Ako to chodí na takých zoznamkách a sexzoznamkách?

19.08.2016 |
Ako to chodí na takých zoznamkách a sexzoznamkách?

 

Určite sa aj Vám niekedy stalo, že ste zablúdili na obyčajnú alebo erotickú zoznamku na internete. Dôvod môže byť naozaj rôznorodý. Ak nemáte šťastie v láske a potrebujete si niekoho nájsť, kto Vás bude mať naozaj rád. Chcete len kamaráta alebo kamarátku s ktorými si jednoducho poviete čo Vás trápi alebo sa porozprávate ak sa nemáte s kým iným. Taktiež sú ľudia spokojný keď sú slobodní. Netreba im to zazlievať. Nemajú žiadne starosti s tým, čo kedy kúpiť svojej drahej polovičke, pamätať si rôzne dátumy a výročia a nemíňať peniaze pre partnera, ale napríklad len na občasné úlety. Ľudia aj kvôli flirtovaniu zablúdia na zoznamky. Práve od tých obyčajných je potrebné sa odpichnúť a písať o nich. K nim sa samozrejme naviažu nástrahy či iné veci, ktoré sú už len na tých sex zoznamkách. Aj na Slovensku vzniká ročne niekoľko druhov zoznamiek. Samozrejme, len malé množstvo z nich je naozaj úspešných, pretože záleží na ochrane a prístupe administrátorov. Rôznorodosti klientov na stránke a ich dostatočnému počtu samozrejme. Porážajú ich stále viac a viac sociálne siete, kde je písanie jednoduchšie.

Profil na sex zoznamke


Začať je asi vždy to najťažšie. Dokonca aj na takej obyčajnej zoznamke. Kým si vôbec uvedomíme, že plachosť nás naozaj môže opustiť a nemáme čo stratiť, trvá to nejakú dobu. Nie je tu nikto kto by ťa vysmial, ako napríklad v bare keď ťa nejaké dievča pred všetkými odmietne. Na zoznamkách si ľudia môžu založiť svoj profil, taktiež vyhľadávať profily ostatných používateľov, podľa rôznych kritérií, ktoré vyhovujú len a len Vám. Treba brať na vedomie, že pri tvorení profilu každý tak trošku zveličuje, ale nie je dobré o sebe klamať vo všetkom. Hlavne nie vo veku, keď už sa ho rozhodnete zverejniť, taktiež profilová fotka by mala byť pravá. Niektoré stránky ponúkajú aj overenie totožnosti a udelenie nejakej tej nálepky pravosti. Je nutné v takomto prípade poslať administrátorovi správu so svojou druhou a akruálnou fotkou, kde je jasne najavo, že ste to na profilovej fotke naozaj Vy. Pomôže ak sa vyfotíte s aktuálnymi novinami alebo napísaním nejakého odkazu na lístok, napríklad svoje prihlasovacie meno. Proste všetko možné preto aby Vás označili za pravého. Nezabudnite, že aj Vy sami hľadáte potencionálneho partnera na základe určitých kritérií, preto by nebolo dobré klamať vlastne o ničom. Je síce milé keď si do profilu napíšete, že máte modré oči, ale v skutočnosti sú hnedé. Práve pre modré oči Vám niekto napíše a počas konverzácie sa dozviete, že je to osoba, ktorá nemá rada napríklad práve hnedé oči. Čo sa stane teraz? Nebudete asi nosiť nejaké farebné šošovky celý život, že? Aj malé drobnosti môžu zmeniť to na čom ste tak dlho pracovali. Máte nejaké limity, ciele, hranice, ktoré nechcete prekročiť a nehodláte ustúpiť. Prečo by mal potom ten druhý človek ustúpiť v tom, že Vás nechce, kvôli Vašej farbe očí, o ktorej ste klamali. Klamanie v profiloch je asi najrozšírenejšie a najbežnejšie používané na zoznamkách a erotických zoznamkách vôbec, kde sa klame asi najmä o veľkosti pŕs, či o dĺžke penisu alebo vyšportovanej postave. Práve na tých pikantnejších zoznamkách je dosť dôležitá Vaša postava a iné parametre. Môžete sa naozaj nepríjemne popáliť a z veľkej nádeje môže vzniknúť veľké sklamanie.

Erotický portál


Nástrahy sa týkajú mladých ľudí. Je samozrejmé, že na erotický portál môžu ísť len osoby staršie ako 18 rokov. To by malo predchádzať rôznym pedofilným zoskupeniam, ktoré zase naopak „kvitnú“ na obyčajných zoznamkách alebo iných portáloch. Veľa starších homosexuálov si robí zálusk na mladých chlapcov, ktorí môžu mať napríklad pochybnosti o svojej sexuálnej orientácií. V takomto prípade nie je vôbec ťažké prehovoriť nejakého aj na stretnutie, čo môže byť nebezpečné, pretože na internete tento starší muž, môže v skutočnosti byť dosť starý chlap, ktorý by si, ale nevedel nikoho nájsť keby svoj vek naozaj priznal. Strategicky a psychologicky. Tak útočí množstvo sexuálnych úchylov či pedofilov na nič netušiacich ľudí, ktorí sa chcú len zoznámiť s niekým novým a nájsť vo svojom živote zmysel a lásku. To, že sa muži registrujú ako na zoznamke ako ženy a tým sa pokúšajú oklamať napríklad nejakú lezbičku je veľmi známe a bohužiaľ populárne. Prísľub výmeny fotografií medzi ženami je predsa len väčšia istota a je viac žiadaný ako výmena medzi neznámym mužom a ženou. Ale ak fotky alebo video pošlete niekomu neznámemu, môžete sa naozaj veľmi popáliť a to tak, že uvidíte svoje nahé, či v tom lepšom prípade len polonahé fotky na internete. Potom Vám nepomôže asi nikto. Nemusí sa to týkať len chlapcov či dievčat, ktorí nemajú ešte 18 rokov a sú na obyčajných zoznamkách alebo oklamali jednoducho internet a vystupujú pod falošným vekom aj na erotickom portály. Taktiež to nie je problém len mladých ľudí od 18 do 26 rokov. Mnoho starších ľudí možno aj do 40 rokov má niekedy problém, nájsť si celoživotného partnera a preto robí čo len môže. Ak je už náhodou dlhšie sám, nie je dostatočne obozretný a nedáva si taký veľký pozor.
Ako teda asi najlepšie začať na podobnej sex zoznamke? Treba si naozaj poriadne prezerať všetky profily ľudí, o ktorých máte záujem. Prečítajte si taktiež informácie čo sa nachádzajú v profile. Ak sa Vám nebude niečo zdať, či už na fotke alebo na samotnom profile, je pravdepodobné, že ide o nevydarený falošný profil a tým pádom môžete profil tohto človeka opustiť. Ak sa Vám niekto zapáči, treba počítať s tým, že as nemusí páčiť len Vám. Musíte byť iný ako bežní ľudia, výnimočný. Správy typu ako sa kto má už naozaj každého omrzeli. Nie je dobré ísť ani rovno na vec a pýtať s ihneď telefónne číslo alebo adresu bydliska, kvôli sexu. V takomto prípade máte najväčšiu šancu skončiť akurát tak ako spam u tej osoby, ktorej ste správu poslali a už sa Vám jej ani nebude dať napísať. Ľahký flirt ešte nikoho nezabil. Naozaj len letmé pochválenie jej fotky, vlasov, hocičoho môže zapôsobiť. Treba byť hlavne milý a zdvorilý a niekedy možno aj trochu vtipný, ale to treba vystihnúť čas na vtip, ktorý máte pripravený. Netreba sa rozpisovať. Aj keby ste o sebe chceli v tej chvíli povedať čo najviac aby Vaša správa neskončila v koši, toto Vám teda nepomôže. Práve naopak. Nie každý má rád siahodlhé písanie správ a radšej sa porozpráva osobne. Najlepšie je ak má dotyčná osoba vyplnený profil čo najpresnejšie, prípadne ak je tam toho naozaj veľa a vy z toho môžete ťažiť. Ak má napísané, že má rada mačky, tak môžete napísať niečo v zmysle, „ Ahoj, veľmi si ma zaujala a všimol som si, že máš rada dokonca aj mačky, to dnes už nemá tak veľa ľudí. Máš aj nejakú? Ja mám jednu v byte.“ Na nič sa nehráte, ste úprimný a je jasne vidieť, že máte záujem konverzovať. Téma sa dá vyrobiť naozaj zo všetkého. Z počasia, syru, či farieb očí.
Ak Vám samozrejme odpísala, ste na dobrej ceste aby bola Vaša. Netreba však ešte predbiehať. Na erotických zoznamkách je odpísanie aj dôkaz toho, že Vám síce tak nevadí, ale chce si vypýtať za prípadný sex peniaze. Ak je to ale aj na podobnom erotickom webe pozitívne a odpíše niečo normálne, tak to bude ľahšie. Prvý krok, zaujali ste, je splnený. Čo teraz? Musíte rozvíjať konverzáciu. Ak sa neskôr začne pýtať už aj ona sama niečo a mierne mimo témy, nie otázky v zmysle „áno mám, a ty?“ máte ju! Spoločná téma je to najťažšie, pýtajte sa čo najviac, dochádzajú otázky? Nevadí, ste na erotickom portály, je tam aj ona, tak už môžete prekročiť miernu hranicu ovládania sa a spýtať sa aj na rôzne intímnosti. Ak to nebude na začiatok príliš vulgárne a neurazí to, je pravdepodobné, že Vám odpíše. Predsa len ten človek musí byť trochu perverzný keď už sa na podobnú stránku zaregistroval. Neskôr môžete pristúpiť samozrejme aj k pozvaniu na rande, prípadne len obyčajnému osobnému kontaktu alebo ak ste hrdý a istý človek, aj priamo k sexu s Vami. Pre ženy je to ľahšie. Kto by asi odmietol pozvanie sexi ženy na sex alebo kávu? Naozaj málo mužov.

Sex zoznamka je naozaj prospešná vec. Možno si myslíte, že je to na smiech a vymýšľam si, ale uvažujte. Môže byť dokonalým liekom na niekoľko veľmi veľkých a závažných psychických problémov. Ak máte nízke sebavedomie, tak v tomto prípade sa po čase naučíte ženu osloviť aspoň virtuálne zo začiatku, budete zhovorčivejší a nadobudnete viac odvahy. Na rande budete pôsobiť sebaisto a bude menší problém pozvať ju alebo jeho k sebe domov na ďalší pohár vína a neskôr prehovoriť aj na sex. Čo ďalej? Nemusíte byť predsa sexuálny majster. Nikto to od Vás nechce, ale je dobré sa vyznať aspoň trochu, rôzne štúdie hovoria o ideálnosti najmenej 6 – 7 sexuálnych partneriek v živote čo sa týka mužov a 5 – 6 partnerov u žien. Ak ste nemali také šťastie a nepodarilo sa Vám zbaliť ani dve ženy na sex alebo dvoch mužov, v takomto prípade je pravdepodobné, že sa radíte medzi neskúsených v sexe. Pri Vašom budúcom partnerovi s pribúdajúcim vekom to môže byť problém, pretože od Vás bude asi už niečo očakávať. Na erotickej zoznamke si po nájdení partnerov môžete vyskúšať sex na jednu noc a prekonať nejaký ten strach či ostych z toho, že by ste náhodou nedokázali uspokojiť svojho partnera. Erotickými zoznamkami sa podobné inzeráty o zaučení len tak hemžia. O profesionálkach sa ale teraz nebavíme. Jedná sa o čisté služby zadarmo.
A naposledy je tu to najdôležitejšie. Ďalšie pozitívum a výhoda môže byť aj v tom, keď máte nudný život. Aby som to povedal krajšie, ste v stereotype, nič sa Vám nechce alebo Váš sexuálny život je stále rovnaký, neokorenený ničím novým, niečo Vám chýba. V takom prípade nie je problém  napísať na sexzoznamku, že hľadáte niekoho, kto j e ochotný vyskúšať si rôzne polohy, či pomôcky a samozrejme, či je ochotný s Vami mať sex. Je teda len na Vás čo spravíte a ako pristúpite ku kroku založenia si svojho profilu na podobnej erotickej zoznamke. Držím palce.

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.