7 trikov ako zbaliť ženu

18.11.2016 |
7 trikov ako zbaliť ženu

 

 

Správny postup, ako zbaliť ženu a dostať ju tam kam chcete je niekedy veľmi ťažký. Každá je iná, no spoločné črty u nich určite nájdete. Ak viete ako na to, tento článok pre vás nie je. Dnes radíme tým mužom, ktorí by potrebovali trochu postrčiť a dodať odvahu, pretože nájsť v sebe silu alfa samca je niekedy ťažšie, akoby ste si mohli predstaviť.

Napriek tomu, že ženské pokolenie vyzerá byť komplikované a ťažko dostupné, nelámte si hlavu. Osvedčené triky a tipy možno už prekukli a nebudú sa na ne chytať, no nekomplikujte to viac, ako treba. Jednoduchosť je základom.

 

Základ

 

Na začiatok si stanovte niekoľko základných pilierov, na ktorých budete stavať. Samozrejme, nemusí to byť presná výška a váha, ale také základné vlastnosti a črty by ste mali mať v hlave už premyslené. Vek zohráva takisto určitú rolu, a práve preto by ste nemali zabúdať ani na ten. Plus mínus pár rokov a vek je vybavený! Bez toho, aby ste vedeli koho idete hľadať nemôžete vyraziť do ulíc, otvoriť si  sociálne siete či sexzoznamku. Má to byť blondýna? Bruneta? To by ste najlepšie mali vedieť vy.

 

Vzhľad či inteligencia?

 

V dnešnej dobe nájdete len málo žien či dievčat, ktoré by spájali obe vlastnosti. Mnohé krásky, ktoré môžete vidieť sú skôr nadané na maľovanie omietky na tvár alebo fotenie slávnych selfies, no nezúfajte. Ak sa posnažíte, dokážete si určite nájsť takú, ktorá bude inteligentná a krásna zároveň.

Dôležité je však uvedomiť si, že nielen žena, ktorú hľadáte má byť krásna alebo inteligentná, ale aj vy musíte spĺňať niektoré požiadavky, aby ste ženu ohúrili. Buďte vždy oholený, upravený a zvoľte voňavku, na ktorú sa vám ženy určite podarí chytiť. Dávajte si pozor na to, aby ste to neprehnali a vyzerali normálne.

 

Sexzoznamka či sociálne siete?

 

Mnohí pri slovách zoznamka či dokonca sexzoznamka začnú nesúhlasne krútiť hlavou. Z hľadiska dlhodobého vzťahu však vôbec nie je rozhodujúce miesto kde sa stretnete alebo zoznámite. Dôležité je to, ako si sadnete, budete si rozumieť a nájdete si spoločné témy. Miesto, v ktorom hľadáte sa prispôsobuje aj ľuďom, ktorých tam nájdete. Ak teda budete hľadať v knižnici, musíte čakať, že tam možno nenájdete tú najkrajšiu ženu sveta, ale v hlave niečo mať bude. Ak pôjdete do rôznych barov či na diskotéky, nájdete tam ženy, ktoré milujú zábavu a iné divoké aktivity, ktoré vám budú sedieť možno viac. Podľa vašej povahy vyhľadávajte také miesta, ktoré máte radi.

 

Miesto

 

Existujú miesta, ktoré sú doslova exkluzívne na balenie žien. Určite ich dobre poznáte. Sú to napríklad kaviarne, bary, reštaurácie či diskotéky, na ktorých sa môžete stretnúť s mnohými ženami a skúsiť nadviazať konverzáciu. Ak chcete nájsť tú pravú, nestráňte sa takýchto aktivít. Mali by ste dať najavo, že ste spoločenský a rád sa bavíte. Ak sa vo vaše práci organizujú večierky alebo nejaké iné akcie, určite na ne choďte. Mnohokrát tu môžete stretnúť niekoho, koho ste ešte nespoznali alebo sa s ním nerozprávali. Aj vďaka priateľom môžete nadviazať kontakty s ich ďalšími priateľmi a nájsť ženu, ktorá by vás zaujala.

Ak máte chuť len na niekoľkodňový vzťah alebo na dobrodružstvo na jednu noc, jednoducho si nakliknite nejakú sexzoznamku či stránky, ktoré sú presne určené na takéto zoznamovanie a niečo určite nájdete.

 

Konverzácia

 

Práve konverzácia je jeden z najdôležitejších faktorov, ktoré by ste mali vedieť. Činnosť nazvaná komunikácia je pre mnohých jednoduchá. Predsa rozprávať sa s kamarátmi je úplne normálna vec, nie je na tom nič zložité. No predstavte si situáciu, kde stojíte pred ženou, ktorá sa vám páči. Viete používať tie správne slová, slovné spojenia a hovoriť o témach, ktoré sú naozaj záživné? Komunikácia nesmie by nudná! Práve aj kvôli tomuto sú niekedy sociálne siete (či už zoznamky, sexzoznamky alebo iné známe siete) výhodou. Človek na druhej strane nevidí, či ste v rozpakoch alebo či si náhodou nepomáhate nejakým článkom či kamarátom, ktorý vedľa vás stojí a pomáha vám vypúšťať tie správne vety.

 

Tajomstvá

 

Určite dobre viete, že ženy sú dosť tajomné osoby, ktoré si nechávajú mnohé veci pre seba a ani po niekoľkoročnom vzťahu o nich nemusíte vidieť úplne všetko. Práve kvôli tomu by ste si mali aj vy nechať niektoré väčšie tajomstvá pri prvých schôdzkach pre seba. Nebuďte ako nejaké citlivé stvorenie, ktoré sa jej zverí so všetkým. Po prvé, možno by sa jej to ani nepáčilo hneď na začiatku vzťahu a nikam by to nepokračovalo, alebo by to mohla nepekne zneužiť proti vám. Buďte tajomný, pretože to ženy naozaj priťahuje.

 

Zachovajte si chladnú hlavu

 

Ak nepatríte k mužom, ktorí berú balenie žien ako klasickú vec a robia z toho vždy vedu, zachovajte chladnú hlavu! Áno, môže sa vám zdať, že ženy sú akoby z iného sveta a majú moc komplikované myslenie, no nie je to tak. Sú to ľudia ako muži, niektoré dokonca milujú šport, takže to nekomplikujte. Hneď ako sa s nejakou ženou zoznámite, zachovajte pokoj a rozprávajte sa s ňou ako s kamarátom. Nehovorte jej úplne všetko, hovorte milé slová, ktoré sa jej budú určite páčiť, niečo jej pochváľte a uvidíte, že to pôjde aj samé. Tá správna žena pre vás určite vycíti, že ju chcete zbaliť a jednoducho vám s tým pomôže.

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.