Hriešne erotické sny mužov

06.01.2017 |
Hriešne erotické sny mužov

 

 

Začali s tým niekedy v puberte a neprestanú ani na dôchodku. Sexuálne fantázie k mužskému pohlaviu jednoducho patria. Pravda však je, že vekom sa výrazne menia. Na začiatku dospievania túžia po bozkoch a nahých prsiach, v pätnástich sa vo svojich fantáziách dostávajú k súloži a v tridsiadke... O čom vlastne snívajú zrelí muži?

 

Pozerať sa

 

Celé roky túžili po kontakte, dotykoch, vniknutí a zrazu im stač pozerať sa? Áno, väčšina mužov by dala všetko za pohľad na svoju uspokojujúcu sa partnerku. Túžia vidieť ako si to užíva sama. Chcú pozorovať, ako sa rozplýva vzrušením pod dotykom svojich vlastných prstov alebo vibrátora. Táto predstava im doslova dvíha nohavice. Ich vlastná partnerka sa v nej mení na nadržanú dračicu, ktorej jediným záujmom je vlastné uspokojenie. Muži skutočne túžia po spoločnej masturbácii.

 

Využiť sex ponuku naslepo

 

Každý chlap by chcel z času na čas uletieť z každodennej reality. Stretnutie naslepo za jediným účelom je to, po čom väčšina z nich túži. Táto predstava má zväčša presný scenár. Stretnúť sa v bare s nadržanou krásavicou, dať si jeden – dva drinky a bez zbytočných rečí sa odobrať na hotelovú izbu. Nasleduje žhavé bozkávanie, šaty lietajú vzduchom a divoký sex. Urobia jej všetko, o čom môžu doma len snívať, vytiahnu si nohavice a odchádzajú. Žiadne telefónne číslo, rande ani večera. Nič len sex s krásnou neznámou.

 

Sex natvrdo

 

Mnohých mužov nekonečné romantické predohry a nežné milovania poriadne otravujú. Iní si ich užívajú, ale tiež z času na čas zatúžia po zmene. Po neviazanom, tvrdom, živelnom sexe. Žiadne nežnôstky, hladkanie ani šepkanie do uška. Len ju zdrapiť, prehodiť cez operadlo gauča, vyhrnúť jej sukňu a rovno do nej vraziť. Samozrejme, žena je v týchto fantáziách taká nadržaná, že žiadnu predohru nepotrebuje. Túži len, aby ju chlap poriadne schmatol za vlasy a vrážal do nej celou svojou mužskou silou. Po akte namiesto túlenia a spoločného zaspávania, len cigareta a pohár brandy. Skutočnosť je taká, že doma sa také niečo podarí len málokomu. To je jeden z dôvodov, prečo toľkí muži vyhľadávajú sex zafo.

 

Nespútaný orál

 

Orálny sex je vo vzťahu výsadou tých šťastnejších. Páni majú tú česť len málokedy a zvyčajne nie celkom podľa svojich predstáv. S vlastnou partnerkou je totiž opatrnosť na mieste. Nemôžete kedy chcete, ako hlboko chcete a ani vyvrcholiť by ste nemali tam, kam chcete. V opačnom prípade sa vám dostane len zhnusený úškľab a pár týždňov sexuálnej abstinencie. Vysnívaný mužský orál má však úplne odlišný priebeh. Ona ho s nadšením cmúľa, cucká a náruživo si ho vychutnáva. Ak sa mu podarí vraziť až medzi jej mandle, vzdychá od rozkoše podobne ako by práve zasiahol jej bod G. Vráža jej ho do úst úplne celého a tak dlho ako sa mu to páči. Hneď ako si žena všimne, že sa jej objekt blíži k vyvrcholeniu, slastne otvorí ústa, vyplazí jazyk a s nadšením čaká na spŕšku jeho semena. To pristáva úplne všade, na jej jazyku, lícach, očných viečkach a samozrejme sa pár kvapiek ujde aj bradavkám.

 

Erotické služby na pánskej jazde

 

Existuje len málo mužov, ktorí by to z času na čas nechceli vyskúšať s platenou spoločníčkou. Tá predstava, že si môžu robiť (takmer) čo chcú, ich privádza do sexuálneho šialenstva. Napriek tomu, že si to poväčšine môžu dovoliť, sami často nenaberú odvahu. V partii kamarátov, prípadne i v podgurážení alkoholom sa však všetko javí oveľa ružovejšie. Eskort platených spoločníčok je v takejto situácii viac než vítaným prekvapením. Spoločný striptíz a potom individuálne potešenie na izbe, to by odmietol len máloktorý chlap. Ak by sa niečo podobné stalo na jeho narodeninovej párty, určite by na toto svoje jubileum nikdy nezabudol.

 

Ruská trojka

 

Toto snáď ani nepotrebuje komentár. Vcelku tradičné mužské prianie, byť obšťastňovaný dvomi ženami súčasne, je už takou klasikou. Napriek tomu sa z hláv mužov nevytráca. V tejto fantázii však málokedy figuruje ich partnerka. A ak áno, tak poväčšine sa má od tej druhej dievčiny čo učiť. Muži totiž v trojici túžia zažiť presne to, čo doma bežne nezažívajú. Tým azda najdôležitejším je voľný prístup kamkoľvek. Každý otvor, ktorý sa ocitne na dosah, musí byť plne pripravený na jeho nájazd. Tie dve ženy v jeho fantázii sú neskrotné nymfomanky, ktoré sa mu venujú s plným nasadením. A čo viac, venujú sa aj jedna druhej. Občas ho z hry jednoducho vynechajú a predvedú mu erotické divadlo. Muž snáď nepozná krajší pohľad ako na dve krásne ženské telá, ktoré sa navzájom uspokojujú.

 

Análny sex

 

V tomto bode sa mužské a ženské túžby poväčšine rozchádzajú. O tom, čo muži chcú zažiť, nechce väčšina žien ani počuť. Chlapi obyčajne nemajú ani len predstavu, aké to je, zakotviť v tomto otvore. A to je presne to, čo ich na tom láka. Chuť zakázaného ovocia. Dosiahnuť to, čo sa iným nepodarilo. Zapichnúť svoju pomyselnú vlajku na neprebádanom území. Ďalším veľkým lákadlom je pocit nadradenosti, ktorý nad partnerkou v tom okamihu majú. Ten pocit, že je vydaná len do vašich rúk a vy sa dokážete zmocniť takého intímneho miesta na jej tele... Sladká fantázia však naráža na krutú realitu. Zatiaľ čo muži by chceli vzrušene vraziť dnu a pozorovať ako sa strach a bolesť na partnerkinej tvári mení na nevídanú rozkoš, ženy to majú inak. Ako sme spomínali v drvivej väčšine nechcú o niečom podobnom ani počuť. A ak sa už dajú pod vplyvom istých zázračných okolností nahovoriť, vniknutie do svojho konečníka si predstavujú po svojom. V prvom rade mu predchádza dlhá a nežná príprava. Vchádza sa iba na vrátnicu a aj to len na obmedzený čas.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.