Čo je to tá tantrická masáž?

02.10.2016 |
Čo je to tá tantrická masáž?

 

Masáž je jedným z najpríjemnejších a najprirodzenejších spôsobov telesného kontaktu medzi nami, ľuďmi. Masáž má skvelú schopnosť a to uvoľniť nás ak máme príliš veľa práce, ukľudniť nás ak žijeme v rušnom prostredí alebo máme stres, ktorý dokáže práve masáž odplaviť preč. Masáž musí byť samozrejme odvedená na jednotku a profesionálne, inak sa konečný efekt nedostaví a vy na ňu budete spomínať nie v najlepšom svetle. V súčasnosti sa rozmáha nový typ masáže stále viac a viac. Tantrická masáž. Už ju nie je problém zažiť takmer v hociktorom meste v nejakom salóne. Takmer vždy sa totiž nájde aspoň jeden takýto salón.

 

Tantrická masáž?

 

Existuje nespočetne mnoho techník tantrických masáží. Niektoré vychádzajú len z tantry a iné zase z rôznych tradícií. Záleží samozrejme aj na masérovi, ktorý môže byť muž či žena, a na jeho skúsenostiach s týmito technikami. Tantra masáž v sebe spojuje prvky starodávnych techník a klasickej masáže. Je to jemný a zmyselný rituál, ktorý dokáže rozprúdiť energiu a naplní celé vaše telo vzrušením a nehou. Nežné láskyplné dotyky, ktoré môžu byť aj liečivé, pomáhajú k väčšej citlivosti a k láskyplnému prijatiu svojho tela a svojho vzrušenia. Súčasťou tantra masáže je aj masáž joni a lingamu, rôzne druhy dotykov. Dotyky môžu byť od úplne jemných až po dynamické. Patria do nich napríklad aj masáže hlavy, či uší a obmývanie vlažnými uterákmi. Aj pri týchto masážach sa môžu používať nejaké aromatické oleje, ktoré pomáhajú tomuto spôsobu terapie vášho tela. Tie zvyknú byť spravidla na čisto prírodných bázach. To všetko za zvukov krásnej a upokojujúcej hudby. Vďaka tantra masáži si človek začne uvedomovať, že orgazmus nemusí prežívať len pomocou svojich genitálií, ale že ho dokáže preniesť do celého svojho tela v omnoho hlbšom a naplňujúcejšom pocite ako pri sexe.

 

Pri tantra masáži sa ale nachádzajú aj nejaké hranice.

 

Áno. Tantra masáž nie je erotická masáž, s ktorou si ju mnoho ľudí mýli. Nemá za úlohu uspokojiť Vás v zmysle výslovne sexuálnom. Je samozrejme možné a bežne sa to môže stať, že orgazmu dostanete, no ten bude omnoho väčší a intenzívnejší na aký ste možno doteraz boli zvyknutí. Pri obyčajnej erotickej masáži ide len o to aby Vás masér či masérka dokázala uspokojiť orálne a niekedy aj sexuálne s konečným dorobením rukou. V tantre o sex v žiadnom prípade nejde a mnoho zákazníkov po tejto informácií zostáva sklamaných, že prišli do iného masážneho salónu aký pôvodne chceli. Je už na nich či sa im koniec páčil viac a či to aj naozaj potom oľutovali. Treba si teda zapamätať, že tu Vám masér či masérka orálny sex nespravia a vlastne ani žiadny iných sex v pravom slova zmysle. Behom tantra masáže môže človek prežívať všetko, čo práve prebieha a nemusí sa o nič starať a ani nikomu nič oplácať. To umožní ponoriť sa naozaj veľmi hlboko do tohto pôžitku a vlastnej meditácie.
Súčasťou tantra masáže je tiež vedomá práca s energiou. Podľa tantrického učenia je na tele človeka 7 hlavných energetických centier. Tie sa nazývajú čakry, o ktorých ste už možno aj počuli. Tieto miesta odpovedajú rôznym úrovniam nášho života. Ako? Vysvetlím to. Od úrovne pudovej sexuality až po rovinu naozaj hlboko duchovnú. Behom tantra masáže dochádza k prepojeniu sexuality, srdca a duchovnosti. Dokonca tak, aby naša sexualita nebola prežívaná oddelene len v penise či vo vagíne, ale aby sme ju vnímali aj práve naším srdcom a duchom. Jedine tak môžeme zažiť pocit úplnej celistvosti. K práci s energiou sa používajú rôzne techniky, ktoré robí masér. Postupne sa niektoré techniky môžete naučiť dokonca aj vy sami a umocniť tak svoj pôžitok z masáže.

 

Účinky tantra masáže môžu byť naozaj neopakovateľné.

 

To čo získate v tantra masáži je okrem bezprostredných účinkov na telo a psychiku, predovšetkým zážitok. Je možné, že práve preto tam aj idete. Zážitok toho, čím všetkým môže vlastne tá Vaša sexualita byť. Je prirodzené, že tento svoj zážitok z masáže si môžete postupne preniesť aj do Vášho osobného sexuálneho života aby ste svoj vzťah ešte viac zlepšili a aby ste mohli viac objavovať jeden druhého. Okrem toho má masáž pozitívny vplyv aj pri predčasnej ejakulácií mužov alebo dokonca pri poruchách erekcie, prílišnom strese a celkovom napätí tela vplyvom prepracovanosti. Ide o to, že mnoho mužov má problémy s erekciou práve „vďaka“ svojej stresujúcej práci. Nedokážu myslieť na nič iné alebo sa nevedia dostatočne uvoľniť so svojou manželkou a prežívať vzrušenie. Tantra slúži na odblokovanie týchto pocitov aj bez rôznych tabletiek alebo iných prostriedkov. Predčasná ejakulácia je zase problém, keď muž nevie držať svoje vzrušenie dostatočne na uzde a práve možno, že on sám má strach, že dlho nevydrží, tak vtedy sa to paradoxne aj stane. Tantra Vás postupne alebo možno už aj prvýkrát naučí ako Vaše vzrušenie ovládať dostatočne na to, aby ste podobné problémy už nemali a mohli si sex so ženou užívať aj niekoľko desiatok minút.

Celá tantra je založená na plnom prijatí toho aký človek vlastne je. Muž a žena je vnímaný ako jedinečná bytosť, že je každý jeden človek dokonalý práve tak ako je. Tantra víta všetko čo sa v prítomnosti stane a zároveň sa nikam netlačí a nesnaží sa všetko urýchliť. Všetko a všetky veci necháva proste jednoducho plynúť s tým, že aj tak raz prídu. Vtedy sa práve otvára priestor na nové zážitky či skúsenosti. Ak nie sme do niečoho príliš tlačení, môžeme získať pocit bezpečia našich vlastných hraníc. Vtedy môžeme zažiť niečo úplne odlišné na čo sme boli zvyknutí.

Ako som už spomínal, tantrické masáže ponúka stále viac a viac masážnych salónov. Nie je vylúčené, že sa medzi nimi nájde aj nejaká, ktorá nezdieľa tieto hodnoty a o tantra prakticky vôbec nič nevie. Salón sa vtedy snaží získať na zákazníkoch len viac peňazí. Preto je dobré si poriadne pozrieť kam pôjdete a informovať sa o tomto salóne. Pozitívne recenzie na internete môžu naozaj pomôcť nielen Vám, ale aj Vášmu sexuálnemu životu neskôr. Ceny sa všade môžu pohybovať rôzne, ale je možné, že pod 60 eur nejde žiadny kvalitný masážny salón, kde sa tantra ponúka. Je totiž aj dosť ťažké nájsť vhodných masérov, ktorí sú ochotní poskytnúť takéto služby a hlavne, ktorí vôbec sú schopní ponúknuť tantra masáž na dostatočne dobrej úrovni ako sa očakáva.
Tantrická masáž je masáž určená nielen pre jednotlivcov, ale aj pre páry. Ak máte žiarlivého partnera či partnerku a vy by ste chceli naozaj veľmi radi navštíviť a zažiť to, skúste argumentovať práve s týmto. Vtedy môže partner povoliť a vy si môžete nájsť salón kam sa vyberiete. Párová masáž prebieha tak, že ak ste muž, tak sa o Vás prirodzene stará žena. Málokedy sa stane, že by Vás masíroval muž a určite, ak si to neprajete, tak sa Vám to ani nestane. O Vašu partnerku sa ale muž starať môže, ak by ste sa dohodli inak, je celkom bežné aj to, že veľa žien, ktoré prídu aj jednotlivo si za masérky vyberú práve ženy. Možno aj preto, že pri mužovi by sa nedokázali dostatočne uvoľniť, pretože sa ešte hanbia. Po čase je predpoklad, že žena názor zmení a bude chcieť vyskúšať aj masáž od muža. Nebojte sa teda navrhnúť niečo takéto aj vo vzťahu. Je to niečo úplne iné a skvelé. Je to oživenie sexuálneho života na naozaj vysokej úrovni a ak na nej budete obaja, môžete to prežívať od začiatku až dokonca všetko spolu.

Preto neváhajte a pozrite si aké možnosti sa vo vašom okolí nachádzajú. Skúste sa informovať aj u známych, pretože im môžete dôverovať samozrejme viac. Ale ak už ste zažili naozaj všetko a neboli ste na tantrickej masáži, tak ste všetko nezažili a musíte to vyskúšať!

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.