Vyskúšajte TANTRA masáž

28.07.2016 |
Vyskúšajte TANTRA masáž

Počuli ste už niekedy o Tantra masáži? Ide o masáž, ktorá v sebe spája nielen prvky masáže , ale takisto prvky vášne a miernej erotiky. Tantra masáž ponúka klientovi naozaj intenzívny zážitok vďaka tomu, že masérka je polonahá a stimuluje erotogénne zóny ktoré často vedú k samotnému vyvrcholeniu.

 

Masáž, na ktorú nezabudnete

Pozornosť je venovaná aj erotogénnym a intímnym zónam, čo vedie k dokonalému vyvrcholeniu. Veľmi obľúbená u mužov je napríklad aj masáž prostaty. Aj keď si mnoho mužov myslí, že táto masáž môže byť bolestivá, nie je to celkom tak.

Masérka miesto, ktoré masíruje pred tým pripraví, či už stimuláciou erotogénnych zón alebo pomocou jemných prípravkou ako olejček alebo gél. Tantra masáž ma blahodárny vplyv na zdravie a fyzickú kondíciu.

Vďaka stimulácií erotogénnych zón dochádza k absolútnemu uvoľneniu a vyvrcholeniu, ktoré prináša blahodárny pocit. Ten kto tantra masáž zatiaľ nevyskúšal, mal by to skúsiť aspoň raz. Tantrická masáž prebieha v absolutnom kľude v prostredí príjemného prostredia, vďaka čomu sa dokáže klient veľmi dobre uvoľniť.

 

Pozitívne účinky

Kvalitné tantrické masáže môžete absolvovať aj niekoľkokrát za sebou bez toho, aby vám to nejako ublížilo . Práve naopak, masáže vás príjemne povzbudia a dodajú vám novú energiu. Tantra masáž môže mať blahodárne účinky takisto aj na váš sexuálny život.

Ak váš sexuálny život nie je taký ako predtým alebo si ho jednoducho potrebujete zlepšiť, práve tantra masáž vám v tom môže pomôcť. Absolvovať ju môžete samostatne alebo aj ako pár.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.