Orálny sex: Ako na to, aby naň nikdy nezabudla?

25.10.2017 |
Orálny sex: Ako na to, aby naň nikdy nezabudla?

 

Orálny sex stále patrí medzi najobľúbenejšie formy sexu. Ak chcete svoju partnerku doviesť do slastného konca s nezabudnuteľným orgazmom, mali by ste poznať všetky dobré rady a tipy. My sme dali dokopy tie najlepšie odporúčania a sú tu len a len pre vás.


Predohra je pri orálnom sexe dôležitá

 


Aj pri orálnom sexe potrebujete svoju partnerku dostať do tej správnej nálady. Bozkávanie a lízanie suchých intímnych partií nie je nič príjemné, verte nám. To znamená, že najskôr začnite napríklad s maznaním sa a bozkávaním krku a postupne choďte nižšie a nižšie.

 

 

Na rad prichádza jazyk

 


Pri orálnych sex hrách je jazyk nesmierne dôležitý. Nechajte vyniknúť vašu fantáziu a dobre počúvajte reakcie ženy. Určite vám dá dosť hlasno najavo, že sa jej to presne na tom mieste veľmi páči.

 

 

Dráždite klitoris správne?

 


Pre niekoho je dráždenie klitorisu veľmi jednoduché, iným mužom zas spôsobuje značné problémy. Ak patríte do tej druhej skupiny mužov, nezúfajte. Poradíme vám, ako správne dráždiť klitoris.

Najskôr „zaútočte” jazykom na klitoris z jeho vrchnej strany. Postupne môžete zapojiť aj prsty a krúživými pohybmi ho nežne masírovať. Ak sa vám bude zdať vagína príliš suchá, použite vlastné sliny alebo lubrikačné gély. Aby vám jazyk neustálym kmitaním nestuhol, zapojte aj ústa a klitoris jemne sajte. Teraz sa už vaša partnerka môže veľmi ľahko dostať do fázy, kedy pomaly, ale isto prichádza orgazmus. Ak máte pocit, že jej vyvrcholenie práve prichádza, neprestávajte, opäť zapojte jazyk a zrýchlite. Hotovo!

Pri orálnom sexe je nesmierne dôležité, aby ste ženu pri ňom počúvali. Ak je jej stonanie hlasnejšie a vy máte pocit, že ste na správnom mieste, pokračujte. Zároveň sa pri ňom nebojte používať sexuálne a erotické pomôcky. Pri tejto erotickej hre môžete použiť aj kocku ľadu.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.