Afrodiziaká: rozkoš z prírody

05.09.2016 |
Afrodiziaká: rozkoš z prírody

 

Najlepším afrodiziakom je nahé ženské telo. V každom partnerskom vzťahu však občas erotika uviazne na mŕtvom bode a potrebuje novú energiu. Skôr než sa vám podarí prepracovať k experimentovaniu s polohami a technikami, ktoré vnesú do vzťahu závan nevšednosti, budete potrebovať naštartovať svoje i partnerkino libido. Zobudiť driemajúcu energiu a podnietiť sexuálny apetít dokážu aj prírodné afrodiziakum. Samozrejme, nerobia zázraky. Ak už nemôžete na svoju partnerku ani pozrieť bez toho, aby vám išli zimomriavky po chrbte a ona vám nevenuje jediné pekné slovo, zájdite si radšej do sex privátu. V opačnom prípade začnite romantickou večerou, do ktorej vmiešate prírodný koktail rozkoše. Ktoré potraviny sa vám budú hodiť?

Banány a mušličky

 

Už naši predkovia verili, že libido dokážu zobudiť všetky potraviny, ktoré tvarom pripomínajú mužské alebo ženské pohlavné orgány. Väčšina z nich skutočne obsahuje množstvo vitamínov, minerálnych látok a sacharidov, ktoré pôsobia na organizmus povzbudzujúco a energizujúco. Sexuálny apetít zvýši banán, petržlen, špargľa, ustrice, broskyne a jahody. Ustrice sa odporúčajú najmä mužom pre vysoký obsah testosterónu. Ak si dáte jahody, dámu potešíte nielen väčším sexuálnym apetítom, ale aj chutnejším ejakulátom. Sladké ovocie pôsobí vo všeobecnosti stimulujúco, vyvoláva euforické pocity a povzbudzuje sexuálnu energiu.

Rozpaľujúce potraviny

 

Predstavte si tú horúčavu, keď zjete chilli papričku. Ak ju prenesiete rovno do postele, nudiť sa zaručene nebudete. Pikantné jedlá obsahujú kapsaicín, ktorý pôsobí povzbudzujúco. Chilli zlepšuje prekrvenie a tým zvyšuje citlivosť pohlavných orgánov. Po pikantnej večeri si to spolu poriadne užijete. O niečo menej obľúbený, ale nemenej účinný, je cesnak. Rovnako zlepšuje prekrvenie, rozpaľuje vášeň a podnecuje vitalitu.

Aromatické koreniny

 

Sex si okoreníte vôňou škorice, vanilky, koriandra či klinčeka. Varené víno sa v tomto kontexte javí ako ideálny nápoj na dlhý zimný večer. So štipkou medu, ktorý prekrví panvu, škoricou, ktorá podporí prietok krvi v pohlavných žľazách a klinčekmi , ktoré zvyšujú najmä apetít pánov, sa stane skutočným elixírom rozkoše. Voňavé koreniny obsahujú éterické oleje, ktoré vás jemne omámia a správne naladia.

Hravé bublinky

 

Potužiť sa alkoholom je všeobecne obľúbená metóda prekračovania bariér. Opiť sa do nemoty však nie je dobrý nápad. Ak vás nesklame orgán, hrozí vám, že zaspíte ešte pred aktom alebo v najhoršom prípade počas neho. Viete, že sa to aspoň raz za život podarilo takmer polovici mužov? Pohár vína, ideálne šumivého, však k večeri rozhodne patrí. Bublinky vám rýchlo stúpnu do hlavy, odbúrajú zábrany a naštartujú sexuálnu túžbu.

Zamknite chladničku

 

Ak sa pri večeri napcháte do prasknutia, partnerka vás bude musieť do postele odkotúľať. Zabudnite na prejedanie sa, ťažké, kalorické a mastné jedlá.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.