Praktika 69: Vyvarujte sa trapasu v posteli

29.04.2017 |
Praktika 69: Vyvarujte sa trapasu v posteli

 

69, najsexuálnejšie číslo celej desiatkovej sústavy, sa už neodmysliteľne spája s horúcim orálom. Pre niekoho obľúbená predohra, pre ďalšieho slastná náhrada pohlavného styku má bezpochyby svoje erotické prednosti. Mnohí sexuálni dobrodruhovia sa však stretli aj s jej temnou stránkou. Nepríjemné pocity, neuspokojenie, trapasy a znechutenie. Aj takéto zážitky sa môžu spájať s obľúbenou 69. Čomu by ste sa mali vyvarovať, aby ste nezažili v posteli povestné faux pass?

 

Medzery v intímnej hygiene

 

Orál ako taký je vrcholom intimity. Užívať si sex zoči voči partnerovým delikátnym partiám si vyžaduje dávku odvahy a vzájomnej dôvery. Akékoľvek pochybenie v oblasti intímnej hygieny so sebou nesie veľmi nepríjemné chuťové, čuchové i zrakové vnemy. Zápach, pachuť a negustiózny výhľad dokážu so sexuálnym apetítom a vzrušením poriadne zamávať. Nejeden náruživý milenec opustil posteľ s horkou slinou na jazyku. A to doslova i v prenesenom význame. Dôkladná intímna hygiena pred touto mimoriadne chúlostivou praktikou by mala byť na mieste. V opačnom prípade si oblizovanie intímnych partií radšej nechajte na inokedy.

 

Ťažké jedlá

 

Strava má s intimitou mnohé spoločné. Ak sa pred stykom najete mastných, vyprážaných jedál, cesnaku a tučných syrov s plesňou, nemôžete očakávať, že bude vaša pokožka voňať sviežosťou. Aj keď sa tam dole voňavo pripravíte, v návale vzrušenia vás pravdepodobne prirodzený zápach rýchlo prezradí. Spravidla ho cítiť z potu i zo sekrétov z intímnych partií. Konzumácia ťažkých jedál však so sebou nesie ešte jednu nevýhodu. A síce plynatosť. Ak sa rozkročíte a partner vystaví svoju tvár napospas vášmu konečníku, zdržanlivosť je v tomto smere naozaj na mieste. Každý nával horúceho vzrušenia padne v okamihu na bod mrazu po zásahu priamo do tváre.

 

Intímny prales

 

Jednou z nevýhod orálnych techník vo všeobecnosti je nie práve lákavý výhľad. Pri 69, keď máte hlavu zasunutú takmer medzi polkami partnera, sa vám toho veľa na pozeranie skutočne nenaskytne. Predovšetkým pre pánov je pohľad na krivky ženského tela mimoriadne vzrušujúci. Mnohí iste obľubujú aj výhľad priamo do ohniska rozkoše, ale musí stáť za to. Zdolávať jazykom prales nie je práve vzrušujúca predstava. Nehovoriac o negustióznom rašiacom strnisku alebo nepekných vyrážkach s bielymi čiapočkami po holení. Aj vám prechádza mráz po chrbte? A čo by ste povedali, ak by sa vám niečo také objavilo tvárou v tvár práve na vrchole sexuálnej blaženosti? Pravdepodobne by ste menej blažene odpochodovali.

 

Zadok na nose

 

Na tento bod by mal zvlášť dbať ten z partnerov, ktorý je pri klasickej 69 navrchu. Ten druhý sa dostáva do skutočne bezbrannej pozície a musí takpovediac brať, čo sa pred jeho tvárou objaví. Doslova si sadnúť polkami na jeho nos a čakať nie je práve najšťastnejšie riešenie. Ten chudák dole bude trpieť nielen obmedzeným prísunom vzduchu, ale pravdepodobne aj nie práve povznášajúcimi pocitmi. Ak je každému z partnerov pozícia dole nepríjemná, môže byť riešením poloha naboku. Prístup je o niečo náročnejší ako pri klasickej 69, ale komfort pre oboch neporovnateľný.

 

Kolenom do hlavy

 

V návale vzrušenia a náruživého milovania často partneri strácajú kontrolu nad svojimi pohybmi. V malej nevýhode je opäť ten dole, obyčajne to býva muž. Nejedna partnerka uštedrí svojmu milencovi v snahe skoordinovať sa s ním alebo pri zmene polohy intenzívny kopanec kolenom do hlavy. Väčšina takýchto zážitkov končí pobavením, ale sexuálne vzrušenie je spravidla fuč. Niektoré prchkejšie povahy to však dokáže vskutku nepríjemne prekvapiť a posteľový konflikt je na svete. Predsa len, predpokladáte, že odídete s prázdnymi mieškami a namiesto toho odchádzate s monoklom.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.