čo naozaj chcete a budete na tom pracovať, ako sa len dá, uvidíte, že to ide. Možno si to všimne aj muž, o ktorého by ste mali záujem a sám vám „pomôže“. Zo začiatku si však stanovte nejaké hranice, ktoré nechcete hneď na prvom či druhom rande prekročiť. Síce sa vám chlap veľmi páči a už dlhšie o neho máte záujem, no hneď po prvom rande skončiť v posteli nie je práve to najlepšie riešenie, ktoré by ste urobili.

 

  1. Neistota

Ak je muž stále v neistote a o ženu musí bojovať, cíti sa ohrozený od iných mužov a vie, že ak vás chce dostať, musí pre to niečo urobiť. Ako sme už spomínali, musíte byť tajomná a nechať si pre seba niektoré tajomstvá, ktoré skrývate. To, že prezradíte o sebe hneď na prvom rande, že ste nemali sex už niekoľko mesiacov, alebo zúfalo hľadáte niekoho, aby ste neboli sama, nie je práve najlepšie riešenie. Skúste to inak. Ak konečne nájdete nejakého muža, s ktorým by to šlo a rande si aj naplánujete, rozprávajte sa na rovnakej úrovni. Prezradil vám niečo? Môžete aj vy, ale len do istej miery. Nechajte ho v neistote a povedzte, že sa mu na ďalší deň ozvete. Či už tak urobíte alebo ho necháte čakať až na druhý deň, je len na vás, no ak bude na vás čakať a uvidíte, že má záujem o vás bojovať, určite ho nenechajte plávať. Muž, ktorý si dá tú námahu o vás bojovať za to určite stojí. Nesmiete sa s ním však iba hrať a stále ho nechávať v napätí. Síce je skvelé mať eso v rukáve a nebyť naivná „frajerka“, ale ak to preženiete, uvidíte, že záujem z druhej strany opadne a vy budete zas sama.

 

  1. Sex ponuky?

Muži, ktorí milujú potvory a mrchy majú väčšinou radi aj rôzne sex ponuky, ktoré sa im naskytujú. Mladé dievčatá na jednu či dve noci, ktoré im spravia dobre, sú predsa len výhodou bez záväzkov. Sex v Nitre, Bratislave či inom okolí je v týchto službách na vysokej úrovni a aj vďaka tomu ho muži v každom veku využívajú. Ak raz natrafíte na chlapa, s ktorým budete svoju budúcnosť vidieť úplne čisto a chceli by ste si s ním aj založiť rodinu, mali by ste si byť istá, že tieto špeciálne služby už nevyužíva. Predsa len, vzťah, kde je niekto neverný nevydrží moc dlho. Potvory a mrchy sú väčšinou vždy o krok dopredu pred mužom a vedia o ňom všetko. Ak chcete byť v obraze, buďte ňou aj vy, ale ak chcete mať pevný vzťah, ktorý vydrží a bude vytvorený na dôvere, neprehľadávajte ho stále. Verte mu, no nebuďte naivná, pretože sa vám to môže vypomstiť.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.