5 overených tipov, ako sa zoznámiť ON-LINE

05.03.2017 |
5 overených tipov, ako sa zoznámiť ON-LINE

 

 Chronická osamelosť vraj zvyšuje riziko smrti rovnako ako fajčenie a nedostatok sexu znižuje funkciu imunitného systému až o 30%. Inak povedané, ak ste sám, nemilujete sa a navyše si z času na čas zapálite, ste už takmer jednou nohou v hrobe. Trochu preháňame, ale fakt je ten, že osamelosť a sexuálna abstinencia zdravému človeku jednoducho neprospievajú. Ak sa teda nechcete okamžite vzdať cigariet, mali by ste sa poobzerať po nejakom vhodnom partnerovi.

Zdá sa, že zoznámenie nebolo nikdy jednoduchšie ako v súčasnej modernej dobe. Na on-line zoznamkách rôzneho druhu sa to osamelými ľuďmi hľadajúcimi nejaký druh vzťahu doslova hemží. Zdanlivo nekonečné možnosti však môžu byť klamlivé. Ak to začnete brať pekne za radom, obyčajne sa vám stane, že skončíte pri chatovaní alebo v tom horšom prípade na prvom nevydarenom rande, ktoré už bude vašim dvadsiatym v poradí a stále budete bez partnera. Na zoznamkách totiž nájdete kadekoho od opustených zúfalcov, cez zadaných hľadajúcich malý úlet, až po stroskotané existencie bez perspektívy. Ako sa teda nájsť v tej kope sena presne tú "ihlu", ktorú hľadáte?

 

Správna  zoznamka

 

Skôr než sa začnete bezhlavo registrovať na každej zoznamke, ktorú vám Google vygeneruje, dôkladne si premyslite, akého partnera alebo partnerku by ste pre seba chceli. Chcete, aby to bol športovec, turista, rozvedený alebo osamelý rodič? Hľadáte v kategórii 20+ alebo 40+? Na trhu je množstvo tematických zoznamiek. Skôr než sa na ne vrhnete, vopred si dôkladne premyslite, čo vlastne od hľadania očakávate. V opačnom prípade môžete zostať zavalení správami od ľudí, ktorí budú pre vás absolútne nezaujímaví. Ak si nie ste celkom istí, môžete využiť služby univerzálnych zoznamiek. Každá z nich však zvykne mať v popise aspoň stručne poznamenané, akým klientom poskytuje služby. Vždy si tieto údaje všímajte. Dobrá rada: registrujte sa prioritne na obľúbené zoznamky s vysokou návštevnosťou. Vynikajúci profil so skvelou fotografiou na zoznamke umiestnenej na štyridsiatej strane v Googli vám bude pravdepodobne iba pre radosť.

 

Druh vzťahu

 

Hľadáte nezáväzný flirt, vážny vzťah alebo vám len chýba sex? V on-line svete nájdete všetko, dôležité je mať od začiatku jasno. Ak sa zaregistrujete na sex zoznamke, nemôžete byť sklamaní, keď vám on alebo ona po prvom stretnutí viac nezavolá. O tom tieto vzťahy sú. Alebo naopak, v prípade, že si začnete písať s človekom hľadajúcim lásku a vám ide len o nezáväzný pokec, nebuďte prekvapení, keď vás začne uháňať emailami, smskami a telefonátmi. Sami musíte vedieť, čo hľadáte a dávať to jasne najavo vo svojom profile i na chate. Predstava, niečo skúsim a uvidím, je priamou cestou k sklamaniu.

 

Fotka

 

Tak, našli ste tú správnu zoznamku, ujasnili ste si, čo na nej hľadáte, môžeme sa pustiť do tvorby profilu. Jeho jednoznačne najdôležitejšou súčasťou je fotografia. Povie o vás viac ako tri strany textu. Znie to povrchne, ale ľudia si potenciálneho partnera primárne vyberajú podľa výzoru. Pravdou je, že o pokračovaní respektíve nepokračovaní vzťahu rozhodnú obyčajne iné rysy, ale v prvých fázach sú vonkajšie sympatie alfou a omegou. Absencia fotografie budí dojem šerednosti. Ľudia si jednoducho myslia, že vyzeráte tak hrozne, že sa hanbíte za svoju vlastnú fotografiu. Takže každá fotka je lepšia ako žiadna, ale predsa len si dajte na jej výbere záležať. Je len na vás, čo chcete, aby o vás fotografia vypovedala. V prípade, že ste zanietený turista, vyfoťte sa na svojom obľúbenom chodníčku, ak hľadáte partnerku milujúcu romantiku, odfoťte sa pri západe slnka, ak vám ide o erotiku, bude na mieste aj kúsok odhalenej pokožky. Okrem tematiky si dajte záležať aj na kvalite fotografie.

 

Vyplňte si profil

 

Skôr než vás niekto na zoznamke osloví, musí jeho osloviť niečo z vás. V prvom momente je to spravidla už spomínaná fotografia a následne i informácie, ktoré o sebe uvediete. Napíšte o sebe základné fakty, ale nezachádzajte príliš do detailov. Inak povedané , zahaľte sa rúškom tajomstva. Ak poviete všetko už vo svojom profile, stanete sa pre potenciálnych partnerov nezaujímavým. Môžete napríklad napísať, že ste rodený dobrodruh, ale aké dobrodružstvá milujete, to si už nechajte na prvý rozhovor. Dajte si pozor, aby ste opačné pohlavie nenudili. Muži a ženy sa líšia vo svojich záujmoch. Ak sa rozpíšete o tom, aké spaľovacie motory vás nadchýnajú, pravdepodobne zostanete nadchnutý len vy sám. A nakoniec, v profile neklamte, ale nemusíte hovoriť celú pravdu. Aký je v tom rozdiel? Klamstvo je, keď napíšete, že máte husté blond vlasy a v skutočnosti ste plešatý na koleno. Nehovoriť celú pravdu znamená napísať, že máte veľmi praktický účes, vaša prirodzená farba vlasov je blond alebo informáciu o vlasoch úplne vynechajte.

 

Nesnažte sa príliš

 

Zachovajte si istý odstup. Možno budete spočiatku novými možnosťami nadšení, ale nedávajte to príliš najavo. O zúfalca túžiaceho po akomkoľvek kontakte nikto nezakopne. Nezabúdajte, vy ste tu ten, kto si môže vyberať. Aspoň z vášho pohľadu. Takže nezačínajte rozhovor s každým, kto sa na zoznamke čo i len mihne, neponúkajte hneď pri prvom rozhovore stretnutia, nevyznávajte na chate city a nesnažte sa každého zaujať. Mierne rezervovaný prístup je na mieste. Samozrejme, ak sa vám niekto páči, dajte mu to najavo, ale primeraným spôsobom vzhľadom na dĺžku konverzácie. Ak začnete žene hneď v úvode prvého rozhovoru vypisovať, aká je úžasná, budete pôsobiť nedôveryhodne. Komplimenty si nechajte na neskôr.

 

Jeden bonusový tip: Úspech na sexzoznamke

 

Sexzoznamka je kapitola sama o sebe. Ide o špecifický spôsob nadväzovania erotických vzťahov, kde platia všetky doteraz spomínané zásady a ešte niečo navyše. Po prvé, na sex zoznamke ide o sex. Vstupovať tam s nádejou, že nájdete niečo viac alebo menej je najzásadnejšou chybou. Také veci sa dejú vo filmoch. Na tento druh zoznamiek sa registrujte len v prípade, že hľadáte nezáväzný sex. Nič viac, nič menej. Sexistické narážky sú tu na mieste, preto sa neurážajte, ak ide váš partner na chate rovno na vec. Ak na také niečo nie ste pripravení, odíďte. A po tretie, za sexom sa necestuje na opačnú stranu republiky. Zatiaľ čo láska hory prenáša, erotika túto schopnosť nemá. Preto ak ste z Prešova nehľadajte v kategórii Sex v Trnave a naopak. Sústreďte sa na región, kde ste schopní cestovať kvôli stretnutiu, ktoré bude trvať nanajvýš pár hodín a nikto vás po ňom nepôjde odprevadiť domov.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.