Erotické služby pre panov

14.07.2016 |
Erotické služby pre panov

Prázdna peňaženka

 

Mirka sedela na posteli vo svojom priváte a bezradne skrolovala stránku s oblečením. Pozerala si veci po ktorých neskutočne túžila, ktoré boli krásne. Nemohla si ich však dovoliť. Pochádza zo skromnejších pomerov, jej rodina jej ako tak dokázala finančne pomáhať, ale sama aj tak ledva vyžila. Je študentkou na vysokej škole, a náročnosť štúdia jej nedovoľuje mať popri škole prácu. Nikto by ju nezamestnal kvôli jej neflexibilným časovým možnostiam. Je to krásna a inteligentná baba, na škole má jeden z najlepších priemerov. So svojimi finančnými problémami sa nikomu nezdôverovala, ani najbližším kamarátkam. Cítila sa trápne, že žije v takýchto pomeroch a toľko si musí odopierať. Už ju nebavilo takto žiť. Vedela, že vyzerá dobre. Mala super postavu aj peknú tvár. Vedela, že za sex by jej nejeden chlap zaplatil nemalé peniaze. Ale priečilo sa jej to. Celé dva ročníky sa od tohto nápadu držala ďalej, síce jej to neustále behalo po rozume. Dosť. Stačilo. Potrebujem súrne peniaze. Ďalší ročník bude ešte drahší a potrebujem aj niečo nové na seba. Už teraz po mne kamošky divne pozerajú, prečo nosím stále tie isté kusy oblečenia. Nikto o tom nemusí vedieť. Budem to robiť maximálne diskrétne a opatrne. Rozhodla sa. Aby konečne začala žiť bez toho, aby ju peniaze strašili po nociach. Ľahla si do postele, vypla notebook a pod zavretými očami si predstavovala, ako to celé zrealizuje. Bude ponúkať erotické služby.

 

Kamarátky na život a na smrť

 

Na druhý deň vstala, od rána až do tretej poobede bola na všetkých svojich prednáškach. Dnes musela znova popierať, že nemá finančné problémy. Po škole šla k najlepšej kamarátke Zuzke, ktorej rodina býva vo veľkom luxusnom dome. Ona sa jej spýtala, či nepotrebuje pomôcť s peniazmi. Že vidí, ako sa vždy smutne pozerá po výkladoch s oblečením a keď spolu nakupujú, povie, že sa jej nič nepáči. “Nemusíš mi klamať Miri. Nie je to hanba ak máš problém s peniazmi. Môžem sa ocka spýtať, určite ti rád pomôže a požičia peniaze.” Tieto vety boli pre Mirku také zahanbujúce. Cítila sa neskutočne trápne. “Nie Zuzi, naozaj to všetko zvládam, si zlatá ale nepotrebujem pomoc.” Zuzku to veľmi nepresvedčilo, ale viac to neriešili. Mirka a Zuzka boli spolužiačky na škole, a od prvého momentu, ako sa spoznali, si veľmi padli do oka. Sú najlepšie kamarátky na život a na smrť. Mirka k nej domov chodí veľmi často, a dokonca aj Zuzkini rodičia si ju obľúbili. Aj kvôli Zuzke a jej bohatej rodine sa Mirka viac nedokázala takto pozerať na svoju situáciu. Bola u nej až do večera, riešili školu a povinnosti, ale aj počas toho Mirke neustále behal po rozume nápad s erotickými službami. Keď bolo sedem hodín, Mirka sa pomaly pobrala na svoj privát. Zuzka ju odprevadila až ku dverám, ktoré sa práve otvorili. Vo dverách stál Zuzkin otec. “Ahojte dievčatá. Mirka, už akurát domov?” “Áno, pán Belan. Doteraz sme sa spolu učili ale už je veľa hodín.” “No veru, ani som si neuvedomil, ako dlho som sa zdržal v práci.” rozlúčil sa, a odišiel po schodoch na podlažie. “Ach, už dlhú dobu chodí otec neskoro z práce, a aj keď mu mama verí, ja si myslím, že má milenku.” Mirka Zuzku objala, upokojila, rozlúčili sa a Mirka odišla. Keď prišla na privát, okamžite vyrazila na internet, zaregistrovala sa na známej stránke, profil takmer nevypĺňala, pridala si do albumu pár fotiek postavy bez tváre a vstúpila do chatovacej miestnosti “sexzoznamka”. Idem na to.Dam sem sex ponuku. Dnes musím byť aspoň o stovku bohatšia. Musím to brať tak, že si užijem, a ešte k tomu dostanem zaplatené. Nie som štetka, som len inteligentná žena v núdzi, ktorá vie využiť svoje prednosti k svojmu dobru.

 

Stovka alebo nič

 

Plná odhodlania, Mirka postovala na nástenku chatovacej miestnoti “sexzoznamka” svoj horúci návrh. “Mladá atraktívna študentka hľadá solventného pána, ktorý jej pomôže k orgazmu a peniazom.” Tento príspevok postovala pravidelne a dokola. Mirka bola priama baba, tak isto ako jej príspevok. Ozvalo sa jej, samozrejme enormné množstvo mužov rôznych vekových kategórii, starších ako 50 automaticky posielala dokelu a s ostatnými si písala, a umožňovala prístup k albumu so sexi fotkami. Saozrejme, myslela stopercentne na svoju diskrétnosť, preto ani na jednej foto nemala tvár. Na jednej fotke mala obnažené svoje veľké trojky, na ďalšej sa prstami hrala s dierkou. Muži pri pohľade na tieto fotky šaleli. Nikto jej však nedal ponuku, ktorá by sa jej páčila. Buď chceli dať málo, alebo jej neboli sympatickí. Bola prekvapená, ako ju táto zábavka začala brať. Pri pohľade na všetky tie penisy, ktoré jej chlapi posielali, začala byť dosť vlhká. Niektoré boli riadne kusy, a predstavovala si seba, ako na nich jazdí. Musela sa ale krotiť, šla sem predsa zarobiť, až v druhom rade si užiť. Z tých desiatok chlapov, ktorí ju zahlcovali správami, sa jej konečne jeden začal pozdávať. Ukázala mu svoj album, on jej poslal postaveného vtáka aj postavu. Mal už po štyridsiatke, ale z fotiek vyzeral veľmi atraktívne. A jeho penis bol úžasný. Po dĺžke hrubý a žilnatý, a žaluď veľký. Dal jej skvelú ponuku, stovka za hodinu sexu. Neváhala, tento chlap sa jej naozaj páčil a ešte k tomu jej dal výnosnú ponuku. Ten penis nemohla dostať zpred očí. Napísala mu, že ho chce vidieť ešte dnes. “Bude to náročné, som ženatý, ale nenápadne sa vyparím, keď žena zaspí.” Mirka pozrela na hodinky – bolo pol dvanástej. Napísal jej, že do pol hodiny je u nej. “Teším sa už na tvoju mušličku. Môžeš sa s ňou zatiaľ pohrať sama a trochu ju zahriať ;).” Mirka z neho bola namäko. Tešila sa, že si konečne zarobí a kúpi si ten skvelý kabát, ktorý si nemohla dovoliť a stále sa po ňom v obchode pozerala. Bola nachystaná, oblečená iba v erotickom prádle zo sexshopu. O 12:03 jej zazvonil na zvonček. Celá v napätí mu otvorila zhora vchod, a počula ako kráča hore po schodoch. Otvorila dvere, keď počula že zastal pred nimi. Nastal šok.


Ockovia vedia, ako na to



Pri jej dverách do bytu stál Zuzkin otec. Spočiatku nemo pozerali na seba. Po chvíli sa na slová zmohol pán Belan. “Môžem vojsť dnu?” Mirka nemo prikývla. “Vyzeráš v tom prádle veľmi sexy. Krásne. Môžem ti pomôcť ho dať dole.” Stiahol Mirke ramienka erotického prádla a zhodil jej ich na zem. Mirka cítila ako sa priblížil k jej roztrasenému telu. Pocítila to, na čo mala tak strašnú chuť, odkedy si prestali písať. Cez nohavice ju tlačil napasovaný tvrdý penis pána Belana. Nemohla si pomôcť, musela naň priložiť ruku. Bože, to je kus! Hladila ho cez nohavice, ale nestačilo jej to. Rozopla mu ich a chytila ho do ruky v plnej kráse. Chcela ho v ústach. Kľakla si pred neho a začala mu ho fajčiť tak vášnivo, že vzdychy pána Belana sa ozývali po celom jej malom byte. Veľmi ho to vzrušilo. Schytil ju, vytiahol hore, otočil jej chrbtom k sebe a hodil na jej postel. Na nič sa jej nepýtal. Schytil jej obe ruky a pevne jej ich držal nad hlavou. Zrazu zacítila, ako kĺže svojím penisom okolo jej zadku. Nestihla povedať ani slovo, a už jej ho tam strčil. Zastonala, ale on ešte viac zrýchlil tempo. Šukal ju tak trvdo, že Mirka omdlievala od vzrušenia. Otočil ju na chrbát, vytiahol jej ho zo zadku a zasunul do vagíny. Počas nasledujúcej polhodiny intenzívneho sexu zažila Mirka trikrát orgazmus. Pri poslednom jej ho pán Belan rýchlo vytiahol z mušličky a pri obrovských vzdychoch jej ostriekal celé brucho aj prsia riadnou dávkou semena. Od jeho príchodu Mirka nepovedala ani slovo, bola stále v šoku z toho, čo sa práve udialo. Pán Belan po chvíli vstal, počula, ako si rýchlo oblieka späť oblečenie. “Musím sa ponáhľať nazad. Nemôže si nikto doma všimnúť, že tam nie som. Píšem ti.” Na nočný stolík jej položil sľúbenú stovku, a ako blek zmizol z bytu. Mirka stále predýchavala. Od posledného orgazmu sa takmer nepohla. Otočila hlavu k stolíku. Zbadala svoju vytúženú odmenu. Na tvári sa jej zjavil blaženný úsmev. Zavrela oči, a videla už len seba v krásnom, vysnívanom kabáte. A dalej ponukala erotické služby pre pánov.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.