Sauna ako afrodiziakum

10.02.2018 |
Sauna ako afrodiziakum


O saunách som už čo to popísal, mohli by sme si niečo teda aj zopakovať a zamerať sa na to, prečo sú sauny tak skvelé afrodiziakum. Sauna je nielen skvelý typ na relax a oddych, ale hlavne aj ako začiatok skvelého sexu. Prevažne to v saune môže začať skôr predohrou, a ak ste v saune len vy, tak sa môžete začať aj vášnivo milovať. Lepšie prekrvenie penisu u muža a rovnako aj u žien, ktoré sa u nich prejavuje najmä lepšou vlhkosťou vagíny. Viem, keď ste spotení, asi to nie je veľmi romantické, ale v saune sa dá od niečoho takého našťastie rýchlo odosobniť, pretože to beriete ako úplne bežnú vec. Pot jednoducho k saune patrí, preto aj trenie sa o seba a poriadny orál by vám prekážať nijak nemal. Orálny sex som spomenul najmä preto, že vo väčšine článkov sa hovorí o dobrej a kvalitnej predohre na čo sauna slúži. Nevyvraciam to v nijakom prípade, ale je nutné poznamenať, že to pri nej samozrejme skončiť nemusí, ale ako začiatok, je to skvelé pre obe pohlavia.

 


Sauna má to čaro, aby vás naštartovala

 


Afrodiziakum pre vás môže byť už len to, že po saunách chodíte nahý, prípadne v plachte, ktorú máte okolo pásu. Je to ale predsa len vzrušujúce nemať na sebe nič, ani len plavky, takže všetko môže byť aj voľné. Vaše libido taktiež jednoducho naštartuje to, že vo verejných saunách môžete vidieť množstvo nahých ľudí a samozrejme je individuálne koho čo vzrušuje, ale ak majú muži krásny výhľad aj na svoju prípadnú partnerku, ktorá sa pred vami promenáduje a vzrušuje vás, ale samozrejme nie je vylúčené ani pri zadaných mužoch, aby sa nepozerali po iných ženách (rovnako aj ženy, ktoré sa pozerajú na ostatných nahých mužoch). Prečo by aj nie? Váš partner niečo také očakávať jednoducho musí, všetci sme len ľudia a muži sú jednoducho stále nadržaní, tak prečo nepokukovať očkom, hlavne keď to máte teoreticky aj povolené od svojej polovičky. Inak by predsa nesúhlasila, aby ste šli do verejných sáun. Je to ale samozrejme v rámci slušnosti a zazeranie by som veľmi neodporúčal a to ani v prípade, že ste tam sám a pokúšate sa niekoho zbaliť a flirtovať. Ktovie, možno by sa vám aj pošťastilo s niekým cudzím na konci dňa skončiť, prípadne ešte stále počas pobytu v saunách by ste si mohli prísť na svoje.

 


V domácej saune je to ľahšie

 


Prečo by to malo byť u vás doma ľahšie? Je to úplne jednoduché, či už máte menšiu alebo väčšiu domácu saunu, máte tam to najdôležitejšie a to je súkromie. Je pravda, že vo fínskych a všeobecne vo veľmi suchých saunách je sex aj rizikom na srdce a neodporúča sa pre ľudí, ktorý majú srdcovocievne ochorenia, ale našťastie sa dajú dostatočne regulovať. Záleží len na tom, aká je, či to sú tri možné typy sáun v jednej alebo len tá fínska, dáte ju na nižšiu úroveň. Užívať si potom môžete koľko chcete, potom sa ale samozrejme je dobré schladiť v nejakom bazéne ak ho máte postavený, vírivke, v ktorej sa taktiež môžete blázniť od rána do večera úplne nahý s kýmkoľvek. Ak nemáte ani jednu z týchto vecí vo svojom dome alebo byte, v ktorých je už taktiež dnes možné saunu postaviť, to nevadí a nebojte sa. určite máte kúpeľňu a v nej sa naskytnú hneď dve možnosti. Buď máte sprchu, kde sa schladíte pod prúdom chladnejšej vody. Zmestíte sa do nej najmenej dvaja, môžete sa poriadne umyť navzájom a muž si ženu môže prehnúť a využiť tento erotický náboj, ktorý po saune ešte má. Nie každý má doma sprchu, ale len vaňu, to vôbec nevadí, ak sa do nej zmestia aspoň dvaja ľudia, keď aj jeden z jednej strany a druhý z druhej, tak to stačí. No a samozrejme aj vo vani sa môžete poriadne zabaviť po tom ako ste vyšli z prehorúčavenej sauny.
Môžete chodiť do sauny aj celý deň, koľkokrát chcete samozrejme s dostatočnými rozostupmi, aby sa vám pobyt v saune nepredĺžil do nemocnice s nejakými problémami. Nemala by to byť ani príliš veľká záťaž na energie a vaše financie, pretože ak už máte saunu zapojenú celý deň, tak si tam to teplo aj šetríte. Záleží od typu sauny, ktorá môže šetriť viac energie a aj taká, do ktorej sa budete báť chodiť kvôli tomu, že zbankrotujete. Preto by bolo dobré už pri výstavbe analyzovať tieto veci a priplatiť si za niečo, čo sa vám rozhodne vráti neskôr. Doma taktiež máte prístup ku všetkému čo doma máte. Máte tam kondómy, ktoré samozrejme potrebovať možno ani nebudete, ale človek nikdy nevie a vo verejných saunách, by ste taký balík kondómov nemali kam dať. Ďalej je tu vec, ktorá sa síce neodporúča, ale myslím, že v primeranom množstve by to vadiť veľmi nemalo a to je alkohol. Musíme priznať, že aj to je určitá forma afrodiziaka, ktoré nám berie zábrany a dáva do všetkého možnú vášeň. Keď sa spojí toľko vecí, ktoré môžu vyvolať sex, tak v ten deň musí byť viac než dobrý a určite si užijete. Piť vo veľkom množstve ale samozrejme dobré nie je, pretože by ste v saune mohli zaspať alebo rýchlejšie odpadnúť.

 


Sex privát a sauna

 


Ak doma saunu nemáte a chceli by ste do nej ísť naozaj len kvôli vzrušujúcemu sexu, ktorý ste ešte nevyskúšali, tak nevešajte hlavu. Áno, zbaliť niekoho vo verejnej saune je dosť ťažké, ženy, ktoré tam chodia majú už partnerov alebo nevyzerajú tak, že by ste o ne mali záujem vy. Stane sa niekedy aj to, že prídu dve až tri kamarátky a jedna z nich môže byť nezadané, ale držia sa stále spolu a v tom prípade je ťažké zbaliť jednu z nich a nehovoriac o to, že by ste s ňou chceli mať sex. Pravdepodobnosť nájdenia niekoho takého je mizivá, prípadne ju majú väčšiu puberťáci, ktorý prídu s kamošmi alebo rodinou a taktiež aj dievčatá prídu s rodinou. Také dievča ale chodiť s mamou alebo otcom po saunách nemusí, takže je tam samé, ale to je možné tak do 25 rokov. Preto by ste sa mohli pozrieť po niečom inom, nebude to ani také drahé, pretože by ste nemuseli za saunu zaplatiť. Sex priváty sú dnes veľmi obľúbené a bol by v tom čert aby ste ani u jednej zo žien, ktorú ponúkajú sex za peniaze na ich byte a priváte, nenašli saunu. Je to zhodnocovanie bytu, taktiež skvelá erotická pomôcka, ktorá im kľudne môže zdvíhať aj plat, pretože si môžu vypýtať viac za ďalšiu službu. Samozrejme zaplatíte asi trochu viac, ale môžete si byť istý, že budete v saune a rovnako istý, že budete mať sex so ženou, ktorú si sami vyberiete a bude sa vám páčiť. Koľko času si zaplatíte, toľko tam budete. Najlepšie je tam byť asi aj hodinu, ale ak by ste chceli nejaký ten experiment alebo dokonca predĺžený erotický zážitok, tak si to predĺžte podľa vášho uváženia. Rozhodne vám ale stojí za to to vyskúšať a určite na to nezabudnete, pretože skúsená a profesionálna žena v oblasti erotiky a samotného sexu sa o vás postará tak ako už dlho iná žena nie. Tak ako to vždy býva, aj tu bude treba dodržiavať hygienu a osprchovať sa pred tým a aj potom, použiť kondóm je tiež pravdepodobné, akurát sa môže ľahšie zošmyknúť, takže nasadzovať si ho treba naozaj tesne pred tým a prípadne mať ich pri sebe viac. Možnosť je aj mať trošku menší kondóm, ktorý vám bude na penise držať dobre a nezošmykne sa. Nebojte sa toho, že by vás to bolelo, tlačenie nebudete asi ani cítiť pri takom veľkom prekrvení a možno, ak by bol aj dostatočne silný, tak by vám mohol nahradiť demoverziu škrtiaceho krúžka na penis, ktorý je práve na to, aby bola erekcia väčšia, pevnejšia a ako inak, dlhšia.
Akonáhle budete na sex priváte využite to! Žena, ktorá tam pracuje má všetky možné hračky od výmyslu sveta. Veď ste na mieste, na ktorom všetky tieto hračky a pomôcky niekto používať vie. Vie čo má ako a kde nasadiť a byť pripravená na všetko. Ja osobne predpokladám, že ju asi ničím neprekvapíte. Akú žiadosť budete mať, to bude akceptovať a neprekvapíte ju, ani ju nebudete šokovať. Možno sa bojíte práve tých financií, ale treba si uvedomiť to, že ak si nájdete privát, ktorý bude kvalitný rovnako ako jeho majiteľka, tak sa vám to naozaj niekoľkonásobne vráti. Bude vás tam čakať aj to o čom sme práve v tomto článku písali. Šampanské, jahody, čokoľvek čo vás nabudí a zakončí sa to saunou, ktorá bude najväčším afrodiziakom, ktorý zažijete.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.