Ako som zistila, že má v hlave stále svoju ex

03.12.2016 |
Ako som zistila, že má v hlave stále svoju ex

 

 

 

 

 

Volám sa Paťa, a som už nejaký ten čas s Martinom. Konkrétne sme spolu 6 mesiacov, pričom viem, že to nie je dlhá doba, ale za ten čas som sa na neho namotala tak veľmi a silno, až som to sama nechápala. Pracujem ako čašníčka v Bratislave v jednom luxusnejšom podniku a Martin je vedúci predajne jedného nemenovaného obchodu s oblečením. Ja mám 25 rokov a martin má o dva viac. To, ako sme sa spoznali, bolo veľmi zaujimavé. A bola to v podstate náhoda.

 

Liečenie zlomeného srdca sexom v Bratislave

 

Prvý krát sme sa stretli u mňa v bare, kde pracujem. Zaujal ma na prvý pohľad, bol to urastený a krásny muž, briadka a uhrančivé oči mi hneď padli do mojich očí. Bola som už dlhšiu dobu sama, preto som zalovila vo svojich hlbinách a našla som v sebe dlho nevyužívaného lovca. Prišiel pri bar, kde si aj sadol.“Ahoj, čo ti prinesiem?” spýtala som sa ho vtedy s úsmevom. “Poprosím ťa trojitý rum.” odpovedal Martin a znel veľmi mimo. A aj tak vyzeral. Síce mal krásne oči, vtedy mal veľmi prázdny a smutný pohľad. “Takýto mladý fešák a taký smutný, čo sa deje..?” A vtedy sa mi rozhovoril. Samozrejme, rumy padali jedna radosť a on sa opil vcelku rýchlo a kvalitne. Našťastie som mala už len málo času do záverečnej, preto som ho poprosila, či by nepočkal kým skončím, aby sme ešte potom mohli pokecať. Celý čas, čo sme boli v bare, mi rozprával o svojej bývalej – a vraj kvôli nej je takýto zmorený. Aj mi ju ukázal, nádherná blondína s dokonalou postavou, vtedy mi trochu zamrzol úsmev, pretože som videla, že na ňu nemám. Vraj ju veľmi miloval, pre jej krásu aj otvorenú povahu. A možno aj pre jej otvorenosť spravila to, prečo sa rozišli. Podviedla ho s jeho dobrým kamarátom, čo bol pre Martina dvojitý úder pod pás. Veľmi trpel a ja som videla, že doteraz z toho ešte nie je vonku. Ale nedalo mi to, veľmi sa mi páčil, chcela som ho! Keď som skončila v práci, on už bol dosť zle na tom. Odprevadila som ho až domov, a veru, nezostalo to len pri slovnej rozlúčke. Hodila som sa mu okolo krku, jazyk som mu zasunula do úst a o chvíľu som už bola u neho v izbe a on bol naozaj môj. Šukal ma tak tvrdo, že som takmer omdlela. Bol skvelý aj v posteli, bol to úplný kanec. Vedela som, že sa mu páčim tiež. Preto nebolo o čom. Po pár dňoch stretávania a užívania si sexu v Bratislave sme sa nakoniec dali dokopy.

 

Ako som prišla na to, že nie som jediná

 

Prvé týždne boli ako rozprávka. Ja som bola nadšená, že konečne niekoho mám – a nie len tak hocikoho, ale zrovna takého Adonisa ako bol Martin. Sex bol skvelý, vedeli sme sa vždy o čom rozprávať a síce som spočiatku badala na ňom mierny smútok alebo náhlu zmenu nálady, vedela som, že mu treba dať čas. Videla som, že z jeho strany tam ku mne city sú, takže som bola spokojná. Táto rozprávka však netrvala dlho. Ako týždne plynuli, ja som si prišla stále menej a menej zaujimavá pre Martina. Všetko bolo viacmenej fajn, ale akoby som ja začala blázniť. Začala som si všímať malé detaily. Raz, keď sa mi dostal pod ruky Martinov telefón, všimla som si, že má v ňom stále priečinok s fotkami s jeho bývalou – Ivanou. Spýtala som sa ho na to, on však alibisticky povedal, že nevidí dôvod ich tam nemať, že už sa cez ňu preniesol takže s ním nič nerobia. Neverila som mu. Po istom čase sa stala jedna pre mňa dosť nepríjemná vec. V jeden večer, keď sme už ležali v posteli, ja som sa usilovala zaspať, on bol ešte hore a niečo si ťukal do telefónu. Odrazu vstal a odišiel do kúpelne, ktorú máme hneď pri spálni. Šiel tam, a privrel dvere, ale nezavrel ich úplne. Mne to nedalo – potichu som vstala, a podišla k dverám do kúpelne. Keď som do nich nazrela, videla som Martina, ako si honí vtáka, pričom si na telefóne prevracal nejaké fotky. Nemusela som detailne vidieť tie fotky, aby som vedela na kom si robí dobre. Stačilo mi letmo zazrieť blond háro a bolo mi to jasné. Nebudem ale klamať, že ma tento pohľad na druhej strane riadne vzrušil, keď som ho videla s tou jeho krásou v rukách. Ako sa mu napínali svaly pri tom, ako si ho dráždil v ruke. Nedalo mi to. Potichu som sa vrátila k posteli, a zavolala naňho. On po chvíľke mlčania odpovedal, že sa len šiel umyť pred spaním. Jasné, vieš komu hovor, pomyslela som si. Keď prišiel, videla som že má pod boxerkami stále plnú erekciu. Stiahla som ho do postele, a začali sme sa bláznivo milovať. Zase raz ma vyšukal ako handru. Cítila som tú krásnu, silnú erekciu, ktorú mal z Ivany. V tej chvíli som to neriešila, len som si užívala orgazmický sex. Keď som videla, že už už bude, on vzdychal ako nadržaný tur, išiel sa ma spýtať “Kam chceš, aby som ti to vystriekal, Iv...eehm...Pati?” Myslel si asi, že som to nepostrehla, ale veru, postrehla. Chcel mi povedať Ivana! Bolo mi to jasné. Nemá ju ešte vonku z hlavy. A mňa to škrelo tak strašne. Možno každý by mi povedal: Rozíď sa s ním. U mňa to nepripadalo do úvahy – Martin bol výstavný kus! Muž pre ktorého by som zabíjala. Už len kvôli tomu skvelému sexu s ním som sa ho nechcela vzdávať. Nikdy som pri nikom nemala tak skvelý sex v Bratislave ako s ním. Chcela som to nejako napraviť, zlepšiť, nevedela som ale, čo robiť.

 

Zapni si nohavice, otváram svoju skrinku

 

Začalo mi doslova hrabať. Moja posadnutosť Martinom ma primela robiť také veci, za ktoré som sa časom začala veľmi hanbiť. Začala som chodiť do posilky. Stále som mala pred očami Ivaninu dokonalú postavu, ako vytesanú z časopisu Muscle and Fitness. Makala a potila som sa vo fitku každý druhý deň, preháňala som to, ale chcela som, aby na ňu raz a navždy zabudol. Neskôr som si pomyslela, že keďže na ňu doteraz myslí, možno to je preto, že je na blondíny. Spravila som preto radikálnu zmenu – zo svojich prirodzene svetlohnedých vlasov som sa dala na platinovú blond. Keď ma v ten deň Martin zbadal, dobre že mu nezabehlo – zmena to bola obrovská. Mne osobne sa to veľmi nepáčilo, ale videla som, že Martin je nadšený, tak som bola rada aj ja. Na moje sklamanie, nenastala zmena v tom, čo som už dlho pozorovala. Stále mal v telefóne jej fotky, badala som, že si ich občas pozerá, pri sexe mi raz takmer povedal jej menom a máva pri ňom často i zavreté oči. Keď to spozorujem, hneď mám v hlave, že si určite predstavuje tú mrchu. Tých znakov, prečo som si myslela, že na bývalú stále myslí, bolo xy. Začala som byť veľmi paranoidná, tie znaky som už videla všade. Nevravím, že sa ku mne nesprával milo, dobre a že sex stále nebol fajnový, ale chcela som byť jeho jediná v hlave. Aj v sexe som robila progres. Robila som všetko, čo som mu videla na očiach. Fajčila ho vždy tak dlho, kým chcel. Mal rád zvrátený sex, veľa pľuvancov a mierne násilie, všetko toto som znášala kvôli nemu. Keď raz nastal zlom. Prvý raz sa pokúšal mať so mnou anál, a toto ja naozaj nemusím, ale že vôbec. Chcel mi ho dať do zadku, ja som ho zastavila a keď sa o to pokúsil znova, vynadala som mu nech mu to ani nenapadne, že mu moja vagína musí stačiť. On sa úplne rozčertil, povdal že to miluje najviac na svete. “Ale ja to proste nechcem!” kričala som na neho. “Ivana to so mnou robila stále!...” Povedal, potom sa odmlčal a trpko oľutoval, čo povedal. Ja som mu v tej sekunde strelila facku, vyhnala som ho spať na gauč a celú noc som premýšlala. Uvedomila som si, aká som sprostá hus. Koľko som kvôli nemu zmenila a on aj tak stále myslí na tú šlapku. Pekne som si vduchu vynadala a povedala som si, že mi za toto nestojí. Nech je aký je. Stačilo. Jeho krásny penis a krásne telo mi určite budú chýbať. Ale kašlať. Krásny a veľký penis mám na sex tu v Bratislave aj vo svojej skrinke vždy k dispozícii...

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.