Kedy sa žena zväčša prvý krát vyspí s novým objavom?

07.12.2016 |
Kedy sa žena zväčša prvý krát vyspí s novým objavom?

 

 

 

Nebude žiadna novinka, o čom vám teraz napíšem. Určite tu nečakajte žiadne štatistiky ani grafy, podľa ktorých by ste sa mali dozvedieť odpoveď na otázku v nadpise. Nie je možné na ňu odpovedať v konkrétnych údajoch, pretože každá žena je iná. Ale že na totálku iná.

 

Sex hodinky má každá nastavené inak

 

Radšej vám napíšem príbeh o Marcelovi, ktorého tiež podobná otázka v celku zaujímala a mal viacero možností sa presvedčiť o tom, že každá žena to má v sebe nastavené úplne inak. Marcel sa nehanbil za to, že bol sukničkár. Vôbec sa tým netajil, práve naopak, s kamošmi sa v bare o ženách vždy horlivo bavili a predbiehali sa v tom, kto koľko dal dole. Marcel pochádza z Piešťan a aj tu stále býva, takže veľmi často navštevoval rôzne sex ponuky v Piešťanoch. Jeho posteľou sa prehnalo veru množstvo báb. Mal predtým aj zo tri vzťahy, ale každý trval veľmi krátko. Najdlhší iba pol roka, viac mu to nejak nikdy nevydržalo. Jeden vzťah začal sexom, a ten bol hneď na prvom stretnutí, teda na diskotéke za diskobarom vonku. Klasika. Druhý vzťah bol po sexuálnej stránke o čosi rozdielny, ale iba v tom, že dievča hralo silnú formu, ako nechce sex hneď. Pričom Marcel videl, že to len hrá, preto na treťom rande u neho na byte po jeho taktických prehováračkách poľavila a on ju vyšukal. Tretí a najdlhší vzťah bol Marcelov najintenzívnejší. Do tejto baby sa najviac a skutočne zamiloval, a síce mali všetko okolo sexu, bozkávačky, obchytkávačky, k sexu nedošlo prvé tri týždne. A napočudovanie, Marcelovi to vôbec nevadilo, síce z nej bol nadržaný ako pes, poslušne čakal, kým v jeden pekný večer u neho pri pozeraní filmu a popíjaní vínka stiahla jeho ruku pod svoje nohavičky, a on pocítil jej mokrý rozkrok. Zvrtlo sa to na divokú jebačku. Bol to intenzívny vzťah, plný divokého sexu, hádok, faciek ale aj milých uzmierovačiek a srdcervúcich rozhovorov. Dievča videlo, že Marcel je stále nevybúrený samec, a že skôr alebo neskôr prekročí hranicu povolenú vo vzťahu. Marcel vedel, že má v tomto pravdu, na druhej strane o ňu nechcel prísť. Bola to jeho prvá láska, a zatiaľ najlepší sex, aký s ktorou mal. Vždy, keď bol nadržaný a sám, predstavoval si doma v posteli jej nádherné plné trsia, štíhle boky a vždy pekne oholenú a voňavú mušličku. Pri týchto myšlienkách vždy striekal ako postrekovač, semeno mu dostreklo až na tvár. Rozchod, však, nakoniec aj tak prišiel. Po rozchode s ňou sa opäť vrátil na sex zoznamky a začal sexovať kade-tade. Nevedel, ako sa inak dostať cez rozchod so svojou poslednou.

 

Sex zoznamka ako terapia

 

A tak chodil stále na Piešťanské sex ponuky a hľadal nové a nové devy, do ktorých by mohol omočiť svoj nadržaný penis. Keďže nevyzeral vôbec najhoršie, žeby sa dali nalákať veľmi jednoducho. Po nejakom čase sa začal zamýšlať, či je dnes naozaj takmer každá baba takáto cudná. Tak často navštevoval sex zoznamky, až mu prišlo normálne, že každá jedna baba chce stále sex. Videl tam predsa len také – samé nadržané ženy každého veku. Chcel sa trochu odpútať od sex zoznamiek a ísť baliť klasicky. Chcel skúšať, či sa mu baby budú na rande podvoľovať alebo nedovolia sex. A tak vždy, keď mal príležitosť, balil baby. Či na disko, alebo v práci, hocikde. Do mesiaca mal asi zo 4 rande. Čo bol celkom slušný výkon. Dve z nich prijali pozvanie k nemu na byt, dve k nemu na prvé rande ísť nechceli. Už podľa tohoto vedel, či sex bude alebo nie. Tento trik je zaručený, ak baba prijme pozvanie na návštevu k vám domov, je na 95% isté, že budete šukať. Dve rande, ktoré mal vonku, boli síce fajn, pokecali, trochu popili (baby len zo dva deci bieleho) a potom sa rozlúčili a každý šiel svojou cestou. Jedna si s ním vymenila ešte pár správ, ale druhá sa už po tomto rande vôbec neozvala. Dve baby čo šli k nemu, spravili presne to, čo aj čakal. Vypili nejaký ten sekt, zo sedačky sa “nenápadne” presunuli na posteľ, kde ešte chvíľu akože komunikovali, potom ale stačilo malé gesto, pohladkanie boku, vlasov, a keď videl, že sa proti tomuto ani jedna nebránila, vedel, že môže. Privinul sa k nim bližšie a začal sa s nimi vášnivo bozkávať. A samozrejme sa to zvrhlo na sex. Jedna nestála za veľa, fajčiť dobre nevedela a aj pri sexe bola neohrabaná – tá evidentne sex chcela stoj-čo-stoj, pretože ho asi nikdy nemala a chcela odpaniť, druhá bola výborná, na nej zase bolo vidno, že vie, čo robí a robila to excelentne. Či skvelá fajka, pracovanie jazykom alebo jazdenie na mne, keď som ležal na chrbte. Ale aj táto, keď odišla, už sme ďalej veľmi nekecali. Síce to bola škoda, lebo by som si s touto vedel predstaviť aj vzťah.

 

Rozlúštenie ženského kódu

 

Nasledovalo ešte niekoľko “experimentov”, ktoré si Marcel robil sám pre svoju zvedavosť. Mal viacero rande, vždy sa baby spýtal, či príde k nemu alebo chce ísť niekam von, podľa tejto reakcie hneď vedel, koľká bije. Nehrotil to už ale vôbec, bol maximálne galantný a hral formu “chalana, ktorý počká”. Po určitom čase mal v hlave veľa myšlienok, veľa zistení a pochopení. V jeden večer, ako po práci ležal doma v posteli, ich nechal voľne poletovať hlavou... Zistil som, že nie každá kráska, ktorá vyzerala veľmi povolne, chcela ísť hneď ku mne. A nie každá baba pôsobiaca naživo hanblivo je skutočne takáto “nevinná” aj vnútri. Povedal by som, že sa to nedá nijak vypočítať. Nijak odhadnúť ani len predpovedať. Každá baba je iná, každá má iné hranice a hlavne – inú morálku a zásady. Zásady sú základný kameň tejto záležitosti, niektoré baby ich majú až prehnané, nelogické, chcú ten sex ale hrajú formy ako by sa nikdy s nikým na prvom rande nevyspali, pomaly by ťa presvedčili, ako by najradšej počkali do svadby, len preto, aby uhrali v tvojich očiach tú najväčšiu pannu a nevinnú sväticu. Pričom jej z očí sám dobre vidíš, že by ťa najradšej oprela o prvý stĺp a ošukala ťa ako posledná handra. Načo to robia? Nerozumiem tomu. Sú také, ktoré sú inteligentné a naozaj čakajú pre viacero dôvodov. Možno preto, že čakajú ako sa k tejto situácii postavíš ty, možno preto, lebo sa im páčiš a vedeli by si s tebou predstaviť aj vzťah, ale nechcú ten vzťah zakladať na sexe. Čo je celkom rozumné, pretože sa môj vzťah založený na ňom nezačal a ani neskončil vôbec dobre. Ale určite sú aj výnimky, vzťahy, ktoré pri sexe boli počaté a pretrvali veky. Ak chce žena šukať, nejde jej o vzťah, a preto keď chcem šukať tiež, ideme na vec a je to. Keby som chcel s nejakou vážny vzťah, určite by ma pohoršilo, keby mi otrčí frndu hneď na prvom rande. Takú by som za matku svojich detí nechcel. Keď by toto spravila pri mne, je jasné, že od nej vernosť čakať nemôžem. Na sex zoznamke jednoducho baba čakať nebude, tam chce každá šukať a nič iné len šukať. A to mi vyhovuje, keď ešte nie som nastavený na vzťah – ako napríklad teraz. Využijem určite ešte niekoľko sex ponúk tu v Piešťanoch, a keď sa budem cítiť sýty, potom začnem hľadať vzťah. Ale bude to ťažké, dnes sú baby najskazenejšie ako kedykoľvek predtým, vďaka internetu a tým všelijakým sex aplikáciam a sieťam. Nájdem vôbec nejakú?... Takto sa mu v hlave vírili myšlienky. Zastavil ich, usmial sa, zavrel oči a rozhodol sa, že najlepšie bude ísť spať. Kód ženskej logiky a ich správania aj tak nikto nikdy nevylúšti.

 

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.