Praca vo Svedsku Stockholm

Stockholm (mapa)

ID: 100048

Kontakt

0949 874 249

Pri telefonáte mi povedz, že si túto pracovnú ponuku našla na stránke privatportal.sk.

  • E-mail:zuzanarysava29@gmail.com
  • Mesto:Stockholm (mapa)
  • Upresnenie:Stockholm

Ahoj volam sa Jenifer a hladam kamosku, partacku ktora by so mnou (budeme iba my dve!!) chodila do svedska kde mam svoj byt! Moja partacka sa vydala za sveda a tak hladam nahradu. Ide mi hlavne o to aby sme si mi dve rozumeli ziadne intrigy! Nemusis vedet ziaden jazyk a vstupne naklady kludne zaplatim. Tesim sa na spolupracu. Ceny 1h 250eur 1/2hod 150eur ziadne rychlovky.pokial ti to co pisem vyhovuje rada ta spoznam

Hodnotenia

Hodnotenia neslúžia na písanie otázok. Ak máte otázku, zavolajte na telefónne číslo pri inzeráte.

Naposledy prezreté

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.