Erotika plná prekvapení

03.08.2016 |
Erotika plná prekvapení

Stále som si myslel že presne viem, čo to erotika je až do chvíle, keď som nevyskúšal niečo, čo som nikdy predtým neskúsil. Piatok večer som mal so svojimi priateľmi osláviť svoje 28 narodeniny. Všetko bolo pripravené.

Klub kde sme to mali osláviť bol jeden z tých lepších a aby to malo grády objednal som V.I.P zónu pripravený bol alkohol, kopec jedla a samozrejme dobrá hudba, ktorá bola rovno pod nami spolu s preplneným parketom tancujúcich ženských a chlapov, ktorí sa ich pokúšajú zbaliť.

 

Malé prekvapenie

Odbila polnoc a traja moji kamoši sa pobrali preč, bez toho aby mi niečo povedali. Najprv som bol naštvaný no asi po 10 minútach sa vrátili ešte s niekým. Vrátili sa so slečnou ktorá už na prvý pohľad vyzerala ako luxusná striptérka. Bola takmer nahá a oblečené mala iba tangá s podväzkami a takmer priehľadný korzet.

Všetko najlepšie“, Povedali kamaráti pričom slečna už začala tancovať na akúsi pomalú hudbu. Všetci ma tam nechali samého, s tancujúcou slečnou. Netrvalo dlho a ona pomaly pristúpila ku mne a začala ma hladiť tam, kde sa to nám mužom naozaj páči. Erotika a chuť spraviť niečo zlé bola vo vzduchu.

 

Dlhé ukončenie

Myslel som si že ide len o striptíz no šlo aj o inú dávku erotiky. Slečna sa začala pomaly vyzliekať A začala vyzliekať aj mňa nie žeby som nebol vyberavý ale tento večer som nemal určite chuť sa brániť. To čo nasledovalo potom, bolo neopísateľné a za svoj darček plný erotiky svojim kamarátom naozaj ďakujem.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.