Všetko o praktike PISS

02.06.2017 |
Všetko o praktike PISS

 

So zvolením Donalda Trumpa sa v Spojených štátoch okrem iného zvýšil aj záujem o neobvyklú praktiku, Američanmi nazývanú aj Golden Shower alebo zlatá sprcha. Médiami totiž preletela správa, že kontroverzný prezident holduje tejto nemenej kontroverznej praktike, v našich končinách známej skôr pod názvom piss alebo pissing. Podľa neoverených informácií si Trump platil spoločníčky, ktoré pred ním močili respektíve mu predvádzali show plnú žltého telesného moku. V Amerike sa teda roztrhlo vrece s informáciami o pissingu a s odbornými i laickými špekuláciami, čo táto neobvyklá sexuálna praktika svojim prívržencom prináša a prečo milióny ľudí na svete milujú pohľad na opačné pohlavie vykonávajúce potrebu.

 

Čo je piss alebo pissing?

 

Piss, pissing, zlatá sprcha alebo zlatý dážď. Všetko sú to pomerne komplikované pomenovania pre pomerne prízemnú sexuálnu praktiku točiacu sa okolo zlatistého telesného výlučku. Spôsob nakladania s močom je pritom vecou preferencií partnerov. Zatiaľ čo tí menej odvážni močenie partnera len sledujú, ďalší sa nechávajú omočiť prípadne obliať močom z pohárika, tí najväčší extrémisti telesný výlučok dokonca pijú. Piss sa obyčajne realizuje vo vani alebo v sprche, kde žltý prúd nespôsobí neporiadok. Takýto postup sa vo všeobecnosti odporúča aj začiatočníkom, ktorí nemajú istotu, či v nich močiaca partnerka vyvolá vzrušenie alebo odpor.

 

Prečo ľudia milujú piss?

 

Ako vedci tak ani prívrženci tejto neobvyklej praktiky sa jednoznačne nezhodujú na jednom dôvode, prečo močenie spôsobuje rozkoš. Najčastejšie sa piss radí medzi S/M praktiky, kedy močiaci dominant ponižuje partnera tým, že na neho močí. Piss tu prináša obojstrannú rozkoš. K prívržencom močenia sa hlásia aj niektorí fetišisti, ktorých vzrušuje vôňa a chuť zlatistého moku v pohári vraj nápadne pripomínajúceho pivo. Ďalších vyznávačov pissingu láka práve neobvyklosť až bizarnosť tejto praktiky. Piss chápu ako možnosť prekonať obmedzenia bežného života. Ľudia sa chcú cítiť slobodne a preto milujú robiť veci, ktoré sa bežne považujú za neprípustné či dokonca zakázané. Pissing je v tomto ideálnou sexuálnou praktikou. U iných sa močenie spája s úžasným až vzrušujúcim pocitom uvoľnenia. Iste ste už zažili ten pocit, keď vám bolo strašne treba na toaletu, ale museli ste vydržať. Pamätáte si na to uvoľnenie, keď ste to konečne zo seba dostali? Chcete poprieť, že to bolo skvelé? Práve tento pocit intenzívnej úľavy mnohým spôsobuje až sexuálnu rozkoš. Mnohí vyznávači pissingu považujú túto praktiku za vrchol sexuálnej blízkosti partnerov.

 

Ako na pissing?

 

Nemusíte byť ani vyznávačom S/M praktík, ani fetišistom, aby ste našli záľubu v pissingu. Ak vás vzrušuje myšlienka na experimentovanie alebo cítite príjemné šteklenie pri predstave močiacej partnerky, pravdepodobne budete vhodným adeptom. Skôr než sa zvesela pustíte do močenia, máme pre vás niekoľko praktických i inšpiratívnych rád.

Asi je logické, že obývačka alebo spálňa nebude na túto praktiku najvhodnejším miestom. Odporúčame jednoznačne sprchu alebo vaňu. Ak ste vy alebo partnerka zdržanlivejší, zapnite si vodu a nechajte v nej svoj prúd moču zanikať dostratena.

Pamätajte na dostatočnú hydratáciu. Pred pissingom je vhodné vypiť aspoň liter vody. Jednak tým zabezpečíte nutkanie na močenie, jednak svoj moč zriedite, vďaka čomu bude jeho vôňa, farba i chuť menej intenzívna. Pre začiatočníkov je to zvyčajne prijateľnejšie.

Ak patríte medzi odvážlivcov a rozhodli ste sa aj pre takzvaný zlatý dúšok, dbajte na to, aby ste pili výlučne zo stredného prúdu. Hoci moč sa vo všeobecnosti považuje za sterilný, počiatočný výstrek môže byť kontaminovaný baktériami z kože, ktoré vám môžu spôsobiť nemalé zažívacie ťažkosti.

Za jednu z najobľúbenejších praktík "pisserov" patrí dráždenie partnerky tesne pred močením. Partnerka pred aktom vypije fľašu vody a snaží sa vydržať dráždenie intímnych partií čo najdlhšie. Následné močenie je spravidla veľmi intenzívnym zážitkom pre oboch.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.