Čo ste o sexe nevedeli

04.09.2016 |
Čo ste o sexe nevedeli

 Sex je jedna z oblastí, v ktorej sa považuje za odborníka naozaj každý. Najväčší samozvaní "profesionáli" spravidla nie sú tí, ktorí už majú čo-to odsexované, ale tí, ktorí o tejto zaujímavej téme neustále rozprávajú. Či už patríte do prvej skupiny Casanovov alebo do druhej partie Teoretikov, nasledujúce fakty o sexe sa vám možno ešte do uší nedostali.

Aj ženy majú ejakuláciu

 

Výstrek pri orgazme nie je len výsostnou doménou mužov. Aj keď to, čo je v pánskom osadenstve pravidlom, je v tom ženskom skôr raritou. Pravdepodobne ste v porne videli množstvo ejakulujúcich herečiek a stále premýšľate, prečo tie vaše partnerky nezažívajú tento druh mokrej rozkoše. Nie, chyba nie je na vašej strane. Ženská ejakulácia je v skutočnosti veľmi ojedinelá a vedci doteraz nezistili, odkiaľ pochádza výlučok, ktorý sa pri orgazme uvoľňuje. Niektorí tvrdia, že pramení z močovej rúry, iní, že ho produkujú erotogénne body v pošve.

Mužský ejakulát je zdravý

 

Páni, tromf do vašich rúk. Mužský ejakulát okrem spermií obsahuje vitamíny a minerálne látky. Jeho zloženie, samozrejme, závisí aj od vášho jedálnička. Preukázaná však bola prítomnosť vitamínov B a C a dôležitých minerálnych látok ako je vápnik, horčík a zinok. A čo myslíte, ktoré látky ženskému organizmu najčastejšie chýbajú a sú súčasťou väčšiny vitamínových doplnkov pre ženy? Áno, správne, je to vápnik, horčík a zinok. Tajomstvo zdravia dievčat na sex privátoch odhalené.

Máte doma hysterku? Kúpte jej vibrátor

 

Obľúbená erotická pomôcka mnohých žien bola pôvodne vymyslená ako súčasť terapie hystérie. Vedci totiž zistili, že masážou panvy sa hysterické ataky zmierňujú. Žeby boli hysterky len sexuálne frustrované? Tak či onak, vibrátor určite môže pomôcť odbúrať stres a napätie a navodiť psychickú pohodu. Nemala by ho preplácať zdravotná poisťovňa?

Ženy si sex užívajú viac

 

Sex sa už tradične považuje za doménu mužov. Páni o ňom v priemere častejšie premýšľajú, hovoria aj si ho vyžadujú. Sklamanie prichádza vo výsledku, keď si to žena, ktorá pôvodne ani o sex nejavila záujem, užije niekoľkonásobne viac. Výsostnou doménou žien je totiž niekoľkonásobný orgazmus a dlhšie trvanie vyvrcholenia. Zatiaľ čo u mužov sa orgazmická extáza ráta na sekundy, u žien sú to desiatky sekúnd. Ženy majú tiež výhodu v dráždivosti. V porovnaní s mužmi majú na tele o niečo viac erotogénnych zón a ich klitoris je mnohonásobne citlivejší ako mužský penis.

Hrúbka je dôležitejšia

 

To, že na dĺžke nezáleží, počula už väčšina mužov, no len máloktorý tomu verí. Predovšetkým tí viac obdarení sa zaryto držia predstavy, že s dlhším gašparkom dokážu zahrať lepšie divadlo. Skutočnosť je však taká, že najväčšie množstvo voľných nervových zakončení sa nachádza hneď za pošvovým vchodom a hrubší penis ich dokáže dráždiť oveľa efektnejšie. Navyše, aj povestný bod G je len pár centimetrov od vstupu. Mimochodom, na jeho stimuláciu sú odborníci páni, ktorí sú obdarení miernym záhybom penisu doľava. Ďalším faktom svedčiacim proti "dlháňom" je dĺžka ženskej pošvy. Tá má v priemere okolo 10cm. Samozrejme, je pružná a dokáže sa pánom prispôsobiť. Veľký nepomer medzi jej možnosťami a dĺžkou penisu však môže žene spôsobiť nielen nepríjemnú bolesť, ale aj také zranenia ako pretrhnutie pošvy alebo krvácanie z krčka maternice.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.