Erotické hry ako skvelý spôsob zažiť sex úplne inak ako doteraz.

02.03.2019 |
Erotické hry ako skvelý spôsob zažiť sex úplne inak ako doteraz.

Pod hrou si človek predstaví niečo, čo sa dá rozbaliť na stole a hádže sa pritom kockou. Samozrejme po dlhšom rozmýšľaní je pravdepodobne jasné, že v mysli začneme premýšľať nad ďalším obrovským spektrom, ktoré toto slovo vytvára. Počítačové hry, kvízové, hry na čerstvom vzduchu, ktoré sme hrali ako malé deti. Je ich nespočetné množstvo. Ja dnes zavŕtam do každého kútu hier, akurát pod jednou jedinou témou. Erotika. Erotické hry tu boli a aj navždy budú, o tom nepochybujeme. Nemali vždy asi takýto názov alebo sa takto netvárili, ale dnes svetu už nekraľuje cenzúra, tak sa do toho môžeme pustiť.

 

Hry a erotika

 

 

Kde by som mal začať? Skúsim v téme spoločenských hier, ktorých bude veľmi veľké množstvo. Nebudem ich samozrejme vymenovávať všetky, nebojte. Medzi miernejšie hry, ktoré slúžia naozaj len na začatie sexu by sme dali hry typu človeče, kde chodíte s panáčikmi a musíte si hovoriť nejaké tie svoje tajné veci, kedy sa ten druhý o vás môže dozvedieť celkom zaujímavé intímnosti. Ako často je nadržaný, ako často chce sex, s kým ho chce a podobne, neuveriteľné množstvo otázok, kde by ste sa posúvali panáčikmi až do cieľa. Ak by ste vyhrali, ten druhý hráč by pre vás niečo mal spraviť, nech už to vyzerá dobe. Hry kde už môžeme hľadať väčšiu erotiku a kde to začne byť naozaj zaujímavé hľadajme v takých, kde sú kartičky, ktoré nám hovoria čo máme robiť. Samozrejme aj tam by mohla byť nejaká ľahšia verzia, ale aby to bolo to pravé orechové, tak by ste so mnou určite súhlasili, aby boli úlohy typu „teraz ho/ju musíš urobiť pusou“ alebo „vyzleč ju/ho a skús ju/ho vzrušiť“. Tam sa dostávame do naozaj dráždivej akcie, kde by bolo skvelé hrať to vo viacerých ľuďoch naraz alebo ak chcete samozrejme aj vo dvojici, kde by to hrali veľmi sexuchtové páry. No ak by ste to hrali vo väčšej single skupinke, kde je ešte k tomu váš vysnívaný pomer mužov a žien, či viac si priať, odhodiť len tie zábrany a je jasné ako ten večer skončí.
Medzi spoločenské hry by som zaradil aj kocky. Možno ste ich videli už v nejakých obchodoch. Vedia byť neškodné, ale zároveň si s nimi môžete poriadne užiť. Aby som to vysvetlil, namiesto čísiel tam máte buď obrázky alebo slová. V jednom balíčku sú väčšinou dve kocky. Na tej jednej sú obrázky polôh, ktoré treba pri hode splniť a na druhej kocke zase v akej miestnosti. Existujú aj iné verzie, kde jedna kocka udáva s čím to spraviť a tá ďalšia na akej časti tela. Vrátime sa ale k prvej menovanej. Obrázková kocka nás pripravuje na to najlepšie, väčšinou samotný sex. Môžete si hodiť orál, polohu 69 sex na koníčka alebo na psíka, prípadne typickú misionársku polohu. Posledná strana môže byť otáznik a vy si jednoducho vyberiete z možností. Druhá kocka nám len povie miestnosti, takže nie je dôvod sa tomu nijak venovať, akurát ak by ste túto verziu hrali v jednoizbovom byte, tak použite fantáziu. Myslím, že podmienkou nie je sa spraviť už pri prvom hode, ale malo by ísť o akési dráždenie. Párkrát ho tam strčíte a potom zase hráte ďalej. Nie je to nekonečná hra, ale dá sa pri nej určite zabaviť.
Na internete sa tiež nachádzajú hry typu kto z koho. Pohybujete sa vaším panáčikom a riešite úlohy, ktoré vám sú dané. Je to samozrejme o niečo lacnejšie, ale je ťažké takú hru celú nájsť. Niečo podobné je aj s aplikáciami pre mobil, pretože plné verzie sú jednoducho platené alebo to aj tak nestojí za to ako kúpiť si veľkú hru. Nemusíte si ale samozrejme nič kupovať. Prečo by ste nezapojili vašu fantáziu a nevymysleli hru sami? Ak je večer na dobrej ceste a je zábava, tak sa to nemusí skončiť len s tým, že si dáte pusu na dobrú noc. Vymyslite hru, ktorá sa bude zvrhávať až nástupom alkoholu v tele. Všetci asi myslíte na tradičnú fľašku, ale myslel som niečo menej priehľadné. Ak sa povie fľaša u teenagera, tak je jasné, že chce sex alebo sa bozkávať alebo vidieť niekoho prsia či penis. Keď to ale zakamuflujete na niečo milšie, tak by nikoho nenapadlo, že sa to môže už po 20 minútach zvrhávať a to len preto, že ste si potom trochu viac vypili. No, veď to len vyskúšajte.
Hry vonku a sex? No samozrejme. Nemusí to byť vyslovene na verejnosti, ale v takom súkromnom bazéne by to mohlo byť veľmi zaujímavé. A začať by sa to mohlo obyčajnou naháňačkou, ktorá viem, je klišé, ale ak máte v bazéne sexi kosť, ktorú chcete zbaliť, tak vymyslíte čokoľvek, aby ste mohli zasunúť. Po čase jej nenápadne chytíte prsia a počkáte ako zareaguje, ak sa to bude vyvíjať v prospech vás, tak budete s týmito „náhodami“ pokračovať. Môžete si pri tom aj trochu vypiť, napríklad ako oslava alebo trest za chytenie. Ak nechcete bazén, čo tak schovávačka v lese? Do lesa nechodí tak veľa ľudí, treba len vedieť kam ísť, čo určite človek žijúci neďaleko lesa vie. Ja viem, bežná schovávačka nie je ono, ale ako som písal, fantázia môže byť obrovská. Stále si aj v tom lese môžete zahrať fľašu alebo samotné človeče, či karty, pri ktorých sa začnete vyzliekať ak niekto prehrá.

 

Hry v kostýmoch 

 


Pozrime sa ešte na hry ako také, o ktorých sme už niečo popísali. Už samotný sex a zámer mať ho s nejakým dejom je hra. Vy ste pripútaný a ona má bič alebo len nejaký sexi kostým. Ona je učiteľka a vy neposlušný žiak. Aj takéto zvyknú byť časté erotické hry, ktoré už mávajú páry vo vzťahu alebo ľudia, ktorí to vyslovene vyhľadávajú. Tam je nutné niekedy trochu investovať do oblečenia alebo ak je to len bežná z hier, tak otvoriť šatník, niečo by sa tam hádam našlo. Ale takéto spestrenie rozhodne tolerujeme a vyzdvihujeme ho na jeden piedestál, pretože kto by nechcel mať sex so sexi učiteľkou, hasičom, vojačkou, robotníkom, ktorý vyzerá poriadne vyšportovane alebo so zajačikom, ktorý sa v sexe ešte len učí. Hrať sa je možné na kohokoľvek a prezliecť sa tiež môžete za každého. Kľudne to môžete zladiť aj s tými kartami alebo s nejakou tou spoločenskou hrou, nech sa to pekne a postupne stupňuje.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.