Dostávate sex ponuky od kolegov? Nie je to nič neobvyklé!

16.01.2017 |
Dostávate sex ponuky od kolegov? Nie je to nič neobvyklé!

 

 

Najradšej by ste už neprišli do práce a nevideli tých ľudí, ktorí sú v nej? Mnohí to majú ešte horšie. Ponuky, ktoré dostávajú nielen ženy, ale aj muži od svojich kolegov či šéfov sú niekedy veľmi nepríjemné a zarážajúce. Ako sa na to dá vôbec reagovať? Niekedy je to pomerne ťažké.

Je úplne normálne, ak sa dvaja ľudia priťahujú a pozývajú sa na večeru či obed. Ak sa však tieto ponuky dostávajú až za hranice a vám to začína vadiť, jednoducho toho človeka odrežete od svojho života a je koniec. Ak však tento neodbytný človek je s vami na pracovisku a vy sa s ním vídate každý deň, môže to byť problém, ktorý sa odrazí nielen na vaše práci, ale aj na vašej psychickej pohode. Tá môže byť narušená a nebudete sa cítiť príjemne.

 

Nielen vo filmoch

 

Nestretli ste sa doteraz s niečím takým, ako románik na pracovisku či nepekné sex ponuky od kolegov? Myslíte si, že to všetko môže byť iba v amerických filmoch? Mýlite sa. Na každom pracovisku nájdete ľudí, s ktorými si buď sadnete alebo presne naopak, nebudete s nimi s dobrom vzťahu. Niektorí si na vás budú vybíjať zlosť, iní si budú dokazovať povýšenosť. To nie je nič nové, s čím by ste neboli oboznámení, no mnohokrát je tu aj človek, ktorý vás bude baliť, bude chcieť ísť von. Keď odmietnete, budete dostávať nepekné sexuálne ponuky, ktoré sa môžu stať každodennou rutinou. Niekedy sa s tým nedá nič robiť, no niekedy si musíte dupnúť.

 

Nesprávna cesta

 

Páči sa vám niekto v práci? Práve najlepšou cestou nebude, ak budete svojmu kolegovi či kolegyni dávať nejaké sexuálne ponuky či nepríjemné návrhy. Niekedy to najlepšie čo môžete urobiť je, keď toho človeka necháte na pokoji a budete si hľadať partnera v iných vodách. Nesprávne zvolenou cestou by ste si mohli uškodiť nielen vo vzťahoch na pracovisku, ale aj v pracovnej morálke a nasadení. Šéfovia sú každý iní, no určite by vás nepovýšili, ak by sa dozvedeli o niečom takom. Nekazte si svoju cestičku, ktorú ste si vyšľapali a snažili ste sa byť aspoň v tom dobrí.

 

Príťažlivosť je bežná

 

Ľudia sú veľmi príťažliví a je preto úplne bežné, že aj vy niekoho priťahujete. Je to normálna vec, ktorá sa deje. Mnohých ešte viac priťahuje to, že pracovisko je akoby „zakázaná“ oblasť, v ktorej by sa súkromný život a láska nemali riešiť. Čo je potom ešte viac romantickejšie, ako niečo takéto? Asi nič, a presne toto priťahuje najmä mužov, ktorí by si to radi rozdali aj niekde v kancelárií.

Ak patríte medzi ľudí, ktorí sú takto obťažovaní a nechcete to riešiť sťažnosťami, ktoré by mohli spôsobiť omnoho viac ako len nejaké „pokarhanie“ toho človeka, skúste sa s ním o tom porozprávať. Dajte mu najavo, že o jeho či jej návrhy nestojíte alebo že niekoho máte.

 

Nevýhoda vzťahu na pracovisku

 

Nevýhod vzťahov na pracovisku je hneď niekoľko. Okrem toho, že by ste boli kolegovia, ktorí mnohokrát namiesto toho, aby spolupracovali skôr idú proti sebe a snažia sa byť čo najlepší, ste stále spolu. Ráno spolu vstávate, idete do tej istej práce, ste v nej spolu niekoľko hodín a potom sa vraciate do bytu alebo domu v rovnakom čase, možno v tom istom aute. Nie je to nuda a stereotyp? A ak nie iba to, ste stále spolu. Mnoho párov nevydrží aj najmä kvôli tomu, že sú partneri stále spolu a nedajú si od seba oddych. Vzťah na pracovisku preto nie je to, čo by bolo pre vás najlepšie.

Druhou nevýhodou je aj rozchod. Čo ak sa rozídete v zlom? Čo ak to potom nevyjde? Mnohokrát sa vzťahy nekončia práve najlepšie a vy by ste potom boli ako na nože na pracovisku. Okrem toho, niekedy sa v práci nedá utajiť úplne všetko a keď si nájdete nový vzťah, všetko by vedel aj váš bývalý a to nie je práve to, čo by ste chceli, že?

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.