5 vecí, ktoré by ste mali vedieť o tantrickej masáži

01.09.2016 |
5 vecí, ktoré by ste mali vedieť o tantrickej masáži

Túžite po blahodarnom uvoľnení celého tela, kombinácii relaxu a pulzujúcej sexuálnej energie? Dotyky prebúdzajúce dimenzie pocitov, o ktorých ste doteraz ani netušili, vám dopraje tantra. Nechajte sa hýčkať, rozmaznávať a zažite extázu sexuálnej rozkoše. Skôr než si nájdete v ponuke sex privátov tú pravú tantrickú umelkyňu, prečítajte si, čo vás čaká.

Jedinečný prístup

 

Každá tantra masáž je šitá na mieru klientovi. Detaily a podrobnosti si môžete dohodnúť už pri telefonickej objednávke. Pozornosť vám však bude zaručene venovaná aj po príchode na "miesto činu". Samozrejme, existujú štandardné ponuky, o priebehu ktorých budete informovaný a môžete si ich korigovať podľa svojich potrieb a preferencií.

Sexualita bez sexu

 

Pri tantrickej masáži zažijete vrchol sexuálneho blaha. Vibrujúce vzrušenie bude vychádzať z vášho najhlbšieho vnútra a vlniť sa v každom kúsku vášho tela. Klasická tantra má však jedno základné pravidlo. Klient je pasívny prijímajúci a rešpektuje osobné hranice dávajúceho. V preklade to znamená, že podstatou tantry nie je sexuálny styk ani nijaká sexuálna výmena medzi masérkou a klientom. Masérka dáva a vy prijímate. Ak teda máte záujem o pohlavný styk, budete si ho pravdepodobne musieť dohodnúť ako bonus navyše s masérkou, ktorá poskytuje aj služby tohto druhu. V bohatej ponuke dievčat na sex privátoch sa taká iste nájde. Zmyselná tantra by vás však mala naplniť uspokojením až do špiku kosti, takže na ďalšiu erotiku už ani nepomyslíte.

Oslobodzujúca nahota

 

Aby ste sa dostali až na vrchol blaha, musíte odhodiť všetky zábrany, oddať sa dotykom masérky a vlastnému prežívaniu. Nahota je znakom otvorenosti a prirodzenosti. Nie je niečím neobvyklým, že súčasťou komplexnej masáže býva aj masáž intímnych partií. Úplná nahota je teda viac než na mieste. Všetko závisí od dohody, ale dobrým zvykom je postupné odkladanie oblečenia spolu s odbúravaním vzájomných bariér. Obyčajne sa súčasne s vami vyzlieka aj masérka, čo vedie k  zblíženiu a pocitu bezpečia.

Erekcia aj ejakulácia je na mieste

 

Tantra je intímny rituál, ktorý plne rešpektuje vaše aktuálne pocity. Sexualita je jej neodmysliteľnou súčasťou. Erekcia a ejakulácia sú v tomto kontexte vnímané ako prirodzené reakcie tela na sexuálne prežívanie. Masérka sa teda určite nebude diviť, ak váš penis zareaguje v súlade s tým, čo sa práve deje. V tantre ste však výlučne prijímajúcim a nič sa od vás neočakáva. Ak vaše telo nezareaguje stoporením penisu alebo vyvrcholením, vôbec sa tým nemusíte zaoberať. A už vonkoncom nie je dôležité, kedy k tomu dôjde. Jednoducho nechajte všetkému voľný priebeh a oddávajte sa tým najtajnejším dimenziám slasti v sprievode svojej masérky.

Spoznáte nepoznané

 

Okrem toho, že tantra vás zoznámi s vašou vlastnou sexualitou, ponúka vám aj možnosť otvoriť trinástu komnatu svojich erotogénnych zón. Pre väčšinu pánov je to povestný mužský bod G, prostata. Jej masáž býva často ponúkaná ako bonus klasickej tantry, ktorý, samozrejme, môžete odmietnuť. Vedzte však, že váš konečník nikde nezažije citlivejší prístup ako v rukách zmyselnej masérky. Naskytá sa vám jedinečná príležitosť objaviť skrytý sexuálny potenciál vlastného tela. Nenechajte si ju ujsť.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.