Orál tak ako ho muži milujú

19.04.2017 |
Orál tak ako ho muži milujú

 

 

Ústa sa môžu stať pre mužské prirodzenie nekonečnou oázou rozkoše, ale aj bolestivou pohromou. Pravdepodobne každý muž na svete z času načas sníva o sexuálnej partnerke, ktorá by svoju orálnu zručnosť dokázala využiť v jeho prospech. Vložiť si penis do úst, pooblizovať ho, mechanicky pocmúľať a čakať na vyvrcholenie, to dokáže pri troche snahy každá. Skutočne dobrý orál má však od decentného cuckania na míle ďaleko. Ako ho teda muži milujú?

 

Orál bez

 

Kontakt úst a penisu sa prirodzene spája s nižšími rizikami ako rozhodnutie strčiť ho nechránený priamo do slivkového koláča. Toto mnohí páni s radosťou využívajú ako jedinú možnosť užiť si kontakt koža na kožu bez gumového návleku. Orál bez prirodzene nie je úplne bezpečný. Ľudský papilomavírus a mnohí jeho súkmeňovci si s radosťou potykajú aj so sliznicou úst, jazyka a hrdla. Povedzme si však na rovinu, ak bez kondómu, tak určite do úst. Výhrady žien sa v tomto smere obyčajne týkajú nepríjemnej chuti či dokonca zápachu. Samozrejmosťou by mala byť dokonalá hygiena, ale pomôže napríklad aj voňavý lubrikačný gél. Nielenže spríjemní celú atmosféru, ale súčasne aj zjemní dotyky a trenie rúk, ktoré sú pri dobrom oráli nevyhnutné. Ďalšou možnosťou je obľúbená pochúťka. Penis obalený v čokoláde bude iste každej dáme chutiť viac ako prirodzene slaná pokožka.

 

Orál bez až do konca

 

Ak bez kondómu tak až do poslednej bodky. Mnohé ženy ovládajú výbornú techniku, ale pred vyvrcholením panicky zutekajú a dokončia "prácu" rukami. Muž sa pri takejto partnerke spravidla nedokáže uvoľniť. Musí kontrolovať každý svoj pohyb, aby nezašiel príliš ďaleko a neuštedril jej dávku zdravých kalórií zo svojich semenníkov. Prichádza pritom o jeden z najsilnejších sexuálnych zážitkov. Pohľad ako sa žena oddáva jeho životodarnej fontáne a s chuťou prehĺta je pohľadom pre bohov. A tými chlapi v posteli bezpochyby sú. Dopriať partnerovi podobnú skúsenosť však nedokáže každá. Opäť platí, že cvičenie robí majstra. Najschodnejšou cestou je čakať na "lahodný" aperitív s otvorenými ústami a vyplazeným jazykom. Muž si užije a väčšina ejakulátu pritom vytečie, takže žena nemusí prehĺtať. Pomôcť môže aj systematické vylepšenie chuti. Chlap túžiaci po lačnej milenke by sa rozhodne pred aktom nemal napchávať mäsom, slaninkou a plesnivými syrmi. Chutný nektár namiešate svojej partnerke zo sladkého ovocia.

 

Hlboký orál

 

Intenzívne búšenie do vnútornej strany líca je tiež spôsob, ale pre väčšinu chlapov neuspokojujúci. Hlboký orál, aký vidíme v scénach z pornofilmov, je v bežnej praxi skôr ojedinelý. Ak sa už dámy na túto techniku snov nechajú nahovoriť, obyčajne hľadajú cestu najmenšieho odporu. A tou úzky priestor medzi mandľami stimulujúci dáviaci reflex rozhodne nie je. Aj túto praktiku si však možno nacvičiť. Najdôležitejšie je pristupovať k orálu s chuťou. Každého napne, ak si vloží do úst niečo, čo mu je vyslovene odporné. Psychika tu zohráva veľmi dôležitú úlohu. Potom už stačí len nacvičiť správny postup. Pomôže intenzívne dýchanie nosom a mnohé urobí aj vhodná poloha. Začiatočníčkam sa obyčajne odporúča ležanie na chrbte s mierne zaklonenou hlavou na okraji postele. Menšou nevýhodou je, že kontrola prechádza do rúk partnera. Vhodné je dohodnúť si znamenie, pri ktorom bude lepšie akt prerušiť a predísť tak nepríjemnému zážitku.

 

Orál s erotickým výstrekom

 

Ako sme už spomínali, muži milujú pohľad na svoje dielo. Ústa však zďaleka nie sú jediným miestom, kde fontánka ich vyvrcholenia pôsobí erotizujúco. Mužské ego spravidla plesá pri možnosti poznačiť si svoje teritórium na najvzrušujúcejších miestach. Chlapi sú jednoducho sexuálni predátori evolučne prispôsobení vzrušovať sa pohľadom. Možnosť zamieriť a sledovať zásad svojho semena na prsiach, brušku, tvári, zadkul, či v okolí intímnych partií partnerky im dáva pocit nadradenosti a úspechu. Je to ako zapichnúť vlajku na pomyselnom vrchole. Pre väčšinu žien je táto alternatíva nakladania so šťavičkou s príchuťou rybieho oleja prijateľnejšia ako degustovanie. Ochotne preto špúlia svoje partie v ústrety gejzíru rozkoše. Vrcholný zážitok možno podčiarknuť dostatkom svetla a erotickou spodnou bielizňou.

 

Orál inak

 

Kreativita je vítaným spestrením sexuálnych radovánok. Orál v tomto smere nie je výnimkou. Ako sme spomínali v úvode, mechanické lízanie a cmúľanie nie je to, čo si muži pod pojmom orálnych zážitkov predstavujú. Orál tiež nie sú preteky v rýchlosti. Hoci tempo býva v záverečných fázach skutočne dôležité, v úvode je priestor pre tvorivosť. Zaručený recept neexistuje. Partnerka tu má čas experimentovať, skúmať reakcie a prispôsobovať im svoju techniku. Zaujímavou inšpiráciou je striedanie teplôt. Jazyk schladený kockou ľadu alebo obľúbenou zmrzlinou dokáže divy. Podobnou alternatívou sú aj mätové cukríky alebo silná mentolová žuvačka. Chladivý efekt striedajúci teplo pripraví mužovi jedinečný zážitok. Ďalšou možnosťou sú nové dotyky. Čo tak vyskúšať nežné, skutočne nežné hryzkanie penisu alebo semenníkov? Apropo, semenníky. Partnerka, ktorá si ich dokáže vložiť do úst a vyhrať sa s nimi sa bezpochyby ocitne na vrchole sexuálnych túžob každého muža. Zaujímavé však môže byť aj ich masírovanie alebo systematické dráždenie miesta stretu semenníkov a penisu. Orál je možné ozvláštniť aj vhodnými textúrami ako sú kožušinky, pierka, či koráliky prevliekané cez penis. Samozrejme s dostatkom lubrikantu. Kreativite sa tu medze skutočne nekladú.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.