5 polôh, pri ktorých zažijete úžasný orgazmus

02.11.2016 |
5 polôh, pri ktorých zažijete úžasný orgazmus

 

 

 

 

Existuje nespočetné množstvo sexuálnych polôh, ktoré stojí za to vyskúšať. Sex ponúka milióny spôsobov, ako dosiahnuť úžasný orgazmus. Niektoré polohy sú určené pre potešenie žien, niektoré pre potešenie nás mužov a niektoré sú dokonalé pre obe pohlavia. V sexe netreba byť sebec, no ja som našiel týchto 5 polôh, ktoré sú pre pánov ako stvorené a pri každom sexe vám poskytnú priam dokonalý orgazmus! Určite ich vyskúšajte či už doma, alebo na sex priváte, rozhodne stoja za to.

 

1. Žena hore

Toto je zrejme naša najobľúbenejšia poloha. Často sme leniví a niekedy nám dobre padne iba ležať a nechať pracovať partnerku. Ak je skúsená, túto polohu si užije dosýta aj ona a vyblázni sa. Môže kontrolovať hĺbku prieniku, intenzitu, rýchlosť ale aj smer a vy budete jej otrok. Pre mužov je to ešte k tomu naozaj vzrušujúci pohľad a orgazmus v tejto polohe patrí k tým najsilnejším. Z času na čas si zaslúžime aj my naozajstné potešenie! Neváhajte teda presvedčiť partnerku, nech ide hore tentoraz ona a dosýta si zajazdí.

 

2. Zozadu

A toto je hneď naša druhá najobľúbenejšia poloha. A ten orgazmus! Keď partnerku obšťastňujeme zozadu, je plne v našej moci a my sme pánmi celej situácie. Je len na nás, čo spravíme, či ju vyplieskame, potiahneme za vlasy alebo zmeníme tempo podľa svojej vôle. Sme dominantní a práve to nás tak vzrušuje! A ak žena spolupracuje a vytrvalo priráža, orgazmus, ktorý zažijete, bude nezabudnuteľný.

Túto polohu som vyskúšal na sex priváte a dáma, s ktorou sme si užívali sex, ju ešte vylepšila! Nohy nenechala rozkročené, spojila ich a ja som dosiahol orgazmus, na ktorý nezabudnem. Niektoré ženy jednoducho vedia, čo potrebujeme.

 

3. Lyžičky

S touto dokonalou polohou som sa zoznámil, keď som si užíval sex v Nitre na istom priváte. Ide o naozaj intímnu polohu a sám som bol prekvapený, že mi ju partnerka navrhla. Musím však priznať, že spojenie bolo dokonalé a vyskúšal som ju potom aj doma. Umožňuje osobný styk plný bozkov a hier s rukami. Nevyžaduje priveľa pohybu, orgazmus v tejto polohe však naozaj stojí za to, čo mi povedala aj moja sexuálna partnerka. Lyžičky sa stávajú stále preferovanejšou polohou a ani sa tomu nečudujem. Treba ich rozhodne vyskúšať!

 

4. Lap Dance

Wow, tak toto je neskutočná poloha, ktorú by som si predstavoval tiež niekde na priváte, no skúsili sme ju s mojou partnerkou! Ide o klasický lap dance ako ho poznáme z filmov, no tu si užijete okrem tancovania aj úžasný prienik a neopakovateľný sex! Sadnite si na stoličku a nechajte partnerku, aby si sadla na vás. Hrajte sa s jej chrbtom a ona sa postará o orgazmus, ktorý budete chcieť už stále! Vezmite to do svojich rúk a ovládnite situáciu. Poloha je pre mnohých mužov „skazená“, čo nás však priťahuje ešte viac.

 

 

 

5. Obrátená kovbojka

Nechajte svoju partnerku zajazdiť si, no zozadu! Áno, táto poloha je spojením sexu zozadu a s ženou hore, takže ultimátny zážitok pre muža, ale aj pre ženu! Pri obrátenej kovbojke si síce nevidíte do očí, každý sa však môže sústrediť na svoje a užívať si sex podľa seba. Anonymita pri tejto pozícií je vzrušujúca a povedie k nezastaviteľnému orgazmu ako pre nás, tak aj pre ženské polovičky. Nechajte partnerku vyšantiť sa a zažite najlepší sex!

 

Tieto polohy sa mi osvedčili k dosiahnutiu úžasného orgazmu najviac. Pravda, platí – sto ľudí, sto chutí, no myslím, že ak chcete zažiť skvelú posteľnú zábavu či už doma alebo na priváte, tieto polohy vám rozhodne postačia. Kreativite sa však medze nekladú a tak kombinujte, experimentujte a užívajte si dokonalý sex!

 

 

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.