Začinajúce spoločníčky zafo

05.11.2016 |
Začinajúce spoločníčky zafo

 

 

Bol jeden z tých nepekných upršaných dní, presne takých aké poznáme počas jesene a ja som sa doma nesmierne nudila. Spolužiačka, ktorá bola aj mojou spolubývajúcou už nejaký ten rok práve odišla von a ja som zostala samá v byte. V myšlienkach som si preberala postup čo, kedy a komu kúpim pod stromček, len problémom boli stále peniaze. Veď to poznáte, študentský život je jedna veľká katastrofa, raz platíte knihy, potom doučovanie a na konci mesiace ešte aj podnájom. Keby som tu len nemala Luciu, neviem ako by som byt v takom veľkom meste utiahla zaplatiť sama. Z môjho rozmýšľania ma vytrhla Lucia, ktorá vletela ako víchor do izby a niečo rýchlo mlela o rýchlo zarobených peniazoch, lepšom živote a konci šetrenia. Najprv som ani nechápala čo hovorí, nikdy niečo také nehovorila, veď samá šetrila ako bláznivá! Potom som ju začala vnímať čo vôbec vraví, hovorila hlavne o tom, že stretla jej kamarátku zo ZŠ, ktorá si teraz žije ako kráľovná, má fajn auto, byt a na dovolenku bola v Dubaji. Super, pomyslela som si… kiežby sme tak žili aj my dve! Lucia potom prestala hovoriť, usmiala sa a navrhla mi nech sa do toho dáme tiež, že to nie je nič ťažké a už sme to robili. V tej chvíľke som si myslela, že myslí predávanie perfúmov, prepisovanie alebo nedajbože prekladanie textov, ktoré tak nenávidím ale robili sme to aby sme si pekne zarobili. Lucia sa iba smiala, označila ma za blázna, že s takými prácami nikdy nič nezarobíme iba pár centov, ktoré sú ako almužna. Potom sa usmiala od ucha k uchu a povedala to na čo som tak dlho čakala : „ ZAFO”. Pozrela som sa na ňu ako na mimozemštana, ktorý rozpráva inou rečou - „zafo? To čo je za slovo, nejaký nový výmysel v chudnutí?” Lucia dodala ako keby celý život hovorila iba to slovo a bolo jej profesiou vysvetlovať tento pojem - ZAFO je vlastne skratka vieš? Je to za finančnú odmenu.” A už mi bolo jasné o čom sa tu bavíme, Lucia prišla na novú baňu peňazí, ktorá má začiatok no viete kde…

Musela som to rozdýchať, nikdy som nemyslela nad takouto prácou, radšej som robila ako hlupaňa celé dní nejaké drobné upratovacie práce susede pod nami ale aby som mala sex za peniaze, to by ma veru nenapadlo… Lucia mi ale dosť pomohla, postavila sa predo mnou ako učiteľka a začala rozprávať - „Jana, netvár sa ako keby si bola Panna Orleánska, obe máme už niečo za sebou. Pamätáš si sa minule opila v bare a skončila si bez nohavičiek v aute toho neznámeho? Myslíš si, že to bolo ako fajn? Presne takto sa správajú ženské, ktoré sú hrdé ale pritom sú extrémne ľahké lebo si nedajú ani za to zaplatiť, lebo si myslia, že potom ich bude mať chlap za ľahké. A je to presne naopak!” Vtedy ako keby som dostala bez ústa od niekoho, zaplo mi to, že Lucia vraví pravdu. Sex s neznámim zadarmo je niečo hrozné oproti tomu, keby som si za TO nechala pekne zaplatiť. Postavila som sa a rázne som povedala - „OK Lucia, ideme do toho, nech to stojí čo to stojí, nebudeme naďalej už takto žiť! “ Obe sme sa zdvihli a začali sme pátrať online ako by sme začali a čo nám na to bude treba, pravdaže okrem super vzhľadu a diskrétnosti.

Dočítali sme sa od skúsených spoločníčok všeličo od toho ako postupovať pri dojednávaní stretávok, ako spoznať podvodníka či ako zarobiť najviac. Po naštudovaní celých dlhokánskych stránok sme sa usadili v tichu a premýšľali sme nad tým ako prerobíme byt aby bol krajší. Vyhrala tapetovanie. Ako prerobíme trochu aj seba aby bol záujem. Vyhralo sexy prádlo, vyššie topánky a nový strih. Disktétnosť sme doladili tak, že budeme robiť hlavne escorty ale pre pánov, ktorý nemajú kde ale majú s kým … tak tých vybavíme u nás na byte. Nakoniec sme sa dohodli a išlo sa na fázu II. Tou boli naše sex ponuky online, veď to poznáte fotografie, ktoré sú kvalitné predávajú, tak sme si požičali od kamaráta zrkadlovku, naštýlovali sme sa a hurá na fotenie. Pofotili sme sa pekne v prádle, cenzúra cez tvár je out tak sme si zadovážili čipkované masky aby to bolo viacej sexy. Ponuka online musí byť top, veď predsa moderný chlap hľadá ženy online a nie vonku pri ceste!

Aj keď to bola výzva môjho života, začala som sa normálne na to tešiť. Sex som vždy milovala a takto som konečne mohla byť za to aj poriadne zaplatená a ešte aj uspokojená. Robiť spoločnosť mužom nie je podla mňa hriech a veľmi sa na to teším...

 

 

 

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.