za profil na sex zoznamke sa nemusíte hanbiť! prečo?

17.08.2016 |
za profil na sex zoznamke sa nemusíte hanbiť! prečo?

 

Pozitívny vzťah k sexu stále patrí k tabuizovaným témam. Podobne je na tom aj aktívne riešenie jeho nedostatku vo virtuálnom priestore sex zoznamky.

Potreba riešit nedostatok sexu.

Nájsť si dlhodobý pevný vzťah a partnera, s ktorým si vyhovujete po každej stránke, vrátane tej intímnej sa v súčasnosti stáva čoraz náročnejším. Prihliadnuc na individuálne požiadavky či nadhodnotené ideálne predstavy, pracovnú vyťaženosť a skromné možnosti zoznámenia sa, niekedy až nemožným.

Položili by ste ruku do ohňa za hrdinské tvrdenie, že zdravý dospelý človek dokáže plnohodnotne fungovať bez akejkoľvek sexuálnej činnosti dlhodobo? Počet aktívnych profilov na slovenských online zoznamovacích portálov vašu ruku zastaví od zbytočného popálenia.

Obľúbené prostredie ponúka pestrú škálu príležitostí všetkým, ktorí hľadajú partnerov či partnerky s potrebou riešiť nedostatok sexu alebo si splniť tajné túžby, na ktoré v reálnom živote neostáva príležitosť, priestor ba ani odvaha.

Ich potláčanie môže mať na život človeka oveľa horší dopad ako vyplnenie registračného formulára, ktorým vykročí vpred k aktívnemu riešeniu neuspokojenej chute. Navyše, anonymne.

Anonymita. Výhoda, vďaka ktorej sa užívatelia po zaregistrovaní nemusia báť, že ich odhalí príbuzný, známy či kolega. Každý môže i nemusí zverejniť svoju vlastnú fotografiu a poskytnúť informácie, ktoré o ňom prezradia viac. Nielen na profile ale i v komunikácii s potenciálnymi sex parťákmi.

Ide o voľbu. Kvalitné slovenské sex zoznamky ponúkajú možnosť registrácie zadarmo a garantujú overenie užívateľov, čím zvyšujú bezpečnosť a najmä kvalitu komunity, v ktorej sa všetci ocitli dobrovoľne, s podobným a najmä všetkým zúčastneným zrozumiteľným cieľom.

Na chuť si prídu rôzne vekové kategórie, samozrejme staršie ako 18 rokov, ženy i muži, heteresoxuáli, bisexuáli, či homosexuáli. Všetci na jednej lodi.

Hoci, netreba podceniť ani opatrnosť. Tak, ako vás môže niekto oklamať v obchode, v ktorom nakupujete každé ráno už 10 rokov, tak, vás môže podviesť užívateľ cez správy v online chat-e. Určitá dávka odhadu, dojmu z profilu, komunikácie či dokonca intuície predstavuje individuálnu výbavu každej osobnosti, ktorá zodpovedá za svoje rozhodnutia už mimo zoznamovacieho priestoru.

Bez obáv.

Predtým, než si začnete lámať hlavu nad tým, či bude zoznamovací experiment správny alebo nie, zabudnite na misky váh verejnosti a vášho okolia. Uprednostnite vašu fyzickú i duševnú pohodu a postavte sa zodpovedne k jej riešeniu. Aj prostredníctvom sex zoznamky. Bez predsudkov a obáv.

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.