Nuda pláž – skvelý spôsob ako relaxovať

08.09.2018 |
Nuda pláž – skvelý spôsob ako relaxovať


O nudizme ako o špecifickej úchylke sme si už niečo povedali, ale poďme sa na to pozrieť z komplexnejšieho hľadiska. Nudizmus je úplne prirodzená vec teoreticky pre všetkých živočíchov na tejto planéte. Zoberme si len, že taká čivava by si na seba určite neobliekla kostým za 50 eur, teoreticky aj keď majú niektoré zvieratá srsť či perie, sú nahé, no nám sa to tak nezdá. Ľuďom totiž nadmerné ochlpenie počas evolúcie vymizlo, takže keď sme nahí, je to „viditeľnejšie“. Vo väčšine častí sveta je oblečenie prirodzenou súčasťou každodenného života a len málokedy sa ho chceme vzdať. Dôvody sú rôzne, nemáte potrebu byť nahý, je to nezákonné vo viacerých krajinách alebo sa hanbíte. Narážam hlavne na to, že niektoré domorodé kmene na svete, ktoré sú odstrihnuté od civilizácie stále nemajú oblečenie v pravom slova zmysle. Niektoré kmene sú napríklad nahé úplne a berú to ako bežnú súčasť seba samých. Určite sa musia cítiť uvoľnene, aj keď v podmienkach aký žijú to nemusí byť veľmi zdravé. Niektoré kmene majú zase aspoň nejaké listy, či primitívne kúsky látky alebo kožu na spodných partiách, no ženám prsia nezakrývajú.
Tak a z trochu všeobecnosti prejdime znova do nášho moderného sveta kde je nudizmus skôr občasným životným štýlom, zábavou alebo sexuálnym experimentovaním. Keď sa každý z nás niekedy cíti, že má všetkého nad hlavu, potrebuje sa uvoľniť, nie je nič ľahšie ako dať zo seba dole všetko oblečenie a stráviť nejaký čas úplne nahý. Je to osviežujúce najmä v lete kedy vám nebude ani tak teplo, budete sa aj lepšie cítiť. Ak nemáte problém s nahotou ani na najvyššej úrovni a nevadí vám, že vás niekto uvidí úplne naostro, existujú vyhradené miesta, kde sa legálne vyzlečiete a robíte si skoro čo chcete. Prevažne sa tieto miesta nachádzajú v blízkosti nejakej vody, či už priehrady alebo pri mori. Občasne majú vyhradené takéto miesta aj kúpaliská a akvaparky, ale v nich je to radené ako bezplavková zóna väčšinou v „saunovom svete“. Tieto miesta pri vode sa nazývajú práve úplne výstižne a to „Nuda pláže“. Ak už sa rozhodnete prísť na nejakú nuda pláž, musíte sa vyzliecť. Tak ako na bežnej pláži by ste nemali byť úplne nahý, tak zase na nuda plážach nemôžete byť oblečený vôbec. Je ich dosť malý počet, preto tie pravidlá rešpektovať treba. Ak sa nechcete vyzliecť, nikto vám nebráni ísť na inú, obyčajnú pláž, ktorá sa takmer stále nachádza niekoľko sto metrov práve od tej nuda pláže.

 

Na obyčajných plážach nebudte nahý

 


Aby som uviedol na prvú mieru to čo som napísal vyššie, že na obyčajných plážach by ste nemali byť úplne nahí. Ide o to, že toto prísne pravidlo sa nevzťahuje úplne na malé deti do niekoľkých rokov, kedy berieme viac menej za prirodzené, že plavky nemajú, či už u dievčat alebo chlapcov. Či s tým súhlasia nejaký rodičia alebo nie je už každého osobná vec. Taktiež väčšina žien, ktorá sa nehanbí alebo je jednoducho na dovolenke ďaleko od domova si vrch plaviek dáva dole, ukáže prsia a opaľujú sa. Toto sú všeobecne tolerované veci aj na bežných plážach, čo samozrejme najmä mužskému pohlaviu asi nevadí keď sa môžu pozerať na prsia krásnych žien. Akonáhle by si dali spodný diel plaviek dole ženy alebo muži, mohli by na nich zavolať iní ľudia políciu, prípadne polícia, ktorá chodí po pláži bežne by im dala v tom najlepšom prípade pokutu a v tom najhoršom noc vo väzení. Nudizmus zase nie je úplne „jednoduchá“ zábava. Ak ale dodržujete všetko ako sa má, je to v poriadku.
Nie len v zahraničí, ale aj u nás na Slovensku je niekoľko miest, kde by ste mohli chodiť a relaxovať bez plaviek. Slovensko je posiate vodnými nádržami a miestami, kde sa dá kúpať. Na internete si môžete vyhľadať najbližšie nuda pláže alebo len zóny bez plaviek veľmi jednoducho. Nuda pláž ako taká nie je obmedzená vekom, takže to môže byť výhoda pre mladých pubertiakov, ktorí by prišli pozorovať mladé pekne dievčatá, ktoré sa tiež nehanbia a opaľujú sa naostro. Je už na zvážení rodičov, čo robiť keď zistia, že tam ich dieťa chodí, ale keďže sú tieto zóny dosť kontrolované, myslím, že nijak extra sa báť nemusia, pretože im tam hrozí najviac to, čo aj na bežných plážach. Narážam aj na nejaké to sexuálne obťažovanie. No my sme národ tolerantný a dokážeme nechať zájsť flirt aj do určitých extrémov. Ak sa niekomu už niečo nepáči, má ústa aby to samozrejme dal najavo. To či si tam niekto nájde osudovú lásku je otázne, ale nemal by byť problém na občasný a jednorazový sex. Úprimne nevidím ani iný dôvod prečo by tam mladý ľudia chodili, pretože nahý sa môžu opaľovať aj doma na záhrade alebo balkóne a potom si skočiť do bazéna prípadne do vane a osviežiť sa. Podľa mňa tam väčšina mladých ľudí do určitého veku chodí len aby sa predviedli a ukázali sa, no a potom čakali na prípadný flirt a pozvanie na nejaký rýchly sex neďaleko pláže, vo vode, v pristavenom aute či už priamo doma. Predstavte si len tú situáciu, že prídete sám alebo ešte s nejakým kamarátom na nuda pláž, vidíte tam peknú ženu, mladšiu, staršiu, proste sa vám bude páčiť, rozložíte sa vedľa nej, trochu si poležíte na slniečku, oddýchnete si a začnete nenápadne flirtovať a ak sa vám podarí docieliť už aspoň to, že vám odpovedá a tiež sa s vami rozpráva, tak máte z polovice vyhrané. Ak je to jedna žena, tak sa musíte dohodnúť, kto ju chce viac, prípadne si môžete vyskúšať trojku s vaším kamarátom. Ak by mala tá žena vedľa seba nejakú kamarátku, tak nie je problém si ich rozdeliť, záleží na situácií a okolnostiach. Ak by ste šli niekam spolu všetci štyria, môžete sa každý striedať a ženy si vymieňať. To isté platí aj pre samotné ženy, ak toto čítajú, nie je problém spraviť to isté z nejakým príťažlivým mužom, ktorého je ale určite jednoduchšie zbaliť, keďže je to muž. Ľudia jednoducho naozaj nemajú radi plavky, ktoré ich môžu obmedzovať, prípadne sa v nich necítia dostatočne komfortne a dobre. Ako som už spomínal, ale nedokončil bez problémov tam môžete zájsť zo svojím dieťaťom, jemu to bude ešte aj jedno. Keďže takéto oblasti vyhľadávajú najmä tí teenageri, ktorým hormóny víria v hlave každú sekundu a prídu sa pokochať nejakým pekným telom., mali by byť pripravený na všetko. Mali by vedieť kedy prísť, pretože veľakrát tieto zóny okupujú starší ľudia, ktorým je už všetko jedno a hlavne aj to, ako vyzerajú, tam by si teda títo mladí chalani, či možno aj dievčatá veľmi neužili a ani ten sex by nemali.
Spomenul som saunový svet, ktorý je rozšírený takmer v každom akvaparku a už aj na kúpaliskách. Aj tu sa nachádza veľa starších ľudí, no je pravdepodobnejšie, že stretnete aj mladé dievčatá či chlapcov alebo ľudí vo vašom veku. Je to niečo podobné ako samotná nuda pláž. Bezplavková zóna, namiesto opaľovania chodíte do sáun, ale v nich alebo po nich môžete skočiť do bazéna, potom do vírivky a znova začať flirtovať. Ak majú niektoré sauny spravený aj balkón s výstupom von, je možné sa tam na ležadlách samozrejme taktiež opaľovať a nemusíte mať zbytočne medzi prstami na nohách zeminu alebo piesok. Jedna drobná nevýhoda tam síce je a to, že sa tam platí vstup. Z vidinou možného sexu, otvorenia dýchacích ciest, relaxu, oddychu a iným zdravotným výhodám sú to ale myslím dobre investované peniaze. Ani táto zóna nie je obmedzovaná vekom, čo je tiež výhoda.

 

 

Chodte skúsiť sťastie

 


Kto by nechcel zažiť takýto relax, užitie si krásneho slnečného dňa s vidinou sexu, prípadne aspoň pozorovanie krásnej nahej ženy, ktorá sa bez zábran naťahuje vedľa na deke a vy nemáte už hlavu prekrvenú vôbec. Odporúčam, aby ste si teda na internete našli nejakú najbližšiu pláž, skúsili o nej zistiť čo najviac a vybrali sa niekedy skúsiť šťastie. Nikdy neviete na koho narazíte a ako ten deň nakoniec dopadne. Ak už aj nie sexom, skvelo si oddýchnete a budete pripravený na ďalší deň ako znovuzrodený. Ak by ste nahý vchádzali a vychádzali z vody, dbajte na to, že sa musíte najneskôr doma osprchovať, pretože vo vode môžu byť rôzny paraziti, ktorý by k vaším intímnym partiám nemuseli preniknúť, ak by ste mali plavky, ak ich ale mať na nuda pláži nebudete a vy si veselo skočíte do vody, budete vystavený možnému riziku, ale tým nechcem nikoho odstrašiť, je to len bežné poučenie. Užite si to.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.