Manžel zistil, že robím na priváte

19.02.2017 |
Manžel zistil, že robím na priváte

Bola som z počiatku, ako každé jedno dievča, mala som 17-násť, svet bol gombíčkou a môj prvý nevydarený vzťah som už mala za sebou. Postupne som čoraz častejšie premýšľala nad tým, čo bude ďalej po škole, kedy si založím rodinu a aké mám priority do ďalšieho života. V mojich 18-tich som narazila na Jána, bol to krásavec, študoval na neďalekej súkromnej škole, mal peniaze a bol známi široko-ďaleko. Aj napriek tomu, že som nebola veľkou krásavicou zblížili sme sa až na toľko, že som sa s nim po diskotéke bezhlavo pomilovala. Nebrala som to ako nič zlé, bol to môj druhý sex v živote a akosi ma čoraz častejšie bavilo milovanie. S Jánom sme sa stretávali každý piatok po škole a rozdali sme si to v jeho aute, ako divoké zvieratá. Bavilo ma to a nesmierne, cítila som sa žiadaná, uvoľnená a uspokojená. Konečne som sa necítila podradne a priemerne. Začala som sa viacej o seba starať, pozerala som módne časopisy, prvýkrát som si kúpila lodičky a minisukňu a začala som si všímať, že ma muži akosi viacej priťahujú aj napriek tomu, že som mala krásny vzťah. Ján odišiel na vysokú skôr ako ja, keďže bol starší, nechal ma prakticky samú v našom meste. Neznášala som to dobre, bola som smutná, depresívna a chýbal mi sex. Nevedela som čo mám robiť, kúpila som si aj vibrátor, ale nebolo to ono. Jedného dňa som si viacej vypila ako som len mala, zavolala som si taxík a pobrala som sa smerom diskotéka. Ihneď ako som vystúpila všimlo si ma hneď veľa mužov, bodaj by nie keď som mala na sebe sukňu, ktorá ukazovala viac ako skrývala.

 

Sex práca je tiež iba prácou

 

 

Opitá, nadržaná žena na love nie je ničím zvláštnym. Netrvalo dlho a ku baru si sadol ku mne starší pán, evidentne ani nechcel tancovať iba hľadal mladé pipky. Usmial sa, zaplatil mi drink a otvorene mi predložil ponuky na sex a to pravidelne! Bola som v šoku, pretože mi vravel, že mi za každé jedno stretnutie dá 100 EUR za hodinku, čo bolo pre mňa super. Mám sex a ešte k tomu si aj zarobím. Diskrétne stretnutia u neho doma ma jednoducho bavili. Po prvýkrát si ma objednal na 3 hodiny, čo pre mňa hneď bolo 300 EUR! Zrazu som si mohla dovoliť drahé handry, voňavky a iPhone. Uvedomila som si, že ak on chce zaplatiť, zaplatí aj iný chlap za stretnutia. Nahodila som si preto inzeráty na sex ponuky. Dlho netrvalo a mala som 4 stálych klientov. Zarobila som si toľko, že som si ku mojim 19-nástnim narodeninám kúpila nové Mini. Ján to v škole nezvládol, rozhodol sa odísť a nájsť si prácu, nechcel byť už sám tak sa vrátil do nášho mesta.

 

Aj rozprávka má svoj koniec

 

 

Nasťahoval sa do môjho bytu, platila som podnájom úplne sama pretože nemal stabilnú prácu a teda žiaden poriadny príjem. Ku klientom som chodila čoraz menej, nechcela som aby ma odhalil, že som spoločníčkou. Chcela som byť dobrou partnerkou, preto som si našla prácu ako asistentka. Nebolo to nič moc, príjem ledva stačil, ale žili sme šťastne. Aj napriek zlej finančnej situácií sme sa s Jankom vzali. Do roku a do dňa som porodila prekrásne dvojičky, tešila som sa nesmierne. Konečne som ako v rozprávke, mám detičky, šťastného manžela, ktorý mimochodom konečne zarábal pekné peniaze. Vytriezvenie ale prišlo zákerne a rýchlo. Janko si zlomil nohu, nemohol už ďalej pracovať a skončili sme prakticky bez peňazí. Materská nestačila, požičiavala som si peniaze kde sa dalo. Muž bol s deťmi doma tak som sa rozhodla, že to risknem a skúsim za živiť sexom, ako tomu bolo predtým. Na escorty som už bola stará, bolo by to tiež veľmi evidentné a Janko by bol nahnevaný. Preto som si vybrala sex privát. Bol to luxusnejší privát ukrytý pred očami bežnej klientely, platili ma nesmierne dobre. Klientov som mala maximálne 6 cez deň a aj to nie na dlho. Izba útulná a ešte ma nosili aj autom domov. Jankovi som hovorila, že robím asistentku a preto tak dobre zarábam. Veril tomu, až pokým som neurobila chybu…

 

Keď to zistil bol v šoku

 

 

Jedného dňa som sa pomýlila, vzala som si domov firemný telefón na ktorý mi volali klienti. Janko si myslel, že je to môj súkromný mobil a tak ho zdvihol keď zazvonil, ako to robil bežne. Muž na druhej strane sa ani nespýtal s kým hovorí, Jankovi nadiktoval služby ktoré očakáva a kedy budem dostupná. Vedela som, že je zle. Nikdy som ho nevidela v takom šoku, sedel na gauči a hľadel do prázdna. Spýtal sa ma otvorene, čo to má znamenať. Odpovedala som mu priamo a otvorene, že som spoločníčkou na sex priváte. Čakala som krik, možno aj bitku, ale neurobil to. Pozrel mi hlboko do očí, rozplakal sa ako dieťa a povedal to čo by som nikdy nečakala. Povedal mi, že ma v tom bude podporovať pokým sa on nedá do poriadku, potom sa už on o nás postará a ja už nikdy nebudem musieť robiť spoločníčku.

 

A tak končí môj príbeh … Janko už pracuje, ja som doma s deťmi a z ušetrených peňiažkov som si otvorila malý obchodík s detským oblečením. Môj sen sa naplnil a uvedomila som si, že sex práca je práca ako každá iná.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.