Neobvyklé sexuálne úchylky

16.06.2018 |
Neobvyklé sexuálne úchylky


Už sme mali články naozaj o rôznych témach, ale ešte tu nebol taký, ktorý by tie najznámejšie a neobvyklé sexuálne úchylky či praktiky zozbieral. Nie je ich síce až tak veľa ako by sa vám možno mohlo zdať, ale aj tak sa na to pozrieme. Je taktiež dôležité povedať, že pre každého je čudné či neobvyklé niečo iné. Týmto článkom samozrejme neplánujem a ani nechcem nikoho uraziť, ide len o zhrnutie určitých vecí v sexe, ktoré nie sú bežné v každej spálni ako napríklad misionárska poloha alebo sex zozadu. Ide o veci, pomôcky a činy, ktoré pri milovaní robí určité percento ľudí, ktorých to vzrušuje, ale to je v poriadku, každý je predsa iný a každému sa teda aj logicky páči niečo iné. Poďme sa teda na niektoré zaujímavosti, či bizarnosti pozrieť.

 


Sado – maso

 


Začíname s tou najtypickejšou a mierne klišé praktikou. Niektorí z vás by mohli namietať, že nejde o bizarnú praktiku, každopádne je niekoľko možných argumentov, prečo je aj sado – maso bizarné. V prvom rade pre ľudí, ktorí neobľubujú tento typ sexu, či už ľahké alebo tvrdé sado – maso, je to nezvyčajná praktika. Ide tam predsa len o to, že partneri sa navzájom môžu urážať, biť sa (väčšinou v rozumnej miere) alebo používajú množstvo pomôcok, ktoré sa dajú bežne kúpiť. Asi by sa pobožným ženám či mužom nepáčilo, keby ich partner bil pri sexe a nadával im aj keď len vtedy, keď to súvisí s jeho erotickými chúťkami. Možno sa aj tam ale nájdu nejaké výnimky. Ale naozaj by sme mohli nájsť nejaké veci pre aj proti tomuto tvrdeniu, preto som to samozrejme dal na prvé miesto. Uvidíme ako sa to bude vyvíjať ďalej.

 


Bisexualita

 


Osobne si myslím, že v tomto prípade ide len o akési „chcenie“ oboch pohlaví a nie ako o bizarnú sexuálnu praktiku, ale odvolávam sa aj na článok, ktorý som pred nejakým časom čítal. Tam sa síce tejto neobvyklej záľube hovorilo ako o postihnutí, ale to nechajme medzi autorom článku a nespokojnými čitateľmi. Ja som schválne spomenul slovo neobvyklá záľuba, pretože to sem pekne spadá a hlavne sa jedná zase o sex. Bisexualitou trpí množstvo ľudí, prevažne žien, ktoré sa neboja skúšať a zažívať nové veci v posteli s rovnakým pohlavím, ale zároveň ich úplne rovnako priťahujú aj muži, pri ktorých dokážu mať úplne rovnaké pocity, či už citové alebo sexuálne ako orgazmus. To platí aj naopak. Je teda úplne bežné, že človek, ktorému sa páčia obe pohlavia má vlastnú rodinu a podobne, no niekedy má jeho, či jej partner o zábavu postarané aj vo forme trojky. Je to teda v prípade, že by dotyčného partnera trojka vôbec lákala, ale chcel by som vidieť muža, ktorý by si to nechcel najmenej raz vyskúšať s dvoma ženami v posteli. Je tam ale ten risk, že vaša žena sa do tej druhej môže aj zaľúbiť, pretože to nie je len kamarátka. Detaily si už ale musí vydiskutovať každý sám a ja len dopoviem, že táto neobvyklá úchylka v oboch pohlaviach môže byť naozaj veselá.

 


Nudizmus

 


Poďme ale na niečo zábavného a viac „otvoreného“. Nudizmus tu bol a vždy aj bude. V jedno časové rozpätie bol dokonca aj bežne vyznávaný, dnes ho praktizuje už len hŕstka ľudí. O čo vlastne ide? Ide o chodenie, či prechádzanie sa bez oblečenia. Mnoho z nás to pozná najmä ako prívlastok k pláži a teda nuda pláž. Áno, to je samozrejme pravda, ale nemusí sa jednať len o pláž, ale aj o všetky veci spojené s vodou, či saunovaním alebo opaľovaním sa. Ľudia nemajú radi plavky, ktoré ich môžu obmedzovať, prípadne sa v nich necítia dostatočne komfortne, to je v poriadku, preto sú vyčlenené určité miesta, kde sa ľudia s podobnou a dnes už neobvyklou záľubou môžu takto ukazovať. Je to aj z dôvodu, že síce bežným ľuďom nahota vadiť nemusí aj keď by sa do naha pred inými nevyzliekli, ale niektorí ľudia sú príliš zásadoví či striktní a sťažnosti na „naháčov“ by pribúdali. Takéto pláže, oblasti či bezplavkové a nahé zóny nie sú obmedzené vekom. Bez problémov tam môžete zájsť zo svojím dieťaťom, jemu to bude ešte aj jedno. Samozrejme takéto oblasti vyhľadávajú aj teenageri, ktorým hormóny víria v hlave každú sekundu a prídu sa pokochať nejakým pekným telom. Musia ale vedieť kedy, pretože veľakrát tieto zóny okupujú starší ľudia, ktorým je už všetko jedno a hlavne aj to, ako vyzerajú, tam by si teda títo mladí chalani, či možno aj dievčatá veľmi neužili. Existujú ale samozrejme aj krajiny, kde je nahota bežne zakázaná a na to práve slúžia oficiálne uznané zóny, kde nemusí mať nikto plavky. Dôležité je ale aj to, že ak už sa rozhodnete na nuda pláž vydať, tak plavky musia ísť dolu a nemôžete ich mať oblečené.

 


Vysoké opätky

 


Je to vlastne istý druh fetišu a nemá sa k nemu veľmi čo ani písať či hovoriť a určite ste ho už niekde a niekedy videli. Ide o určitú zvýšenú sexuálnu reakciu mužov na ženy, ktoré nosia topánky na vysokých podpätkoch. Je to naozaj neobvyklé, pretože takých mužov je o niečo menej ako napríklad tých, ktorí sú nudisti. Môže sa do toho brať aj to, že muži sa obzerajú po ženách, ktoré majú pekné šaty a vysoké podpätky, ale ja sa zameriavam vyslovene na to a na tých mužov, ktorých to vzrušuje natoľko, že od žien chcú, aby mali topánky aj pri samotnom sexe. Schválne, nie len ako doplnok, ktorý si žena zabudla pri toľkej vášni dať dole.

 


Hirsutofília

 


Veľmi neobvyklá úchylka aspoň v mojom prípade. Mužom aj ženám sa u partnera páči keď má nadmerné ochlpenie na všetkých možných miestach. Vzrušenie môže nastať v okamihu keď sa chlpy otierajú o krk, stehná, prsia alebo penis. Ja sám mám ale ochlpenia na rozdávanie a ešte som sa nestretol so ženou, ktorú by to vyslovene vzrušovalo. Myslím, že žiadnej to zase tak úplne nevadilo, ale tomu ešte rozumiem. No je zaujímavé zistiť, že niekto na takýchto veciach naozaj ide a vyslovene to vyhľadáva, nemyslíte? Mnoho mužov či žien má v tomto prípade naozaj šancu stretnúť pravú lásku, prípadne len lásku založenú na sexe. Určite ste ale postrehli v japonskom porne, že ženy a ani muži si rozkrok neholia. Má to určite mnoho príčin, jedná sa o Japoncov, ale jednou z nich je práve aj táto úchylka na chlpy. Môžeme teda povedať, že Japonsko je národ, ktorý viac – menej na tejto neobvyklej úchylke žije.

 


Orgie

 


Aj tu so mnou nemusí každý súhlasiť, ale je dôležité poznamenať, že sú ľudia, ktorí orgie vyslovene hľadajú a priťahuje ich tento druh milovania. Promiskuita a roztopašnosť sú u nich na dennom poriadku a nechcú len jedného, ale hneď viacerých partnerov a v tomto prípade je aj jedno či sú to ženy alebo muži, najlepšie je samozrejme mať taký mix, kde si každý nájde čo chce. Na orgie je potrebný počet niekoľkých osôb, ak chceme zažiť tie pravé a to aby sa vám každý jeden z nich mohol starať o určitú časť tela a aby všetky otvory a údy boli zamestnané. Je to síce neobvyklá úchylka, ale dosť praktizovaná a jednoducho dohladateľná aj na internete s množstvom ponúk či udalostí.

 


Voyeur

 


Ste to aj vy? Možno áno, nie je to nič hrozné, ani trestuhodné ak sa jedná o niečo nevinné samozrejme, ale vo veľa prípadoch sa môže stať samozrejme pravý opak. My si ale povieme niečo o tej neškodnej stránke tejto úchylky. Voyer je človek, ktorý sa rád pozerá na súložiace páry, či už tajne a nenápadne alebo kľudne aj v tej istej miestnosti. Dokáže ho to vzrušiť natoľko, že mu to úplne stačí na sebauspokojovanie. Niečo podobné ako porno, ale je to jednoducho naživo. Tým pádom by sme sa tak dokázali vzrušiť a spraviť asi aj všetci, ale títo ľudia to vyslovene vyhľadávajú a žiadajú si len tento štýl a formu vzrušenia a uspokojenia. V niektorých prípadoch nosia aj kameru alebo fotoaparát, aby si tieto scény mohli opakovať aj doma. Práve to, že človek dáva prednosť len tomuto uspokojovaniu a nie normálnemu sexuálnemu životu môže predstavovať tú bezpečnú čiaru. 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.