Erotická masáž, na ktorú nezabudne

06.05.2017 |
Erotická masáž, na ktorú nezabudne

 

 

Masáž a erotika idú k sebe ako jahody a šľahačka. Pripraviť nezabudnuteľný erotický večer partnerovi nemusí byť vôbec ťažké, ak poznáte niekoľko šikovných masérskych ťahov. Jeho telo sa pod vašimi dotykmi doslova rozleje túžbou. Verte nám dámy, to vyvrcholenie bude stáť za to. Pozývame vás na cestu erotickým rajom.

 

Starostlivá príprava

 

Nasadnúť na neho v teplákoch a sucho mu žmoliť miešky nemá s erotickou masážou nič spoločné. Ak chcete prichystať svojmu partnerovi skutočne nezabudnuteľný zážitok, starostlivo sa pripravte na akciu. Budete potrebovať minimálne masážny olej, vhodný je aj lubrikačný gél a priam nevyhnutná je erotická spodná bielizeň. Musíte pôsobiť ako zvodná levica. Urobte si výraznejší make-up a dajte si záležať aj na účese. Pokiaľ máte dlhé vlasy, nechajte si ich rozpustené. Zvodné pohadzovanie hrivou ešte nikomu neuškodilo. Vhod vám môže prísť aj relaxačná hudba a obľúbená vôňa v difuzéri, ale to už necháme na vás.

 

Klasická masáž

 

Začnite tradičnými masérskymi dotykmi. Položte si nahého partnera na brucho a s použitím oleja mu premasírujte ramená, svaly chrbta, krížovú oblasť a pokračujte smerom nadol až ku končekom prstov. Určite nevynechajte sedacie svaly. Môžete sa s nimi trošku pohrať a zájsť aj hlbšie, ale zatiaľ nič nepreháňajte. Všetko má svoj čas. Potom si partnera otočte na chrbát a pokračujte z prednej strany. Intímne partie zatiaľ nechajte zakryté uterákom tak ako sa to robí v masérskych salónoch. Premasírujte mu paže, jemne prejdite aj hrudníkom a bruškom. K ohnisku rozkoše sa zatiaľ nepribližujte. Pokračujte stehnami a pomaličky sa presúvajte na ich vnútornú stranu. Nohy mu mierne rozkročte a robte rukami dlhé kĺzavé pohyby smerom od kolien k rozkroku a naspäť. Tu chvíľu vydržte.

 

Krúženie okolo ohniska

 

Konečne sa dostávate k jeho pýche. Hlavne spočiatku si dávajte pozor, aby sa vaše dotyky nezvrhli. Začnite kĺzavou masážou slabín. Rukami obkľúčte jeho penis a semenníky, ale zatiaľ sa ich nedotýkajte. Len kĺžte hore-dole od koreňa penisu až na brucho a späť. Potom sa povenujte hrádzi. To je tá oblasť medzi semenníkmi a konečníkom. Jej dráždenie môže byť pre muža veľmi vzrušujúce. V tejto časti sa nebojte aj trošku pritlačiť. Ak nájdete správny uhol pohybu, môže sa vám podariť stimulovať prostatu a pri tom väčšina mužov šalie. Jednou rukou si pridŕžajte jeho semenníky a tou druhou sa mu intenzívne venujte. Skôr než sa presuniete k jeho penisu, nezabudnite ešte na oblasť konečníka. Mnohí muži milujú jeho dráždenie. Ak máte odvahu môžete okrem rúk použiť aj jazyk. Prechádzajte ním od semenníkov smerom nadol, krúžte okolo ritného otvoru a vráťte sa späť. Miestami pohyby zintenzívnite a potom zas zvoľnite.

 

Erotické tornádo

 

V tejto chvíli ho už budete mať dokonale pripraveného. Od hrádze a konečníka sa môžete plynule presúvať smerom nahor. Povenujte sa najskôr jeho semenníkom. Nežne ich dráždite rukami, prevaľujte si ich pomedzi prsty alebo ich masírujte medzi dlaňami. Keď sa rukami presuniete k penisu, vezmite jeho miešky do úst. Nežne ich sajte a oblizujte. Popritom sa venujte aj jeho penisu. Masírujte ho rukou hore a dole. Vaše pohyby nech sú pomalé. Nezabúdajte pritom na dostatočné zvlhčenie. Napokon sa môžete presunúť na jeho pýchu aj ústami. Úd mu nežne oblizujte a sajte. Ak to ešte vydrží, môžete použiť všetky časti tela, ktoré vám napadnú. Penis mu premasírujte chodidlami alebo prsiami. Nakoniec, keď už bude na prasknutie, ho poriadne navlhčite, dajte si dole nohavičky a sadnite si na neho. Zatiaľ si ho však nezasúvajte dnu. Len ho nežne masírujte svojimi genitáliami. Ak to vydrží, môžete pokračovať jeho vložením do vagíny. Vaše pohyby by však spočiatku nemali byť štandardné sexuálne. Pohybujte sa pomaly, krúžte na ňom, snažte sa ho premasírovať svojimi útrobami. Verte, že ani jeden z vás na tento večer nezabudne.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.