Sex s kondómom alebo bez?

23.07.2017 |
Sex s kondómom alebo bez?


Malá nevinná gumička v príťažlivom lesklom obale rozdeľuje sexuálne aktívnu populáciu na dve skupiny. Zatiaľ čo jedni ju bez problémov začleňujú do svojich erotických hier, mnohí si dokonca pochvaľujú, ďalší nechcú o gumenom plášti na penise ani počuť. Oba tábory majú svoje neochvejné dôvody, pre ktoré kondómy milujú alebo nenávidia. Ku ktorým sa prikláňate vy? Skôr než odpoviete, poďte si s nami zrekapitulovať výhody a nevýhody kondómu.

 


Výhoda: Ochrana

 


Sex s kondómom je jednoznačne najbezpečnejší erotický kontakt, aký môžete zažiť. Ten malý zázrak gumárenského priemyslu vás ochráni nielen pred nechceným prírastkom do rodiny, ale aj pred ďalšími nepríjemnosťami, ktoré zaručene nastanú najmä ak využívate sex služby. Začnime napríklad kvapavkou a skončime postrachom homosexuálnej populácie, obávaným vírusom HIV. Medzi tým si nepredstavujte nič príjemné. Teda ak by sa vám nepáčilo doniesť si domov ako milú spomienku na horúce noci napríklad syfilis. V tomto ohľade strčí starý dobrý kondóm do vrecka všetky moderné formy hormonálnej antikoncepcie, ktorá je síce spoľahlivou ochranou pred počatím, ale zatiaľ čo ona síce nebude kočíkovať, vy sa môžete nervózne škrabať v rozkroku.

 


Nevýhoda: Bez fyzického kontaktu

 


Niekto to jednoducho potrebuje koža na kožu. Lepšie povedané koža na sliznicu. Mnohým je dotyk gumy na najcitlivejších miestach vyslovene nepríjemný a vyvoláva im zimomriavky na celom tele. Nie však ten druh mrazenia, ktorý by ste čakali uprostred erotickej hry. Sex bez kondómu môže skutočne poskytovať omnoho realistickejšie pocity. Ako sa hovorí, nič nie je lepšie ako strčiť ho priamo do čerešňového koláča. Teplého a šťavnatého, samozrejme.

 


Výhoda: Predĺženie súlože

 


Spomínaná bublanina, prepáčte, šťavnatý čerešňový koláč je pre mnohých náruživých milencov príliš veľké sústo. Potom sa stáva, že sa dopracujú k vrcholu skôr než si ho stihnú dosýta vychutnať. Kondóm je v tomto smere výborným pomocníkom. Eliminuje priame dráždenie, tlmí intenzitu vzrušenia a minúty slávy sú niektorých prípadoch aj niekoľkonásobne dlhšie. Tento benefit kondómu iste ocenia aj dámy, ktoré by si inak nemali možnosť erotické zblíženie vychutnať.

 


Nevýhoda: Otravná povinnosť

 


Poznáte to. Konečne to začne vrieť, ide do najlepšieho a vy sa musíte postaviť a hľadať kondóm. Prehrabete jedno vrecko, druhé, tretie, pozriete aj do peňaženky, nočného stolíka, štvrtej poličky kúpeľňovej skrinky a nakoniec, keď ho konečne objavíte medzi vodičákom a občianskym, ona sa už pomaly oblieka. Prešla ju chuť alebo vám vypršal čas. Aj v menej extrémnych prípadoch môže predstavovať nutnosť nasadiť kondóm na správne miesto nemalý problém. Musíte prerušiť vzájomné dotyky, dráždenie a niekoľko sekúnd sa venovať oveľa menej príjemnej činnosti. Ak sa, samozrejme, na to nepodujme ona. Vtedy sa to dá vydržať. Vyvstáva však ďalší pragmatický problém: urobí to dobre? Dá sa jej veriť?

 


Výhoda: Nové zážitky

 


Ak hovoríme o kondóme, už dávno nemusí byť reč len o nenápadnom hladkom balóniku nesympatickej farby. Na trhu je množstvo zaujímavých kúskov, ktoré sa skutočne oplatí vyskúšať. Mnohé pýry sa doslova vyžívajú v experimentovaní s tvarmi, povrchmi, ale napríklad aj s vôňou či s hrúbkou. Čerešničkami na trhu sú hrejivé a chladivé gumičky, ale napríklad aj znecitlivejúce kondómy predlžujúce súlož. Aký vyskúšate najbližšie vy?

 


Nevýhoda: Nepohodlie

 


Mnohí sebavedomí páni tvrdia, že ich prispôsobivá gumička jednoducho tlačí. My si dovolíme tvrdiť, že ich tlačí ich veľké ego. Štandardný kondóm je totiž natoľko flexibilný, že sa dokáže roztiahnuť až na úctyhodných 45cm. Tak čo milí páni, ešte stále vás niečo tlačí? Aby sme im však nekrivdili, kondóm môže byť skutočne nepohodlný. Niektorým mužom jednoducho dobre nesedí, majú pocit, že sa im počas súlože zošmykuje, prípadne sa skutočne zošmykuje a núti ich neustále sa kontrolovať a naprávať. Potreba niečo strážiť môže poriadne znepríjemniť vrcholné erotické zážitky.

 


Výhoda: Uvoľnenosť partnerky

 


Mnohé dámy sa v snahe vyhovieť prispôsobujú partnerovi a súhlasia so sexom na ostro. Nie je už predsa malý chlapec, dokáže sa kontrolovať. Ale čo ak nie? Potom ho musí kontrolovať ona, aby sa ho v prípade vyvrcholenia stihla včas zbaviť. Najhoršie, ak sa jej zdá, že orgazmus sa už-už blíži, v panike ho vytiahne, odhodí a on sa ešte len rozbieha. To môže byť poriadne nepríjemný zážitok. Opäť samozrejme preháňame. Fakt je však ten, že väčšina partneriek sa dokáže v posteli oveľa viac uvoľniť, ak majú istotu. Často sú potom sebavedomejšie, spontánnejšie a cítia sa jednoducho lepšie. Spravidla si to v pozitívnom slova zmysle odnesú obaja partneri.

 


Nevýhoda: Riziko roztrhnutia

 


Problém nastáva, ak si myslíte , že máte kondóm a vy ho v skutočnosti nemáte. Lepšie povedané máte, ale je vám na... ozdobu. Nestáva sa to často, ale k roztrhnutiu kondómu môže naozaj dôjsť. Osudné dierky sa najčastejšie objavia po strete gumy s ostrým predmetom. Môžu to byť napríklad šperky alebo nechty. Ak si to nevšimnete a pustíte sa s chuťou do akcie, môže vás to vyjsť poriadne draho. Spoliehate sa predsa na takmer stopercentnú ochranu. Vaši malí bežci si však nájdu cestu aj cez mikroskopickú dierku. A už plávajú založiť vám rodinu.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.