Chcete zbaliť milionára? 8 vecí, na ktoré by ste si mali dávať pozor

27.11.2016 |
Chcete zbaliť milionára? 8 vecí, na ktoré by ste si mali dávať pozor

 

 

Nájsť si muža, ktorý je úspešný, má dostatok peňazí, miluje vás a vyzerá dobre je naozaj ťažké. Ak žena nájde niekoho, kto spĺňa aspoň prvé dve či tri možnosti, mnohokrát sa s takýmito ženami spája slovo „zlatokopka“, čo nemusí byť práve to najlepšie. Dnes vám priblížime 8 vecí, na ktoré by ste si mali dávať pozor po tom, čo zbalíte milionára.

Jedným z mnohých cieľov v živote je nájdenie partnerky či partnera. Ak chcete si chcete žiť ako v bavlnke, mali by ste hľadať človeka, ktorý je aspoň trochu za vodou a nejaký ten úspech za sebou má. Nájdete mnoho návodov na to, ako takéhoto človeka zbaliť, no najdôležitejšie je na tom je to, aby ste si s tým človekom sadli a rozumeli si.

 

  1. Nálepka „zlatokopka“

Jedným z najväčších problémov, ktoré prichádzajú hneď potom, čo si zbalíte boháča je nálepka, ktorú dostanete od ľudí, ktorí bývajú v okolí, poznajú vás alebo od okoloidúcich, ktorým ako pár jednoducho nebudete sedieť. Väčšinu vzťahov tvorí mladšia žena a omnoho starší muž. Aj vďaka tomu si môžete získať túto nepeknú nálepku. poslednými rokmi sa rozmohli aj „zlatokopi“, ktorí sú presne to isté čo mladšie ženy, len v mužskom prevedení. Nájdu si staršiu ženu, ktorá je úspešná, má viac peňazí, niekoľko áut a veľký dom. Kto by predsa len takúto ženu či muža nechcel? Tejto nálepky sa bohužiaľ len tak nezbavíte a radšej si užívajte svoj vzťah a neriešte okolie. Vždy budú existovať ľudia, ktorí vám budú závidieť alebo vám nedoprajú niečo viac.

 

  1. Amatérky

Na rozdiel od žien, ktoré sú vo vzťahoch skúsené sú tu ešte amatérky, ktoré na takýto vzťah ešte možno nie sú zrelé. Mnohé ženy, ktoré majú za sebou mnoho vzťahov však už nemienia ísť do ďalšieho, ktorý by im priniesol mnohé problémy a nepekné nálepky. Aj kvôli tomuto môžeme vidieť starších mužov práve so ženami, ktoré len nedávno oslávili plnoletosť. Práve tie však robia chyby, ktorých by sa nemali dopúšťať, aby svoj vzťah rýchlo nestratili. Z okolia okrem nepekných nadávok a slov dostávajú aj rôzne sex ponuky, ktorým mnohokrát podľahnú a o svoj pasívny „príjem“ tak jednoducho prídu. Ak patríte aj vy medzi ženy či dokonca mužov, ktorí v tomto nie sú zbehlí, určite si dávajte pozor aj na takéto prekážky, ktorými by ste si mohli ohroziť svoj vzťah.

  1. Krátkodobý vzťah s pretvárkou

Iným problémom, ktorý môže prísť je aj krátky vzťah, v ktorom si pobudnete. Možno si myslíte, že váš milionár má tak veľké srdce ako bankový účet, no nemusí to byť pravda. Mnohokrát býva práve veľkým problémom pretvárka, ktorú váš partner či partnerka majú. Na začiatku vzťahu je to všetko krásne, svieti slniečko a všade sú kvetinky. Každý deň dostanete kyticu, nejaký šperk alebo darček, no po tom, ako svoj vzťah spečatíte či už manželstvom alebo len tým, že sa presťahujete do vysneného domu sa táto ilúzia vyparí rýchlosťou svetla. Niektorí milionári bývajú nevrlí, mrzutí a nervózny. Preverte si svojho budúceho partnera trochu viac aj v iných situáciách ako len na romantických večerách v luxusných a drahých reštauráciách či pri krásnych prechádzkach v meste.

 

  1. Žiadna práca

Mnoho žien, ktoré sú vo vzťahu s milionárom alebo len mužom, ktorý má viac peňazí a je úspešný, nepotrebujú prácu. Jednoducho zarábajú pasívne a ich kreditka sa plní vreckovým od ich muža. Práve tu prichádza niekoľko nevýhod. Ako prvou je už niekoľkokrát spomínaná a asi najhoršia nálepka a povesť, ktorá vás môže stretnúť. Aj keď sa toho len tak zbaviť nedá, určite by ste si prilepšili aj vďaka nejakej práci, ktorú by ste robili. Netreba stáť pri páse alebo variť v závodnej kuchyni, kde by ste sa museli zodrať. Stačí mať polovičný úväzok alebo prácu, ktorá vás baví a budete ju robiť ako koníček. Predsa len, sedieť celý deň doma nie je práve najzaujímavejšie. Okrem toho, ak sa váš vzťah skončí, budete mať aspoň nejaký príjem, z ktorého vyžijete.

 

  1. Fenomén dnešnej doby

Ak by ste pred staršou generáciou spomenuli pred niekoľkými rokmi spomenuli slovo „zlatokopka“, asi by poriadne nevedeli, čo myslíte. Poslednou dobou sa toto pomenovanie rozmohlo a stáva sa z toho fenomén. Vyjadrite sa aj vy na túto tému napríklad pred kamarátkami. Síce ste vo vzťahu či dokonca manželstve, ktoré sa považuje za trend dnešnej doby, no určite to nerobíte kvôli tomu.

 

  1. Prostitútka? Nie, len žena na plný úväzok

S mužom, ktorý má mnoho povinností a je aj vďaka svojim peniazom a práci na určitom poste v spoločnosti, by ste s ním mali držať krok a vyzerať vždy dobre a upravene. Nikdy to však neprežeňte, pretože nepekným výsledkom môže byť aj výsledok, ktorý z toho vznikne. Mnohí vás môžu pokladať iba za nástroj v posteli, ktorý robí dobre svojmu partnerovi a sexuálne ponuky sa vám budú hrnúť aj zo strán jeho priateľov.

 

  1. Intímny život?

Máte staršieho partnera? Tým myslíme partnera, ktorý má o viac ako dvadsať rokov viac? Možno s ním už nezažijete v posteli to, o čom ste snívali. Mnohé ženy si aj kvôli tomu hľadajú niekoho iného na intímny život, čím si môžu pokaziť svoj vzťah. Samozrejme, sexuálne ponuky sa vám budú hrnúť, pretože ste krásna, príťažlivá a nejeden by s vami chcel niečo skúsiť, no mali by ste odolať, už len kvôli luxusnému životu, ktorý môžete mať.

 

  1. Koniec vzťahu

Často krát, keď prestanete baviť svojho milionára, odkopne vás ako nepotrebnú handru a nájde si niekoho iného. Aj práve kvôli tomuto by ste mali dodržiavať bod číslo štyri a mať minimálne takú prácu, s ktorou vyžijete dva-tri týždne, pokiaľ by ste neboli znova sebestačná. Predsa len, môžete si myslieť, že ste nenahraditeľná, no to sa zlomkom sekundy môže zvrhnúť a vy sa budete len prizerať na čriepky svojho vzťahu, ktorý pre vás mal perspektívu do budúcnosti. Nebuďte naivná a nenechajte sa len tak zviesť falošným pocitom.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.