Päť príznakov toho, že sex s vami je katastrofou

01.11.2017 |
Päť príznakov toho, že sex s vami je katastrofou

 

Možno si myslíte, že vám to v posteli ide, ale opak môže byť pravdou. Partnerka vám totiž len veľmi ťažko povie, že nepatríte k sexuálnym bohom. A aby ste sa v najbližších mesiacoch nestali majiteľom parohov, radšej si prečítajte našich päť príznakov toho, že sex s vami je katastrofou.

 

Hneď na úvod pripomíname, že ak sa nájdete minimálne v troch bodoch, mali by ste so sebou a svojím správaním posteli rýchlo niečo urobiť. Iba ak by už bolo neskoro…

 

 

1.Predstieraný orgazmus

 


Samozrejme, chápeme, že občas to „nejde” a žena si môže sex užiť aj bez toho, aby dosiahla orgazmus. Naozaj. Ak sa to však deje príliš často, niečo nebude v poriadku a na vašom mieste by sme to začali čím skôr riešiť. Skúste svoje chvíle v posteli nejako okoreniť a partnerke sa viac venujte. Vyskúšajte napríklad orálny sex alebo erotickú masáž.

 

 

2. V posteli ste rojko a neustále sám seba ubezpečujete, že ste v sexe dobrí

 


Ak naozaj máte takéto malé sebavedomie, v prvom rade by ste si mali uvedomiť, že by ste s nikým chodiť nemali. Najskôr zapracujte sami na sebe.

 

 

3. Ignorujete prípravu

 


Jasné, na spontánnu rannú rýchlovku sa len ťažko pripravíte, ale keď viete, že vás v blízkej dobe čaká sex, je fajn sa trochu pripraviť. Ako? Napríklad sa osprchovať, umyť si zuby, dať na seba parfém a spraviť zo seba neodolateľného muža.

 

 

4. Skrátka ste v posteli nudní

 


Nechce sa vám skúšať nič nové a všetky návrhy na sex hry okamžite zavrhnete s tým, že ste na to už príliš starí? Nuž, v tom prípade nemôžete byť prekvapení, ak do nich vaša partnerka pôjde s niekým iným.

 

 

5. Predohra je pre vás prácou v továrni

 


Partnerke sa pred samotným sexom venujete len preto, že musíte a predohra vyzerá ako keby ste bili kladivom po klinci? Ak si to neuvedomujete a stále si myslíte, že to robíte dobre, v posteli to neviete.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.