Ktoré ženské časti tela najviac vzrušujú mužov?

07.03.2017 |
Ktoré ženské časti tela najviac vzrušujú mužov?

 

 

Otázka, ktorá je asi jedna z najviac opomínaných a kde sa líši taktiež asi aj najviac odpovedí. Každý je iný, svojský a každého vzruší niečo iné. Každý s Vás to pozná či už z filmov alebo z vlastnej skúsenosti. Vám sa páči žena vďaka prsiam, ktoré si na nej hneď aj všimnete a sú pre Vás nesmierne dôležité pre možný neskorší vzťah. Kamarátovi sa zase páčia veľké zadky, niekomu stačia oči, ústa nos, celá tvár. Ako som písal, je to individuálne. V každej časti ženského tela je ale niečo čo má šmrnc a určitú iskru, ktorá chlapa dokáže do niekoľkých sekúnd vzrušiť a rozpútať mu v nohaviciach celkom slušnú bitku.

 

Sukničkár to ma lahké

 

Ak už ste našli tú pravú alebo prípadne máte aspoň nejaký vzťah, v ktorom Vám sex funguje bez problémov, tak to určite poznáte. Partnerka za Vami príde a dokáže Vás hneď vzrušiť, pretože už vie čo na Vás zaberá a nemá s tým problém. Je to naozaj skvelé ak to takto funguje. Čo ale vzťahy, ktoré nefungujú až tak skvelo alebo dokonca ak žiadny nemáte a partnerky striedate. Ak ste sukničkár, veľmi dobre viete, ktoré časti sa Vám páčia a po ktorých hneď idete. Samozrejme je dokázané aj to, že muži sa pozerajú práve na vyššie spomínané časti tela najviac a to na prsia a zadok. Je to normálne. Prsia nás lákajú odjakživa a máme k nim určitý vzťah, ktorý sa asi len ťažko dá popísať. Niekoho vzrušujú malé, ktoré možno ani nie je vidieť a niektorých naopak začínajú vzrušovať prsia, ktoré majú najmenej veľkosť „do ruky“. Nečudujem sa, ja sám patrím k tomuto typu mužov, pretože som rád ak je ženu za čo chytiť a nie ešte k tomu všetkému hľadať kde náhodou tie prsia má. To môžem rovno prehmatať seba a skončil som. Zadky sú lákavé asi všetky typy, hlavne ak sú dobre tvarované a ak vyzerajú dobre z rôznych uhlov. Ani veľký zadok nie je zlý a viacerí určite vedia o čom píšem, že hlavne nie je na škodu. Prečo by aj mal byť? Dodáva to žene to čo má. Ak by sme všetci mali byť rovnakí, bola by to nuda, je skvelé, že je každý rozdielny a preto máme čo porovnávať. Výnimočne sa stáva, že muž hovorí žene pravdu a naozaj prvá vec čo ho zaujala na nej sú jej oči alebo vlasy. Ak sa táto fráza nepoužije len ako typické balenie na chvíľkový sex, tak sa jedná o muža, ktorý vie oceniť naozaj všetko alebo ho proste naozaj lákajú práve tieto partie viac. Je ale viac ako pravdepodobné, že nepohrdne ani zbytkom tela. Je to rovnaké ako u žien, aj oni si pozerajú zadky a hruď a v niektorých prípadoch aj rozkrok mužov aby vedeli či je to tam dole dostatočne vyplnené. To je najlepšie vidieť asi až v lete. Aj u nich je ale množstvo subjektívnych jedincov.

 

V sex inzerátoch si všímajte pravé fotky

 

Ak sa pozrieme na sex služby, tak si všimneme, že v inzerátoch sú práve fotky, ktoré zvýrazňujú krivky žien rôznych kategórií, ale hlavne aby dokázali osloviť viacero mužov. Ženy vedia ako na to treba ísť, sú si toho naozaj vedomé. Nie pre nič za nič majú toľko zákazníkov. Viaceré ženy sa aj zameriavaj na to, že muži sa radi pozerajú na plné, pevné a veľké prsia. Preto sa často uchýlia k plastike, čo nie je vždy najlepšie riešenie. Ak je to len z tohto hľadiska, tak veľké percento mužov to naozaj nepotrebuje a je spokojné s tým čo si vybralo. Jasné, skvelo sa s tým „hrá“ či blázni, ale je to príliš veľký, neprirodzený a hlavne zbytočný zásah do tela ženy. Nehovoriac o tom, keď si žena chce voperovať implantáty do zadku. Len preto aby ho mala väčší. Zbytočné je to aj preto, že to už potom naozaj nie je ono. Určite zaujme, ale nemyslím, že vo veľa prípadoch aj naozaj poteší či uspokojí. Preto sme každý taký aký sme, aby sme si mohli vyberať ženy, ktoré sa nám páčia také aké sú. Inzeráty sú hlavne preplnené popismi o tom aká je dotyčná milá, sexi a čo všetko na tele má. K tomu neodolateľná fotka a niektorí si môžu ísť pískať. Aj keď úprimne je to rýchle a vieme o čo tam ide.

Ak náhodou niekoho máte, tak Vaša sex partnerka určite pozná Vás a aj Váš apetít do sexu či to čo aj máte radi. Je to prirodzené a rozhodne aj potešujúce, že máte takú partnerku, ktorá Vám splní všetko, aby ste boli šťastný. Ak už by sme chceli prejsť hlbšie do vzťahu, tak by sme mohli hovoriť aj o tom, že muži si na ženách všímajú a menej sexuálne časti tela. Napríklad taký úsmev. Dokáže rozjasniť Váš deň a je nádherný. Predsa len žena, ktorá sa vie aj pekne usmievať je považovaná za naozaj atraktívnu a prístupnejšiu, čo platí aj pre tých čo sú single.

 

Očný kontakt je dôležitý

 

Ak by som si chcel všímať aj ostatné menej sexuálne časti, kam by som sa teda pozrel potom? Už spomínané oči nám môžu dopomôcť k tomu, aby sme videli atraktívnosť opačného pohlavia. Oči sú predsa oknom do duše a dokážu nám ukázať naozaj veľa. Sú ženy, ktoré dokážu mať nesmierne zmyselný pohľad a možno aj keď nechcú, tak si mužov už len tým pohľadom omotajú okolo prsta. Hlavne ak žena drží očný kontakt, môže to byť pre muža nejaký signál. Ďalej to môžu byť napríklad vlasy. je zrejmé, že ak je príležitosť, tak pričuchneme k ženským vlasom. Dávajú zo seba určité hormóny, ktoré sa nám potom pletú pod nos a pletú nám taktiež hlavu. Väčšina mužov má rado ženy, ktoré sú dlhovlasé, pretože je to znak mladosti. Samozrejme účes ako taký musí na tej hlave aj sedieť, rovnako aj k celému telu, je ale pravdepodobnejšie, že žena s krásne hustými prírodnými vlasmi sa zoznámi s viacerými chalanmi. Inou kategóriou, ktorú by som vyzdvihol sú ženy, ktoré sú ryšavé. Je to viac než magnet. Žena nemusí byť ani prírodne ryšavá, stačí ak to tak len vyzerá a chlap už má hneď chuť sa s ňou vyspať. je to ako nejaké kúzlo a veľmi to láka, ktovie prečo. Hovorí sa, že červenovlásky sú zmyselnejšie, vášnivejšie, vzrušujúcejšie a podobne. To či je to pravda asi nevie nikto, pretože to by sa museli stretnúť takmer všetky ryšavé ženy, aby sa spravil nejaký prieskum. Aj keď ich nie je veľa na celom svete, mohlo by to trvať dlho. „Ryšavka“ každopádne môže byť tajným snom mnohým mužom či chlapcom, rovnako ako nejaká sexi učiteľka u nich v posteli.

Jedna z najjasnejších vecí, čo si na žene všimneme je jej váha. Naozaj nechcem byť zlý, ale dievča vo veku do 25 rokov s váhou cez 120 kilogramov nie je určite veľmi atraktívne. Tam môže byť už len otázka či si za to môže sama alebo tam hrá úlohu niečo iné, čo sa týka zdravia. Nech si každý hovorí, že predsa nejde o to ako kto vyzerá, ale čo má vo vnútri. Každý normálny človek vie, že je to neuveriteľná blbosť. Prvý dojem ti hovorí niečo iné. Samozrejme, že keď osobu spoznáš, dokážeš sa zaľúbiť ešte viac, ale ak sa ti na prvý pohľad nepáči už po fyzickej stránke, prípadne dokonca odpudzuje, tak sa ani len nezačnete s niekým takým rozprávať, prečo vlastne aj. Vybrať ideál krásy je ale zložité a našťastie v posledné roky prevláda zdravý a normálnejší názor na ideál krásy ženy, čo sa týka práve váhy. Nie je vôbec sexi ak je to vychudnutá modelka. Žena by mala mať nejaké kilá navyše, aby sa ju malo dať za čo chytiť, čo som už napísal. Zlatý stred je cesta. Každopádne zdravo chudé ženy sa nemusia báť, je to pekné. Hovoril som skôr o ženách a dievčatách, ktorým už vidieť kosti a nie len tie kľúčne, ale aj celý hrudný kôš. To už sexi naozaj nie je a určite to nie je ani príjemný sex. Veď to skôr muž cíti ako sa mu penis trie o panvu. Pár kíl navyše ale taktiež nie je nič strašné. Hlavne vysoké ženy sa vôbec nemusia báť jesť.

Je teda vlastne pravda, že úplne prvá vec čo si muž na žene všimne, či už ide o náhodné stretnutie niekde v bare alebo stretnutie cez sex služby, je práve postava a váha ženy. Bez nej sa jej nepozrie ani len na prsia či zadok. Ak je chudá, tak pozerá ďalej, a ak má veľmi veľa kíl navyše, ďalej už nepozerá a zameria svoje oči na niekoho iného. Týmto článkom som ale povedal omnoho viac a to aj, že keď idete po ulici, môžete naraziť na niekoho, kto sa Vám páči lebo vyzerá skvelo. Taktiež ženu, ktorá ponúka sex za peniaze si môžete pochvaľovať nie len vďaka dobre odvedenej práci, ale samozrejme aj vďaka jej sexi výzoru. Lebo nie je samozrejmosťou, že na privátoch alebo v inzerátoch sú len dievčatá čo skvelo vyzerajú. Alebo je lepšie povedať, že nie sú tam ženy, ktoré vyzerajú skvele pre každého, ale niekto sa vždy určite nájde. Tak sa nezabudnite rozhliadať a uvedomiť si, ktorá časť tela na žene sa teda páči Vám.

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.