Poviedka: Zo sexu na priváte sa stal swingers (2.)

01.08.2016 |
Poviedka: Zo sexu na priváte sa stal swingers (2.)

Tretia diablica, ktorá ma dostala do miestnosti S (teraz už viem, že ide o swingers) si našla náhradu, peknú blondínku, s ktorou sa začali vášnivo bozkávať. Neskrotnými pohybmi jazykov si dávali najavo, že sa im to „strašne” páči. A páčilo sa to nielen im, ale aj mne. Až tak, že som myslel, že toto bude môj absolútny vrchol. Ach, nie, len teraz nie! Bola by škoda skončiť to v tak dobre rozbehnutej jazde…

 

Ani neviem, ako som sa v jeden podvečer dostal na swingers párty. Mal som mať sex s prostitútkou Marcelou na priváte, dobre ju pošukať a zrelaxovať sa. Avšak namiesto toho sa vo dverách zjavila neznáma plavovláska. Marcela prišla až po jej zavolaní. Vyzvala ma, aby som sa osprchoval.

 

Úplne zmätený som zostal, keď po mňa po dobrej teplej sprche prišli tri úplne iné ženy, ktoré som nikdy predtým nevidel. Zaviedli ma do miestnosti zvanej S, kde vládla totálna sexuálna anarchia! Pohľad na vyzlečené ženy a ich obnažené prsia ma neskutočne rajcoval.

 

Celý večer nabral grády, až keď...

 

Chcel som vidieť, ako to vyzerá aj v ďalších kútoch tejto anarchie. Po tejto úvodnej rozkoši som sa vybral pozrieť, čo ďalšie ma tu stretne a budem z toho prekvapený. Bolo tu toho ešte dosť, hneď za rohom som uvidel dievčinu, asi 18-ročnú, ktorú obrábali dvaja svalnatí chlapi. Tí však boli vo veku jej otca. Jeden ju šukal do zadočku a druhý jej náruživými pohybmi hladil klitoris a sem-tam jej strčil jazyk do úst. Dievčina vzdychala, priam až kričala.

 

Keď som prešiel do úplne zadnej časti, bolo tam rušno. Ženy aj muži sedeli v kruhu, pričom stredobodom pozornosti bol párik v strede, ktorý si to rozdával. Tentokrát bolo kolečko, keď iniciatívu preberali ženy, a teda žena v strede sedela na mužovi a on do nej zasúval.

 

Kde-tu naokolo sedeli ďalší, ktorí iba popíjali víno a flirtovali. Každý si tu robil, čo chcel. Nikoho nezaujímalo, či máš veľký penis, kocky alebo svalnaté nohy. Upustilo sa od akýchkoľvek princípov. No a záverom večera bolo práve to, čo vám teraz opíšem.

 

Do stredu kruhu ma privolala jedna mladá babenka, napoly oblečená, tričko mala stiahnuté iba do pol pása, asi nemala čas dať si ho celé dolu. Nohavice a nohavičky už dávno zahodila, tie nepotrebuje. Chcela to robiť so mnou.

 

Najprv začala jemne eroticky tancovať a obšmietať sa so svojím nahým telom o moje nohy a hruď. Potom vystrčila zadoček priamo pred moju tvár a čakala, že do nej zasuniem. Svoj mokrý úd som strčil do jej roztiahnutého otvoru, v ktorom sa hladko kĺzal. Ona teda stála chrbtom otočená ku mne, čiže som ju mohol hladiť po zvyšku tela. Prsia mala pevné a jej brucho bolo neskutočne sexi. Nikdy na ňu nezabudnem. Zasúval som, zasúval, až pokým som sa opäť nespravil. Netrvalo to dlho. Tento zážitok bol pre mňa najlepším momentom večera, lebo som v tej chvíli nevnímal nič, len klzké pohyby penisu v jej kundičke.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.