Vtipne i vážne o mužskej pýche...

27.09.2016 |
Vtipne i vážne o mužskej pýche...

 

 

... sme sa porozprávali s amatérkami z Topoľčian. Mimochodom, vedeli ste, že mesto má svoj názov zo staroslovienskeho "topol", čo znamená horúci? Možno preto nám bolo so začínajúcimi hviezdičkami miestneho sexuálneho neba občas prihorúco. Alebo žeby to bolo témou? O mužskom prirodzení vedia neskúsené dievčatá z Topoľčian viac než dosť. Ako s obľubou hovoria, nedostatok skúseností musíte v sex biznise vyvážiť bohatými vedomosťami a širokým úsmevom. Nuž za odbornú stránku neručíme, ale o zaujímavosti sa s vami veľmi radi podelíme. Sex v Topoľčanoch dnes v znamení mužskej pýchy.

Existujú dva druhy penisov

 

Tajnostkári a chválenkári. Tajnostkári prídu s malým a pri erekcii lámu v dĺžke rekordy. Chválenkári sa chvastajú ešte v pokoji, ale v priebehu aktu už veľa vody nenamútia. Vo všeobecnosti vraj platí, že menší penis sa má tendenciu pri erekcii viac zväčšiť ako penis, ktorý má väčšie rozmery už v pokoji. Ten pri erekcii spevnie, ale nejako extra nepodrastie.

Lepší hrubý ako dlhý

 

Veľký dôraz na dĺžku kladú páni. Čo sa však ženského pokolenia týka, dĺžka je dôležitá len pre dámy schopné dosiahnuť vaginálny orgazmus. Tie si na obdarených pánov potrpia, je ich však len žalostne málo. Podľa drvivej väčšiny žien, hovorí sa vraj až o 90%, je lepší hrubý ako dlhý.

Muž pri ejakulácii nepoužíva mozog

Amatérky z Topoľčian nás zaskočili aj skutočnou pikoškou. Ejakulácia muža vraj nemá s jeho hlavou nič spoločné. Tento akt je totiž riadený miechou. Ako by aj mohol mozog niečo riadiť, keď všetka krv je v nohaviciach.

Penis bez erekcie zakrpatieva

 

Erekcia je pre mužskú pýchu skutočne blahodárna. Prekrvuje totiž tkanivo a to sa vďaka tomu udržiava vo forme. To je dôvod, prečo penisy staršej generácie postupne ochabujú a zakrpatievajú. Hovorí sa až o dvoch centimetroch stratených z dĺžky. Česť výnimkám, páni, ale na každého to raz príde.

Ohnisko rozkoše sa nachádza na spodnej strane

 

A teraz skutočný detail. Mužský penis je vraj najcitlivejší na svojej spodnej strane. Absolútne vedie spodná strana žaluďa. Takže dámy, skúste sa pri orálnom uspokojovaní sústrediť práve na tieto partie a uvidíte samy.

Penis má tvar bumerangu

 

Ak máte rovný, je to úplne v poriadku. Penis by ste vraj videli ako bumerang, ak by ste ho mali možnosť pozorovať v celej jeho dĺžke pri misionárskej polohe. Svedčí to o jeho pružnosti. Ešteže sa aj nevracia ako bumerang, však, milé dámy.

 

 

Obrezaní muži sú zdravší

 

Povrch penisu je skutočným rajom pre baktérie. Žije ich tam vraj až 42 druhov. Nuž sex amatérky z Topoľčian ich pravdepodobne osobne nespočítali, ale tvrdia, že o niečo lepšie sú na tom obrezaní muži. Mimochodom vedeli ste, že odrezaná predkožka neputuje do koša? Hojne sa využíva pri liečbe popálenín.

Muži nenosia kondómy

 

Hoci slečny poskytujúce sex v Topoľčanoch na ochrane trvajú, muži sa vraj s kondómom príliš nekamarátia. Len 5% penisov vniká do vagíny zahalených. Ostatní páni to vraj radšej risknú na ostro. Áno, vieme, je to ako lízať zmrzlinu cez sklo.

V dostreku vedú muži pred ženami

 

Ďalšia z radu pikošiek. Nameraný bol najdlhší dostrek semena pri ejakulácii. Ako to merali nevieme, ale vraj to bolo 5,71m. Verili by ste, že sa na niečo podobné nechali nahovoriť aj ženy? Ženský ejakulát vraj prekonal vzdialenosť 3m. Nuž, páni majú predsa len kvalitnejší tréning.

6 ejakulácií za 36 minút

 

V knihe rekordov ešte chvíľu pobudneme. Myslíte si, že niekoľko orgazmov za sebou dokážu mať len ženy? Omyl! Akémusi šťastlivcovi sa vraj podarilo ejakulovať 6 krát v priebehu 36 minút. Samozrejme, pri masturbácií.

Ejakulát konkuruje tic-tac cukríkom

 

Poznáme tajomstvo štíhlej línie dievčat zo sex privátov v Topoľčanoch. Všetky určite usilovne prehĺtajú, pretože zistili, že pánsky ejakulát zasýti a nepridá na váhe. Skladá sa vraj z kyseliny citrónovej, aminokyselín, enzýmov, fruktózy a vody. A obsahuje iba 36 kalórií!!!

Najhoršie chutia mäsožravci

 

Pri "orgazmickej potrave" ešte chvíľu zostaneme. Dámy, ktoré sa poctivo venujú prehĺtaniu mužského ejakulátu nám iste dajú za pravdu, že nič horšie ako spermie mäsožravého muža ešte nejedli. Mimoriadne nepríjemnú chuť má vraj ejakulát pánov obľubujúcich červené mäso. Takže, servíruje sa ovocný šalát.

Na obdiv sa ponúka len polovica orgánu

 

Penis totiž pokračuje pod povrchom tela a upína sa väzmi na lonovej kosti. Jeho dĺžku treba merať zatlačením pravítka smerom dnu. Takže milí páni, nemáte malý penis, len vám veľkú časť z neho prekrýva podkožný tuk. Prepáčte, svaly, chceli sme povedať svaly.

Neverníci majú gule

 

Je vraj štatisticky dokázaná súvislosť medzi veľkosťou semenníkov a tendenciou k nevere. Muži s veľkými semenníkmi majú oveľa väčšiu pravdepodobnosť, že si niekedy počas života užijú i mimo vlastnej spálne. Neverníci majú jednoducho gule. Alebo žeby o tých menej obdarených nikto okrem manželiek nestál?

Penis sa dá zlomiť

 

Na škodu pánov nemá kosť a predsa môže utrpieť zlomeninu. Konkrétne sa hovorí o prasknutí penisu. Dochádza k nemu v stave erekcie, keď je na stoporené tkanivo vyvinutý priveľký tlak, napríklad neopatrným prisadnutím partnerky. Nuž páni, dávajte si na svoju pýchu pozor, lebo sadra v tomto prípade nepomôže.

A na záver obľúbený vtip amatérok z Topoľčian: Viete, prečo sa dievčatá z Topoľčian radia medzi najlepšie zarábajúce? Pretože im na dverách visí tabuľa: „Malí za 40, veľkí za 80.“

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.