Vzťah s nymfomankou: Bojíte sa, že by vás zodrala z kože?

13.11.2016 |
Vzťah s nymfomankou: Bojíte sa, že by vás zodrala z kože?

 Sexuálny apetít žien v porovnaní s mužmi sme si v spoločnosti zafixovali na omnoho nižšiu úroveň. Avšak, existujú prípady, ktoré vybočujú z normálu a bez konkurencie zatienia aj tých najväčších samcov. Prípad nymfomanky.

Bez pochyby, mnoho mužov sníva o partnerke, ktorá si rada zasexuje vždy, keď na nich príde chuť. Avšak erotické predstavy, ktoré klamlivo nadobúdajú z pornofilmov s realitou nemusia mať veľa spoločného.

Za nymfomániu sa považuje nutkavé nadmerné a nenasýtené sexuálne správanie u ženy. Dotyčná nedokáže myslieť na nič iné, len na sex. Zdravá alebo mierne zvýšená chuť, ktorá poteší túžbu nejedného muža prerastá v neustálu potrebu súložiť. Naivné zbožné želanie nadržaného chlapa sa tak môže veľmi rýchlo zmeniť na nočnú moru, v ktorej jedno, ani dva horúce čísla nebudú stačiť. Zatiaľ však nikto nestanovil presnú hranicu abnormálnej sexuálnej aktivity. Hypersexualita označovaná aj ako sexuálna porucha, či závislosť môže, ale aj nemusí ženu obmedzovať v bežnom živote.

 

Zbaviť sa závislosti alebo ostať jej poslušnou otrokyňou?

 

"Ani neviem, ako to začalo. Mala som všetko. Dobrú prácu, s manželom sme sa nasťahovali do nového bytu. Jednoducho, život usporiadaný na jednotku," spomína Simona (32), vnútorne mi, ale niečo stále chýbalo. Keď bol muž na nočnej, v noci sa mi zle spávalo. Raz som si pustila telku. Bežal v nej erotický film. Posteľové scény ma šteklili ešte dlho potom. Pozrela som si ďalší a ďalší. Niekedy aj niekoľkokrát za sebou. Môj sexuálny apetít sa zvýšil na 300%. Manželovi to na začiatku nevadilo, ale po čase ma stopol, že už nevládze a mohli by sme trochu zvoľniť tempo. Lenže u mňa to bolo naopak. Únava neexistovala. Chcela som stále viac a viac. Myšlienka na neveru neprichádzala do úvahy. Ale potreba mať sex bola stále silnejšia ako ja. Išlo predsa len o sex. Nič viac. Partnera som milovala. Začala som si pozerať sex priváty, ktoré poskytujú rôzne erotické služby. Dúfala som, že nájdem ponuky, kde si prídem na svoje ako zákazníčka. Bezúspešne. Ale život mi hral do karát a vo vtedajšej práci sme mali firemný večierok, kde nebol problém nájsť neznámeho kolegu z druhej pobočky a po pár pohárikov ho zviesť. Skončili sme rýchlovkou na WC-ku. Ale, pre mňa večer neskončil. Rozdala som si to ešte s ďalším kolegom. A nie raz. Odvtedy, som o možnosti nemala núdzu. Chýr o mojej radodajnosti sa po čase začal šíriť rýchlosťou, ktorá zodpovedala mojej narastajúcej chuti. Neprekážalo mi zbaliť ani čašníka v reštaurácií počas obednej prestávky. Vytvorila som si zoznam chlapov, ktorých som striedala ako ponožky. Za jediným účelom. Viete akým. Samozrejme, môj muž ma odhalil. Muselo sa to prevaliť. Čudujem sa, že som takto dokázala fungovať. Netrvalo dlho a na stole ma čakali rozvodové papiere. V tom čase sa prevalili aj moje sexuálne aférky s kolegami, medzi ktorými samozrejme nechýbali ani moji nadriadení. Prepustili ma z práce. Ľudia z okolia riešili, ako mi je, ako to zvládam, či nechcem vyhľadať pomoc. Bolo mi to jedno. Myslela som iba na sex a to, ako sa k nemu dostať. Opäť dookola. Nová práca, noví ľudia, ďalšie večierky, diskotéky a hromada sexu.... Hoci, koniec bol vždy ten istý. Sklamania okolia, smutná rodina, pretrhnuté vzťahy a moja neutíchajúca potreba užiť si vzrušujúce chvíle.... Prestalo ma to baviť. Nie sex, ale skrývanie sa a neustále premýšľanie, čo a ako. Teraz som doma a sexu mám presne koľko potrebujem. Získala som mnoho skúseností, takže s čistým svedomím a perfektnou praxou ponúkam profesionálne erotické služby. Netvrdím, že je to správne, ale vyhovuje mi to. Môjho apetítu sa rozhodne nemienim vzdať. Bez ohľadu na to, či ma niekto označí za nymfomanku, závisláčku alebo dokonca úchyláčkou. Vďaka sexu mám štandard, o akom sa mnohým ani nesníva."

Príbeh Simony možno nie je ukážkovým riešením, ako sa s abnormálnou sexuálnou náruživosťou, ktorá žene začne prerastať cez hlavu a život, ale je možnosťou, ktorú môžu využiť nielen nymfomanky. Sex priváty ponúkajú priestor pre ženy, ktoré majú viac než pozitívny vzťah k sexu a dokážu si vybudovať spokojnú klientelu medzi mužmi, ktorí hľadajú z rôznych osobných dôvodov anonymné potešenie za adekvátnu finančnú odmenu.

Chceli by sme nymfomanku stretnúť v našom reálnom živote? Prečo nie. Možno by sme sa čudovali, ale už ste možno mali tú česť, aj keď ste o tom nevedeli. Otázkou skôr ostáva, či by sme s ňou chceli žiť v jednej domácnosti. Hoci, pokiaľ si partneri na začiatku vzťahu vyložia karty na stôl, realitou sa ľahko môže stať aj stabilný vzťah s milujúcou "nymfou".

 

 

 

 

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.