Pozvite  susedov na sex párty

06.09.2017 |
Pozvite  susedov na sex párty

Aj vy ste už niekedy rozmýšľali nad poriadnou zábavou doma vo svojom byte alebo dome? Prečo ste ešte nič také nespravili? Je možné, že máte strach alebo sa len k tomu neviete odhodlať, ale za skúšku nič nedáte. Organizovať párty, ktorej hlavnou témou je sex a je na nej aj všetko dovolené je určite komplikovanejšie ako obyčajná narodeninová oslava. Na čo si dávať na erotickej zábave pozor a čo všetko pripraviť a zariadiť? To sa pokúsim popísať v nasledujúcom článku a tí, ktorí to ešte nikdy nerobili hádam nájdu celkom dobrý návod na organizáciu obdobnej oslavy. Pre tých čo už majú skúsenosti s takýmito vecami to asi nebude nič nové a vrátia sa do začiatkov organizovania svojich erotických párty.

 


Swingers párty doma

 


Áno. Skupinovú párty, na ktorú pozvete niekoľkých svojich susedov môžeme pokladať za swingers párty, ktorá síce nie je taká profesionálna ako v nejakých kluboch, ale určite má rovnako dobrú atmosféru. Nadpis hovorí jasne a to, že táto swingers párty sa skladá z vašich pozvaných susedov. Určite nad tým viacero z nás už niekedy rozmýšľalo. Bývate v rodinnom dome alebo v byte a všímali ste si, že vaši susedia sú rovnako mladí, prípadne prevažne v podobnom veku a hlavne vyzerajú dobre. Či už ženy alebo muži. Ak ste ešte nespravili kolaudačnú párty, môžete sa na ňu začať pomaly pripravovať. Netreba to prestreliť. Mali by ste myslieť naozaj na všetky možné varianty toho, ako sa bude vyvíjať vaša erotická párty.

 

 

Spoznajte svojich susedov

 


Asi by nebolo úplne vhodné prísť za susedmi rad za radom a pekne sa ich spýtať či majú chuť na sex vo viacerých osobách. Ak bývate v byte, môžete sa snažiť rozoznať kto má akú povahu, ale len keď sa stretnete vo vchode. Ak bývate na dome, je ľahšie sa dať so susedmi do reči pri kopaní v záhrade alebo iných prácach pri dome. Postupné spoznávanie sa s ľuďmi v okolí. Pozvite ich po jednom alebo v pároch k sebe. Ako len chcete, vy môžete byť sám alebo mať tiež nejaký vzťah predsa. To vás nemusí obmedzovať. Pri týchto návštevách ale musíte udrieť na to najťažšie a to povahu človeka, s ktorým sa spoznávate. Vaša stratégia by mala byť jednoduchá a hlavne s pomocou určitej miery alkoholu. Už pri prvých témach zistíte či vám tí druhí vôbec vyhovujú, ak áno alebo ak náhodou nie, ale ste to aj tak ochotný skúsiť, tak postupne prechádzajte na pikantnejšie témy. Je úplne bežné začať aj rozhovor na tému sex, aký názor má kto na čo a či majú radi skúšanie nových vecí. Či im nevadí pozerať sa a vymieňať si partnerov medzi sebou a či majú skvelý vzťah k samotnému sexu. Takéto otázky sa dávajú asi veľmi ťažko, ale samozrejme to nie je nemožné, pomaly a postupne. Ako sa hovorí, netreba tlačiť na pílu. Ale hneď ako uvidíte, že odmietajú odpovedať a rovnako pôsobia negatívne, tak to zahrajte na vtip a začnite sa baviť o niečom inom. Netreba to brať nijak záväzne, len si zisťujete ako kto reaguje. Postupne takto pozvite a porozprávajte sa so všetkými ľuďmi, s ktorými by ste chceli niečo mať a pozvať ich na vašu párty, ak sa vám zo začiatku podarí nájsť aspoň dvoch alebo troch ďalších ľudí k vám, tak ste nakoniec dopadli celkom úspešne. Berte na vedomie, že pri individuálnych návštevách sa ich pýtate na osobné veci, ale stále si nemôžu byť istý, čo vlastne máte v pláne robiť. Všetko im treba povedať ešte pred tým, ako to naplánujete a je možné, že jeden alebo dvaja sa rozhodnú do toho nejsť. V ideálnom prípade sa to nedotkne nikoho a všetci aj prídu. Rovnako si musíte dať pozor na to, aby sa spoznali všetci, ktorí tam budú, aby tam neboli nejaké susedské hádky. Nemuselo by to asi potom dopadnúť dobre a míňalo by sa to účinku. Dobrou radou by mohlo byť aj to, že každému z účastníkov poviete, aké je dôležité, aby sa to utajilo. V bytovom dome by dôchodcovia alebo rodiny s deťmi neboli nadšení, keby sa dozvedeli, že sa v ich vchode robia takéto akcie a mohli na vás zavolať políciu alebo by sa mohli pokúsiť o vaše vysťahovanie. Byť ticho by fakt mohlo pomôcť a dávať si pozor. Akonáhle začnú klebety, skončili ste a nemusí to dopadnúť dobre. V rodinnom dome je to samozrejme omnoho lepšie. Nemusíte si dávať až taký pozor na hlasnú hudbu, ak nemáte dom hneď vedľa druhého. Rovnako viac miesta a viac možného súkromia. Ak náhodou vaše sex pozvanie prijme aj sused zľava a aj sused sprava, tak si netreba dávať vôbec taký veľký pozor a môžete si užiť túto skvelú zábavku medzi sebou.
Poradil by som aj to, že predsa len púšťate do svojho bytu alebo domu cudzích ľudí, takže cenné veci si radšej niekde ukryte, aby ste sa nemuseli neskôr o tom s niekým dohadovať keby vám to zmizlo. Dohodnite sa s nimi kam môžu a kam nemôžu. Nemusia mať predsa len prístup do každej miestnosti vášho domova. Povedzte si, či všetci súhlasia s natáčaním. Či už tak, že sa tváre úplne rozmažú alebo aj bez toho. Kamera môže byť celkom dobrý pomocník a dokáže také vzrušenie vystupňovať. Kameraman má hlavne celkom dobrú pozíciu, je stredobodom pozornosti ostatných účastníkov, najmä žien, lebo kameramanom je prevažne muž. Môže to byť pre neho z časti aj výhodné lebo jeho tvár nevidieť, možno tak len penis a sex s príležitostnou partnerkou ako natáčajú domáce porno video.

 


Je potrebné asi aj niečo pripraviť

 


Nebolo by veľmi múdre, keby vaši hostia prišli nejak pripravení a vy doma nemáte ani len tyčinky. Všetko treba rozobrať pekne od začiatku. Obyčajné suché občerstvenie. Nemusíte robiť obed ani špeciálne vyvárať prípadne robiť chlebíčky, stačí len to suché. Čipsy a tyčinky a nejaké nealko. K tomu sa samozrejme pridá aj alkohol, od vína až k tvrdému, aby boli všetci povoľnejší a nemali také zábrany ako keď by boli triezvy. Čo ďalej? Asi to najdôležitejšie. Poriadne sa aj s nimi porozprávať o hygienickej stránke celej akcie. Aby si bol každý istý tým, že to bude prebiehať v dobrom duchu, mali by ste sprístupniť kúpeľňu, nech sa každý jeden či už spolu alebo zvlášť poriadne osprchuje u vás. Mať dostatok uterákov, pretože po sprche by bolo zbytočné sa znova obliekať, stačí keď budú všetci pobehovať polonahý a ono to príde. Dohoda aj na tom, či ženy berú tabletky alebo či všetci chcete použiť kondómy. Jednoduché demokratické hlasovanie je namieste a potom sa každý prípad môže brať aj individuálne. Ak niekto nechce kondóm a nejaké dve ženy ho ani nevyžadujú, tak nech to tak majú, ale nech sa o tom dopredu vie. Rovnako aj to, že či môžu do nej striekať alebo si to majú šetriť na jej prsia, telo alebo ústa. Ak sa viacero z vás dohodne na kondómoch, mali by ste niekoľko balíčkov zaobstarať asi vy samy. Pretože keby si mal každý doniesť kondómy, mohol by z toho byť už aj chaos, ale nevylučuje sa ani to. No byť pripravený nezaškodí. Občerstvenie a nejaké veci samozrejme môže doniesť aj samotná návšteva a ak sa nikto nebráni novým skúsenostiam v aj iných erotických praktikách, tak doniesť putá alebo bičík môže byť naozaj zaujímavé.

Takáto akcia nie je ako sex za peniaze alebo sex privát. Organizuje sa možno v byte, ale nejde o také erotické služby ako práve na priváte sú. Rovnako by ste skôr platili vy susedom ako oni vám, čo sa taktiež míňa účinku privátov. Toto je obyčajná erotická oslava kde si to poriadne a bezpečne užijete. Ak sa na to dáte a nič vám nebráni a hlavne nikto, bola by možno aj škoda nevyužiť niečo také. Báť sa choroby je normálne, ale práve všetky tieto veci musíte prebrať ešte pred oslavou a je len na vás akú ochranu zvolíte, či nezvolíte. Užiť si takto sa vám už nemusí poradiť, pretože pri najbližšom konaní takejto akcie môžete byť už zadaný alebo zadaná, tak aby ste neprepásli príležitosť, ktorú si asi budete mierne vyčítať stále a bude tam tá ľútosť. Tak majte uši otvorené alebo buďte správny organizátor a chyťte sa toho. Užite si sex párty so susedmi akú ešte nikdy.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.